Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 55 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    beyler biraz saygılı ve hakarete kaçmadan iletişim kuralım
    herkesin görüşüne mantıklı dayanakları oldukça saygı duyalım
    kafamıza yatmayan yerde dibini bulana kadar tartışalım.

son olarak ise genele yayılmış sorulara cevap veriyorum
    alper tunga öldümü http://www.alpertungaoldumu.com/

münir özkul öldümü ?? http://munirozkuloldumu.com/
    Konu ağfndrdm tarafından (03.October.2012 Saat 23:43 ) değiştirilmiştir.

Cgman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emir Şafak
    Cg Artist/İç mimar
     Daytona 350
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler biraz saygılı ve hakarete kaçmadan iletişim kuralım
    herkesin görüşüne mantıklı dayanakları oldukça saygı duyalım
    kafamıza yatmayan yerde dibini bulana kadar tartışalım.

son olarak ise genele yayılmış sorulara cevap veriyorum
    alper tunga öldümü http://www.alpertungaoldumu.com/

münir özkul öldümü ?? http://www.alpertungaoldumu.com/

katılıyorum sana daha öncede yazdım tekrar yazma gereği duydum o gün rona,celil ve ben motorland deyken celli ege turundan bahsediyordu ordaki bir usta bu resmen çılgınlık dedi bende merak ederek neden diye sordum cevabı beni oldukca düşündürdü ve şu anki düşüncelerimi perçinlemiş oldu ben o motorlara güvenmiyorum uzun yola çıkılmaz onlarda dedi bende neden dedim kalitesi ortada ne zaman napıcağı belli olmaz dedi bunu saten ve servis veren bir usta söylüyorsa bence bu motolar hakkında satın almadan önce oturup 2-3 kere düşünmek gerekir diyorum,sevgiler...

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı Cgman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    katılıyorum sana daha öncede yazdım tekrar yazma gereği duydum o gün rona,celil ve ben motorland deyken celli ege turundan bahsediyordu ordaki bir usta bu resmen çılgınlık dedi bende merak ederek neden diye sordum cevabı beni oldukca düşündürdü ve şu anki düşüncelerimi perçinlemiş oldu ben o motorlara güvenmiyorum uzun yola çıkılmaz onlarda dedi bende neden dedim kalitesi ortada ne zaman napıcağı belli olmaz dedi bunu saten ve servis veren bir usta söylüyorsa bence bu motolar hakkında satın almadan önce oturup 2-3 kere düşünmek gerekir diyorum,sevgiler...
    O usta dediğin adamlar belli marka motosiklet tamirciliğinden gelme.Ya işini iyi yapamadığından servis uzaklaştırmıştır ya anlaşamamışlardır yada iş yapmıyordur vs.vs.Adamların kafasında saplanıp kalmış Japon makinalar.Tamir ettikleri mallarda Çinli olunca burun kıvırıyorlar uğraşmak istemiyorlar.O zaman da ban de derim ki...
    "Kardeşim madem bu motosikletlere alerjin var ne işin var bu serviste.hem ekmeğini yiyiyorsun hemde ekmek yediğin kaba pisliyorsun"Böyle bir mantık olmaz.

O usta kar etme uğruna 2011 in ikinci yarısnda 2012 de sipariş verilen mallarının ne şekilde imal edildiğini ne gibi üç kağıtlar döndürülerek,malzemeden götürerek getirtilip satıldığını bilerek söylemiştir sana o ayrı....

Senin söylenmene ben anlam veremiyorum hala.Madem mekanik bilgin var.Bu motosikletlerin 150-200 bin km gidebilecek hale getirilebileceğini de bilmelisin hem de bir Japon veya Avrupa makinaya o kadar para vermeden.

Kısmet olurda inşallah bir 10 sene sonra da altımda aynı motosikleti görürsünüz.Yavaş yavaş maddiyatımın elverdiği kadar bu motosikletin mekanik aksamlarını kendim yaptıracağım.Yeter ki şasesi sağlam olsun ki gördüğüm kadarıyla o sağlamlık var.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)