bende 2250 ve ls2 yarım kask veririm
bi garip oldu bu ....:?
Yazdırılabilir Görünüm
diz dalga geçin ama gerçekler acıdır yenisi 11.000 lira ben yaptığım değişikliler ve mükemmel lastik takımı avon venom ile ki kendi lastikleri bariz nalyon yağmur falan hayatda tutmaz 7000-8000 den aşağı vermem :)
Vazgeçtim o zaman ben. O kadar kötü bi motora 2250'den fazla verirsem kazıklanmış hissederim kendimi.
Benim motor 2011 model 250E-9B; hiçbir sorunu olmamasına rağmen 5250'ye verecektim; sen bir sürü problemi olan motoruna 7000-8000 diyorsun. :?
Bir de o kadar dandik bir motora neden o kadar masraf (değişiklik) yaptın anlamadım. :)
sıfır fiyatı
http://www.motosikletcim.com/daytona%20small.jpg
REGAL RAPTOR DD 350 E 6 C DAYTONA
KDV + ÖTV DAHİL 9.360 TL
nakite 8500 -8700 veriyorlar haberin olsun 8)
Ya Emir açıkça yazıyorum.Ban, man umrumda değil valla artık resmen işin bokunu çıkartmış durumdasın farkındamısın.Neyin peşindesin ne yapmaya çalışıyorsun hiç anlam veremiyorum.Seni sayıyla mı verdiler sırayla mı geldin? nasıl oldu? onuda çözemedim.
İşten anlıyorum diyorsun ha bire .Bu olumsuzlukları satın almadan önce görmedin mi? O saydığın olumsuzlukları herkes biliyor.Aldığımız alet süper ötesi bir mal değil ki kimse de öyle olmasını bekleyerk almadı bu markayı.
Yoksa farklı bir markanın pazarlama taktiğini mi uygulamaya çalışıyorsun burada?????
Derdim var de yardım edelim.Kimse sana burada yardımı esirgemez.
Ama böyle elinden misketleri alınmış çocuklar gibi zırıldayıp durman birşeyleri çözmeyecek.....
Motorum Daytona 2011 mart alış. 5000'e yaklaştı. Vitesin sadece arada bir trafikte boştan bire geçmede problemi var, debriyajı bırakıp tekrar sıkıyorum geçirebilmek için. Bunun haricinde en ufak bir şanzıman problemi yaşamadım. Bir kez stop, bir kez de far ampulü yandı. Bir kez kışın haftalık çalıştırmada jiklede fazla tuttum, bujiyi ıslattım. Arka balatayı 500 km de bir söküp tozunu temizliyorum ötmesin diye, Ati kardeşimin tavsiyesi üzerine. Yani sorunum yok, altımdaki makineden gayet memnunum. Sorunlu makine sahibini kendinden soğutur.
Sonuç: 1) Çin makine şans işidir, ben şanslıydım çok memnunum. 2) Celil abinin de gönlünde Japon vardır elbet. Ama Celil abi niye Japona binelim ki. Cruiser tarzımız olmuş, Japon 280 kg, koruma demiri falan,.. yok aralardan kolay kaçamayız. Hem dragstardan falan daha güzel. Millet durup durup bakıyor. Gel gidelim 20 küsur bin verip midnightstar alalım desem ulan zaten haftasonu biniyoruz. Zaten benim kapalı yerim yok sokağa bir hafta bırakacağım yüzüne bakmayacağım, hem bizim buralar çok nemli. Senin kapalı yerin var da ne olacak, 300 kiloluk makineyi apartman dairesine nasıl sokacaksın. Yani olay nedir? ''Japon, vs. almak o parayı verebilme gücünün ötesinde iç hesaplaşma meselesidir.''
Tekrardan hayırlı olsun Celil abi.8)
ben gördüklerimi yazdım sadece bu kadar rr savunuyorsonuz sponsor olsun size yersiz konuşmalar yapma düşüncelerimi yazdım sadece benim düşüncem özgürüm istediğimi yazarım benim alırken tipi oldukca hoşuma gitti gerekli uyarılı bütün motorcu arkadaşlarım benden tecrübeli tecrübesiz yaptı zaten ben bile bile aldım bu pişmanlığı yaşıyorum ama bir daha tövbe rr almam çevremde kim varsa da altırmam polimiğe girmiyorum artık hadi sağlıcakla
beyler biraz saygılı ve hakarete kaçmadan iletişim kuralım
herkesin görüşüne mantıklı dayanakları oldukça saygı duyalım
kafamıza yatmayan yerde dibini bulana kadar tartışalım.
son olarak ise genele yayılmış sorulara cevap veriyorum
alper tunga öldümü http://www.alpertungaoldumu.com/
münir özkul öldümü ?? http://munirozkuloldumu.com/
:cry::shock:
katılıyorum sana daha öncede yazdım tekrar yazma gereği duydum o gün rona,celil ve ben motorland deyken celli ege turundan bahsediyordu ordaki bir usta bu resmen çılgınlık dedi bende merak ederek neden diye sordum cevabı beni oldukca düşündürdü ve şu anki düşüncelerimi perçinlemiş oldu ben o motorlara güvenmiyorum uzun yola çıkılmaz onlarda dedi bende neden dedim kalitesi ortada ne zaman napıcağı belli olmaz dedi bunu saten ve servis veren bir usta söylüyorsa bence bu motolar hakkında satın almadan önce oturup 2-3 kere düşünmek gerekir diyorum,sevgiler...
hayırlı olsun celil abi inşallah hayırlısıyla satarsın digerini
O usta dediğin adamlar belli marka motosiklet tamirciliğinden gelme.Ya işini iyi yapamadığından servis uzaklaştırmıştır ya anlaşamamışlardır yada iş yapmıyordur vs.vs.Adamların kafasında saplanıp kalmış Japon makinalar.Tamir ettikleri mallarda Çinli olunca burun kıvırıyorlar uğraşmak istemiyorlar.O zaman da ban de derim ki...
"Kardeşim madem bu motosikletlere alerjin var ne işin var bu serviste.hem ekmeğini yiyiyorsun hemde ekmek yediğin kaba pisliyorsun"Böyle bir mantık olmaz.
O usta kar etme uğruna 2011 in ikinci yarısnda 2012 de sipariş verilen mallarının ne şekilde imal edildiğini ne gibi üç kağıtlar döndürülerek,malzemeden götürerek getirtilip satıldığını bilerek söylemiştir sana o ayrı....
Senin söylenmene ben anlam veremiyorum hala.Madem mekanik bilgin var.Bu motosikletlerin 150-200 bin km gidebilecek hale getirilebileceğini de bilmelisin hem de bir Japon veya Avrupa makinaya o kadar para vermeden.
Kısmet olurda inşallah bir 10 sene sonra da altımda aynı motosikleti görürsünüz.Yavaş yavaş maddiyatımın elverdiği kadar bu motosikletin mekanik aksamlarını kendim yaptıracağım.Yeter ki şasesi sağlam olsun ki gördüğüm kadarıyla o sağlamlık var.
açıkçası ben üzüldüm , Cgman ; sanırım belli bir yaşa gelmiş , bazı şeyleri artık anlayabilen bir insan yaşamış ve yaşamışlığı vardır , şurada konuştuklarını ve yaşadıklarını , detaylı bir şekilde oturup düşünürse , kendini ne halde görecegini bilmiyorum , kullandıgın o durmadan sıkıntı yaşıyorum dediğin motorun aynısı Asya'dada var Regal Raptor'dan memnun değilsen isim değişikliği yapıp gidip onu da alabilirdin engel olan olmamıştır sanırım ? sen o kadarcık km'de o motoru o hale getirebildiysen , ben motordan değil senden şüphe duyarım, ki benim 150 lik jinlun'um var 2005 model 4.000 km ye geldiğinde 2 yıl yattı , sonra garajdan cıkardım , hiç abartısız sadece aküsü bitmişti , takviyeyle calıştırdım ve aküyü değiştirdim sadece, ve ben motoru cok sıkıştıran bir insanım , jinlun'da bi çin malı , ve şu anda ne yağ değiştirdim , ne balata değiştirdim , hiç bir ama hiçbişeyini değiştirmedim bakmadım da , çünkü önemsemiyorum , ama 8.319 km 'de motor ,benim bir akrabam daha aldı 350'lik bir daytona , 2011 model , şu anda 35.000 'de ve hep uzun yol yapan bir abim , gazeteci mesleği icabı hep motosiklet üzerinde olmak zorunda , hiç bir şikayetini duymadım , senin gibi önemsemeyip o vites atmalarını gidip yaptırmasaydı senin gibi üşenseydi ,onunda başına gelebilirdi ama , gidip anında yaptırmış halletmiş adam , ve 35.000 'de bir makinaya sahip , ben haksız oldugunu ve , senin pek bu işten anlamadıgını düşünüyorum , motor sürmekle , motor sürmek bir değildir , abilerim uzun bi yazı oldu ama , hepinizden özür dilerim , iyi geceler .