walla arkadas bir yere kaçtığımız yok ama yazacak bişiyimizde yok sizlerin gezi fotolarınıza bakıp iç geçiriyoz..1 hafta kaldı motorların gelmesine tarih uzarsa naparım bilmiyom şiştim baklamakten
Yazdırılabilir Görünüm
walla arkadas bir yere kaçtığımız yok ama yazacak bişiyimizde yok sizlerin gezi fotolarınıza bakıp iç geçiriyoz..1 hafta kaldı motorların gelmesine tarih uzarsa naparım bilmiyom şiştim baklamakten
ben 28 yıldır beklıyorum ilk motoruma kovusmayı 1 haftam kaldı onu da bekliycem artık....:D herseyim hazır ehliyet kask mont motor gelirse onuda alıp tamamlanıyorum insallah:D
sesiz ama herkez burda bekliyormuş güzellll şu makinaları alında topluca bir araya gelip kutlama yapalım harika olucak 8)
Arkadaşlar müjdemi isterim. Az önce Emre Ltd. ile görüştüm motorlarımızın önümüzdeki hafta cuma günü yada en geç pazartesi günü geleceği bilgisini aldım. Pazartesiye sarkma sebebi ise Cuma günü gümrük işini halledemezlerse haftasonu tatilinin araya girmesiymiş. Ama aynı il içindeki bayilere geldiği gün dağıtımlar yapılmaya başlanacakmış.
Bilginize,
tarih devamlı ileri atıp duryor kafayı yemek uzereyim:(
Makineyi aldığım gün Başakşehir site yönetimine plakayı yazdırmak için gittiğimde yetkili bayanın odasına sevinçle bodoslama dalıp direkt 'Ben motor aldım' demiştim.. Kız boş boş bakınca 'plakasını yazdırayım' diye devamını getirmiş, niyetimi belirtmiştim :p8).. Allah hepimize daha güzellerini nasip etsin..
250 spyder icin guncel bilgi...
motosikletcim den 250 spyder alacak arkadslara yeni bilgi arkadslar demin aradaım konustum.. bu cuma gemi gelecekmis islemler yetisirse 3 er 3 er teslim alıcakmıs motorsikletcim... buyuk ihtimalle artık allahtan bir kaza bela cıkmazsa pazartesinden itibaren dagıtıma 3er 3er baslanacakmıs...
sonunda arkadaslar bu hesaba göre 3 er 3er dağıtılacak ve 11.kişiysem haftaya perşembe kavuşuyorum ha sonunda.allah hepimize kazasız belasız kullanmak nasip etsin o kadar bekledik ama değecek
Hepinize hayırlı olsun arkadaslar ... kazasız surusler ...
arkadslar spyderlarımız cuma gunu ıtıbarıyle turkıye ıl sınırlaırna gımıs bulunuyor motosıkletcım yuksel beyden bekledıgım telefon sonunda geldı pazartesı gelıp odemenı yapabılırısn dedı:D hayırlısıyla plaka rughsat ıslemlerı dahıl ınsallah en gec persembeye motoruma kavusurum dıye tahmın edıyorum ......:cheesy::cheesy::cheesy:
Hayırlısı olsun allah kaza bela vermesin.8)
:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::c heesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::che esy::cheesy::cheesy::cheesy:
Arkadaşlar dünden beri motorsikletçim yüksel beyden motorunu teslim alan hiç olmadımı. Artık çok sabırsızlanıyorum olduysa lütfen payşasın.
Teşekkürler
olamadı ahftasonu baskına gideriz .dükkanı boşaltırız
Valla artık öyle olucak herhalde :) Başka çare kalmadı sezon bitti nerdeyse biz motorlarımıza kavuşamadık :)
beyler çarşamba oldu hala kimseden ses yok motoru teslim alan varsa paylaşsın lütfen iki gündür işten fırsat buldukça bilgisayara koşuyom lakin çıt yok...bekle bekle nereye kadar yahu...
Arkadaşlar az önce motorsikletçimden yüksel bey aradı ve yarın motorsikletimi teslim alabileceğimi söyledi. Bir terslik olmazsa yarın sabah motorumu teslim alıyorum darısı diğer arkadaşların başına:cheesy::cheesy:
eveet sonunda müjdeli haber geldii darısı diğer arkadaşların başına8) nazar
Yuksel bey beni cuma gunu aradi pazartesi yanindaydim odememi yaptim evraklarimi verdim ruhsat ve plaka bekliyorum kismetse en gec cuma gunu motoruma kavusucam. Tabi yine bir aksilik cikmazsa :)
sonunda yüksel bey aradı ve müjdeli haberi verdi yrn motorun kalan parası ve evrak işlemleri için gidicem..bu arada belki orada karşılaşma şansımızda olur..trafik ve benzeri işlemler kaç gün sürer bilen varmı ben şahsen aracı ile halletmeyi düşünüyorum ve yüksel bey 300 tllik bir masraf olur dedi...sonunda motorlar geliyor ya şükür bunada en kısa zamanda tanışmak ve birlikte yol yapmak dileğiyle kazasız sürüşler şimdiden
arkadaşlar hepinize hayırlı olsun az sabretmediniz bu gün için herkes demir atını aldıktan sonra bi tanışma toplaşması düzenleriz
insallah hayırlısıyla toplasırız .... hele motorlarımızı alalım bir:)
evet herkes makinasını aldıgı ilk hafta toplantı ayarlayalım biraraya gelip tanışalım
herkes oturdugu yerleri belirtsin ortak bir buluşma yeri belirliyelim bunun için başka başlık açıyorum oraya yazalım 8)
senin ev müsaitmi hacıhüsrev
yine uzadı motora kavusmam :( az once aradıgım motosikletcim yuksel bey motorun evrakları yeni geldi elime gumrukten ben ayarlıyıp buugn takipciye vericem dedi ... motorlar hazır birlestirldi calıstırlıdı kontrol edildi dedi hangi motor oldugu belli dedi .. carsambaya motorunu alırsın dedi İNSALLAH:(:(:(
VEEEEEEE SPYDER GARAJDA....SONUNDA KAVUŞTUM DARISI TÜM BEKLEYENLERE:cheesy: