KATILIMCI LİSTESİ:
1-aidikurt +gidikurt
2-agresus
3-carvalho
4-yenikoylu_ua+yenikoyluartçı
5-delibeygir + 1
6-chopell
7-doğan
8-Eileithyia ( Berna )
9-HONEY
10-GÖLGE
11- Tayfun +2
12- Hakkı + Sibel
13 - Uzay
14- Hando
Yazdırılabilir Görünüm
KATILIMCI LİSTESİ:
1-aidikurt +gidikurt
2-agresus
3-carvalho
5-delibeygir + 1
6-chopell
7-doğan
8-Eileithyia ( Berna )
9-HONEY
10-GÖLGE
11- Tayfun +2
12- Hakkı + Sibel
13 - Uzay
14- Hando
Yeni benzin doldurdum, bujilerle oynadım, bobinlerle henüz haşır neşir olmadım. En iyisi bi ustaya götüreyim desem de ittirerek mi götüreyim :cry: dedim bi arabaya bağlasak ta arkada üfür üfür gideyim ona da karşı çıktılar. İnat ettim ya motorumun ustası ben olucam, ya da çekici çağırıp rezil ola ola gidicem ustaya :(
Berna, aküne başka aküden aktarma yapmayı dene istersen, aktarma kablosuyla. Akün muhtemelen tam şarjlı değil.
Devlet memuru degılız kı cumartesıden gıdelım:x
bana 5 bılet...
pazar ben free takılırım...:x:x
cumartesi yağmur çamur fırtına olacak binilmez motora
ama pazar öylemi ya?
güllük güneşlik bahardan kalma bir gün...
ama yinede siz bilirsiniz :p:p:p
bızımkıler de oyle yapacak zaten...
fuara arabaları ıle gıdecekler...:x:mrgreen:
geçen fuarda arabayla gelenler binsin kafeslerine :)
motor fuarına arabayla mı gidilirmiş. hep motor tam motor :)
Motorcuların yüz karasııııııı
:-1::-1::-1:
:dil::dil::dil:
arkadaşlar bizde tam ogün evimizi taşıyoruz gelemiycez sanırım yoksa yağmur çamur demez gelirdik bakalım yinede belli olmaz kısmet
kızım elinizin hamuruyla düz mantığa güleceenize şöyle mantı açsanız da midemiz bayram etse, mantı partisi yapsak????
işiniz gücünüz makara kukara
hadi bakalım, hadi canım hadeee....
Düz mantıkla ilgilenseydik arabaya binerdik ne işimiz var şeytan aletinin üstünde her araç düz mantıkla çalışır ama motor asla sağa dönerken sola sola dönerken sağa gidon çevrildiğini eğitime gelen arkadaşlar gayet iyi hatırlar.............
Bu arada mantıya bende hayır demem ama nerde bizde öle düşünceli hatunlar:evil:
ne pazar mı gideceksiniz.. :D daha iyi olur walla:D :D:p
sanırsam kambersiz düün olayı var burada.bne olmadan fuaramı gideceksiniz iyiki sesimiz soluğumuz kesildi bi süre. o listeye benide ekleyiiiinnnn.
arakadaslar yetişmeye çalıscagım işalllah bu sefer beraber gıdeblırııs cumaeretesı gelemezsemde pazar orda oluurum :d pazar olsa hani fenada olmazdı !!!!!
pazar gidilse tam süper olcaktı bence 8)8)8)
cumatesi calıstıgımız icin bizde pazar zeko +3
Arkadaşlar anket açtım. Sonuca göre Cumartesi mi Pazar mı karar veririz. Şart değil yani cumartesi.
Benide eklen listeye , çomarteside bazarda gelirim , malum hala satamadım motorumu.
KATILIMCI LİSTESİ:
1-aidikurt +gidikurt
2-agresus
3-carvalho
5-delibeygir + 1
6-chopell
7-doğan
8-Eileithyia ( Berna )
9-HONEY
10-GÖLGE
11- Tayfun +2
12- Hakkı + Sibel
13 - Uzay
14- Hando
15- Siyahus
Pazar gidilecekse beni ve guzimi çıkartın listeden :)
- HONEY
- GÖLGE
Benim için farketmez ama cumartesi çalışan arkadaşlar olduğu için problem olabilir bencede pazar gidilmesinde yarar var gibi
Hem Honeyde gelemiyomuş fuardan sonra biyerlere gidip bişilerde yeriz rahat rahat:cheesy::cheesy::cheesy:
bence pazar olsun benı pazzara ekleyın cumertesı surprıs yapabılırm ancak :D
birde bir sorum olcak cumaertesı gelemzsemde pazar guunu ıcın davetıye bulabılırmıyım dort kısılık varmı öle bır ımkanımızz???
Biran evvel karar verilsinde gerisi sorun değil malum gün yakınlaştı.Tarih ve saat kesinleşsin herkezde proğramını ona göre ayarlasın
Perşembe öğlene kadar anket açık kalsın. Sonuca göre karar veririz.
% 90 pazar gideceğiz gibi duruyor.
eyyoooooo :cheesy::cheesy::cheesy:
sonunda... işte size spyder 350
http://photos-g.ll.facebook.com/phot...90_7909069.jpg
yaaa ama hemende yayınlanmazki foto ayıp arkadaşım :d
oy verenlerin yarısı listede yok, nasıl iş?
çoğunluk pazar istediği için fuar buluşması Pazar'a alınmıştır...
Motoshow 2009 Uluslararası Motosiklet, Bisiklet Ve Aksesuarları Fuarı
Buluşma Zamanı: 22/03/2009 PAZAR
1.Buluşma Yeri: Beşiktaş İskelesi Önü
1.Buluşma Zamanı: 10:30
1.Hareket Saati: 11:00
2.Buluşma Noktası:Yeşilköy Rönepark
2.Buluşma Noktası Zamanı:11:45
benim için c.tesi yada pazar farketmiyor öyle bir şık olmayınca oyda kullanamadım doğrusu!. ama hafta sonu meteroloji haberleri .c.tesi 'nin bulutlu pazarın yağışlı olacağını söylüyor bilginize!! http://www.dmi.gov.tr/tahmin/turkiye.aspx
KATILIMCI LİSTESİ:
1-aidikurt +gidikurt
2-agresus
3-carvalho
5-delibeygir + 1
6-chopell
7-doğan
8-Eileithyia ( Berna )
*9-HONEY
*10-GÖLGE
11- Tayfun +2
12- Hakkı + Sibel
13 - Uzay
14- Hando
15- Siyahus
16- gencer
yanına yıldız koyduğum arkadaşlar pazar olduğunda gelemeyeceklerini belirtmişler.başka değşiklik varmı bilmediğim içiin listede değişiklik yapmak istemedim..
bide madem fuara gittiniz spyder in fotolarını çektiniz , be kardeşim herkesin şu çok merak ettiği fiyatınıda sorsaydınız süper olacakmış..
canım benim gideriz de sormaz mıyız?
6900 lira istiyolar... ama herhalde pazarlık payı vardır... bi de bu 350'lik motor 250'liklere de uyacak gibi; tüm bağlantıları aynı duruyo... yani oldu da makineniz piston segman bişi istiyo, belki düşünülebilinir... bu arada spyder ön çift arka tek disk fren olmuş... ya gidin görün işte...
dostlar kimse kusura bakmasın ama ben bu spyder 350 denilen aleti beğenmedim. daha resmini görür görmez ilk bakışta gözüme çarpan (bana göre!!!) 4 sorun var. nedir diye sormayın, çünkü fuara gelen arkadaşlarla motorun başında tartışırız. bu motorun tasarımı sanırım sadece görünüşe önem vererek yapılmış.
ben pazar günü sabah erkenden fuara gitmeyi planlıyorum. sizinle fuar alanında buluşuruz. Selçuk, giriş kapısına geldiğinizde beni ararsan sevinirim. hemen dışarı çıkar sizinle buluşurum.