Valla artık öyle olucak herhaldeBaşka çare kalmadı sezon bitti nerdeyse biz motorlarımıza kavuşamadık
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
YOK
İSTANBUL
A Rh (+)Valla artık öyle olucak herhaldeBaşka çare kalmadı sezon bitti nerdeyse biz motorlarımıza kavuşamadık
![]()
rr 250 spyder
istanbul
A Rh (+)beyler çarşamba oldu hala kimseden ses yok motoru teslim alan varsa paylaşsın lütfen iki gündür işten fırsat buldukça bilgisayara koşuyom lakin çıt yok...bekle bekle nereye kadar yahu...
YOK
İSTANBUL
A Rh (+)Arkadaşlar az önce motorsikletçimden yüksel bey aradı ve yarın motorsikletimi teslim alabileceğimi söyledi. Bir terslik olmazsa yarın sabah motorumu teslim alıyorum darısı diğer arkadaşların başına![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)eveet sonunda müjdeli haber geldii darısı diğer arkadaşların başına![]()
![]()
spyder-250
istanbul
A Rh (+)Yuksel bey beni cuma gunu aradi pazartesi yanindaydim odememi yaptim evraklarimi verdim ruhsat ve plaka bekliyorum kismetse en gec cuma gunu motoruma kavusucam. Tabi yine bir aksilik cikmazsa![]()
rr 250 spyder
istanbul
A Rh (+)sonunda yüksel bey aradı ve müjdeli haberi verdi yrn motorun kalan parası ve evrak işlemleri için gidicem..bu arada belki orada karşılaşma şansımızda olur..trafik ve benzeri işlemler kaç gün sürer bilen varmı ben şahsen aracı ile halletmeyi düşünüyorum ve yüksel bey 300 tllik bir masraf olur dedi...sonunda motorlar geliyor ya şükür bunada en kısa zamanda tanışmak ve birlikte yol yapmak dileğiyle kazasız sürüşler şimdiden
V strom
istanbul
0 Rh (+)arkadaşlar hepinize hayırlı olsun az sabretmediniz bu gün için herkes demir atını aldıktan sonra bi tanışma toplaşması düzenleriz
spyder-250
istanbul
A Rh (+)insallah hayırlısıyla toplasırız .... hele motorlarımızı alalım bir![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)