özgür güzel bir girişim olmuş emeğine sağlık firmayı her konuda direk bilğilendirmek onlarında doğru bilgiye sahip olmasını sağlar 8)
Yazdırılabilir Görünüm
özgür güzel bir girişim olmuş emeğine sağlık firmayı her konuda direk bilğilendirmek onlarında doğru bilgiye sahip olmasını sağlar 8)
set grup hala bursa yetkili servisi ve bayiisi. bakımları motor garantide olduğu için onlara yaptırmaya devam ediyorum. dükkanda 2 spyder 1 beyaz daytona mevcut. geçen marmara sorumlusu murat beyle de servis problemi yüzünden sağlam atıştık telefonda. umuyorum bişeyleri değiştirebiliriz. set group'un motordan adam gibi anlayan ustası dahi yoktu düne kadar. geçen bakıma gittiğimde gördüm birini almışlar işe. usta işi biliyor amma çok lakayit bi tip. imajlarını değiştirecek bi usta bulmalılar.
ha bu arada ben kavga ettikten sonra yetkili servisliği ellerinden almadıysalar eğer tabi :D
#direndaytona :D:D can olmadı seninle biz girelim bu işe bak müşteri sahamızda hazır :)
Aykut seni buluşmalarda göremedik daha, saatlerin mi denk gelmiyor?
Bu haftasonu kamp var
Can ve sen müsaitseniz katılın
aynen vardiyalı çalışıyorum can ın da çalışma saatleri değişken benim gibi .. cumartesi 11 e kadar çalışıyorum bu hafta pazar müsaitim
Beyler tamirciden benim kadar canı yanan sitede yoktur heralde bursa tayfası ve celil abi çok iti biliyor onlarla tanışmadan önce başıma gelenleri :D ... Bursada motorumu teslim edebileceğim , 250 cc chopper ların ciğerini bilen tek usta Kalender Motor Ali abidir zafer bulvarında..Referansla gidersen eğer daha da farklı davranır adama ..Ben servisten ondan bundan anlamıyorum ..çünkü beni en çok kazıklayanlar büyük motorcular oldu ( 1600 tl gibi ciddi bir param gitti !!) motor yapıldı dediler gül gibi regalimi çöp fiyatına sattım ve mct ile dewam yollara ..Kalender motor Zafer bulvarından aşağı inerken solda kalır ...Telefon 0532 740 01 11 Ali Usta ..
Ben de memnunum o ustadan, Regal'in böyle bir usta ayarlayıp yetki vermesi çok yerinde olurdu.
Dediğiniz yetkili servis olayı olabilir ..Adam gerçekten çok sewerek yapıyor işini ve dürüst ..Mesela bugün özgürle telefonda konuştuk yaptırdığı bi işi anlattı başka bir tamirciye ve sonrada nasıl çözdüğünü yemin ediorm ben sinir oldum ..Yani usta olduğunu idda eden şahıs önce ya bu sorun neden olabilir diye sormuyor komple değiştirelim biz mantığı .. we işin ilginç kısmı sorunda çözülmüyor ..Bu olaydan benimde çok canım yanmıştı ..