sanırsam kambersiz düün olayı var burada.bne olmadan fuaramı gideceksiniz iyiki sesimiz soluğumuz kesildi bi süre. o listeye benide ekleyiiiinnnn.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Cumartesi
Pazar
R1150GS
İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)sanırsam kambersiz düün olayı var burada.bne olmadan fuaramı gideceksiniz iyiki sesimiz soluğumuz kesildi bi süre. o listeye benide ekleyiiiinnnn.
250 dd e9-b 2007-2009
F650 "99 2009-2010
FZS600 "03 2010-2013
DL650 "05 2013-2014
R1150GS ''00 2014-...
regal raptor
istanbul
0 Rh (-)arakadaslar yetişmeye çalıscagım işalllah bu sefer beraber gıdeblırııs cumaeretesı gelemezsemde pazar orda oluurum :d pazar olsa hani fenada olmazdı !!!!!
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)pazar gidilse tam süper olcaktı bence![]()
haydi çocuklar motora
yamaha XT 660 R
istanbul maslak
0 Rh (+)cumatesi calıstıgımız icin bizde pazar zeko +3
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Arkadaşlar anket açtım. Sonuca göre Cumartesi mi Pazar mı karar veririz. Şart değil yani cumartesi.
yol yapalım yol
RR 250E
İstanbul
B Rh (+)Benide eklen listeye , çomarteside bazarda gelirim , malum hala satamadım motorumu.
KATILIMCI LİSTESİ:
1-aidikurt +gidikurt
2-agresus
3-carvalho
4-yenikoylu_ua+yenikoyluartçı
5-delibeygir + 1
6-chopell
7-doğan
8-Eileithyia ( Berna )
9-HONEY
10-GÖLGE
11- Tayfun +2
12- Hakkı + Sibel
13 - Uzay
14- Hando
15- Siyahus
34 EF 1376 - Siyah RR Satıldı :(
VARADERO
İstanbul
B Rh (+)Pazar gidilecekse beni ve guzimi çıkartın listeden
- HONEY
- GÖLGE
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Benim için farketmez ama cumartesi çalışan arkadaşlar olduğu için problem olabilir bencede pazar gidilmesinde yarar var gibi
Hem Honeyde gelemiyomuş fuardan sonra biyerlere gidip bişilerde yeriz rahat rahat![]()
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
regal raptor
istanbul
0 Rh (-)bence pazar olsun benı pazzara ekleyın cumertesı surprıs yapabılırm ancak :D
birde bir sorum olcak cumaertesı gelemzsemde pazar guunu ıcın davetıye bulabılırmıyım dort kısılık varmı öle bır ımkanımızz???
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)