:?:p:shock::cry:
güzel bir sohbet olmuş :)
herkesin emeğine sağlık :)
Yazdırılabilir Görünüm
:?:p:shock::cry:
güzel bir sohbet olmuş :)
herkesin emeğine sağlık :)
Vergi borcu; 61 tl cıktı,
Cezası: YOk
Muayne 4. ay 2010'da yapılmış 2012 / 4. ayda sonra ermiş. 20 aydır muayne yok :)
Noter: 100
Trafik sigortası: 250
Muayne ücreti 20x10 cezası + 80 tl ücreti = 280
Bakımınıda 150 versem
Toplam maliyeti : 841 yuvarlarsak 850 masrafı var :)
Ağanın eline su dökülmez tabii :) Şimdi vergi borcunu ödedim Noter masrafını ona bıraktım. Bana trafik tescil ile muayene ücreti kaldı :) Çokta yüklenmek istemiyorum deposu bile fulldu motorun :)
Yılda bir trafik sigortası zorunluluğu var en son 19/04/2010 da yapılmış.
2 yılda bir muayene zorunlu.
Bugunde satış işlemini gerçekleştiriyoruz. Kendisi geldi uzatmayalım kaza maza vs olur diye :)
Celil abi isten geldim bir heves motorun basina gectim marsa bastim giy giy etti calismadi. 3 kere denedim ark dedi jigleyi ac actim ama aku bitti sanirim oksurur gibi yapti durdu neden bitti hemen? Fari yakio aku denedim :((
Ah be Celil abi, en sonunda alacam motoru gelecem yanına :D Aküyü yeni almış, yanımda elektrikçi arkadaşım vardı çin malı akü dedi. Akü ile alakalı sigortası oksitlenmiş motoruda almaya onunla gitmiştik ben dedi onu cıkarıp temizledim taktım dedi sarıyerden kartala getirdiğimde kapatıp marş yaptığımızda çalıştı. Birde çalıştırırken jiglenin açık veya kapalı olması marş almasına katkısı olur mu ? Sizleri seviyorum almanyadan izliyorum :)))
Siğortada oksitlenme olayı varsa öncelikle onu kontrol et ondan olabilir değilse
altta linkte çok uygun bir akü buldum (10 dk.dır tarıyorum)ama ebadları tutarmı bakmak lazım http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...12099703/detay
ilk çalıştırmada özellikle soğukta jikle açmadan zor çalışır veya çalışmayabilir
çalıştırmadan 1-2 kere gaz kolunu çevir gaz ver bırak jikleyi aç gaz vermeden marşa bas kolay çalışır çalışınca hafif gaz ver ısıt normale dönünce veya yola çıkarken jikleyi kapatıp yola öyle çık 8)
Bosch akü, güzele benziyor teşekkür ederim Celil abi. Yarın tekrar deneme yaparım dediğin gibi
Bende biraz akü boyutlarını vs araştırdım arayan arkadaşlara yardımcı olabilir;
Bosch 12N9-3B 12 Volt 9 Amper Bosch Akü
UYUMLU OLDUĞU MODELLER
KANUNİ
125 CC SEYHAN
KANUNİ 150 CC SEYHAN
KANUNİ 200 CC CARACAL
KEEWAY SUPER SHADOW 250
MZ ETZ151
MZ ETZ250
PLANET P-5
REGAL RAPTOR DD250E-9
TVS APACHE 150
Akü Tipi:12N9-3B
Voltaj / Kapasite:12V / 9 Ah.
Marş Akımı EN (A):80
Marş Akımı DIN (A):-
Bağlantı Tipi: B00
Asitli Ağırlık (Kg.):3,10
Uzunluk:136
Genişlik:76
Yükseklik:140
Satış işlemini aldım az önce, 3 farklı sigortadan aldığım fiyatlar;
* 525 Tl
* 312 Tl
* 216 Tl
216 TL'ye allianz sigorta yapıyor. Daha düşüğüne bulabilir miyim ? Yoksa hemen yaptırayaım mı ?
7 Aralığa muayene randevusu aldım, ozamana kadar sigorta ve ruhsatı alabilir miyim ? yoksa randevuyu daha mı ileri alayım ? :)
Edit: Neyse iptal ettim diğer işlemleri hallettiken sonra yaparım 7 aralıkta direksiyon sınavım var.
Yaz celil abi yaz ellerin dert gormesin :) sigortayi 216 tl ye yaptirdim, 7 aralik muayeneye goturuyorum. Motorda sert yan canta var ruhsata isletmem gerekir mi? Bir cantanin kiliti bozuk sorun olur mu? Isiklandirlamalar sinyaller sorunsuz baska neye bakarlar. Artik motor mars aliyor aku sarj tutuyor :)
Muayne 82.50 kurus ek bilgi gecikme cezasi soyle hesaplaniyor geciken ay x muayene ucreti (82.5) x 0.05 benim 20 ay x 82.5 x 0.05 = 82.5 cikiyor toplam 165 tl vericem
Yan çantaları işletmek gerekmiyor o çantalar fabrikasyon orjinal üzerinde geliyor sonradan ekleme değil kilitine bakmazlar lastik diş derinliğine bakıcaklar kabak değilse geçer far,arka park,fren,sinyal lambaları ,ön fren.arka freni,motor ve şase nosuna bakarlar 8)
Son sorumu soruyorum :) Noter satış sözleşmesi var , ruhsatı emniyetten almadan muayene yaptırabilir miyim ? Mantıken olması lazım :)
Evet bu durumda son kararım muayene yapılabilir
elindeki ruhsat muayenede imzalanacak kısım olduğundan sorun kalmadı diğer noterin verdiği geçici ruhsat belgeside ruhsatın diğeri yerine geçiyor o belgeyle satış yapılabiliyor muayenede yapılabilir 8)
Ben her ihtimale karşı tescil belgemide aldım :) Celil abi 250e-9 arka ve ön lastik ebatları nedir ? Bayağı bir araştırdım ama net şudur diyen makale göremedim. Regalci olarak, önerdiğin lastik nedir ? Bu işin bütçe kısmıda önemli lastiklere 500 - 600 tl bütçe ayırmayı düşünüyorum lastik önemli çünkü
Ön Lastik Ebadı: 90/90-18
Arka Lastik Ebadı: 130/90-15
ucuz lastikte en iş görürü DURO 150 tl civarıdı sanırım senin bütçene kaliteli marka lastik alınabilir her markada takım lastik bulunamıyor bulabildiğin marka bir lastik alınabilir hepsi bizimkilerle kıyas bile edilemicek kadar iyidir
internette bir lastik firması gördüm varmı bakmak lazım altta linkini yapıştırıyorum
http://www.oltay.com.tr/index.php?ro...ory&path=61_75
Birde pekçok motorcunun çalıştığı buzmotor var linkini alta yapıştırıyorum
http://www.buzmotor.com/
Bu 130x90 ebadlar yok sanırım daha mı kalın alsam yada 130x80 de olur mu ?
orjinalini takmak doğru olur ama hiç çıkış bulunamazsa 130 lastiğin taban genişliği demek daha genişi maşaya sürter incesi uyar ama hoş durmaz ve kasanın ağırlığını taşırmı araştırmak lazım 90 lastiğin yerle jant arasındaki yükseklik demek 80 takılabilir ama lastiğin çapı düştüğünden motor yere daha yakınlaşır hemde son süratte az düşüş yapar 8)
Celil abi oltay'daki lastikler tek lastik fiyatımıdır ? Fotoğraflarda hep çitf lastik gozukuyor
Ali ustaya gittim motoru biraktim dukkani kapatip arabasiyla karsiya gectik seninde kulaklarini cinlattik :)) ali usta biraz hizli konusuyor sanki :)
Sabah motoru muayeneye soktum. Tabii benim kislik elbisem olmadigindan komple islandim eziyete döndü. Birde bir onceki km 28 binmis suan 14 binde km ile oynanmis gorunce moralim bozuldu. Km oynayan kimse gercekten haysiyetsizmis ! Tek tesellim herhangi bir sorunu olmamasi ve ucuz almis olmam.
http://u1312.hizliresim.com/1j/7/v8539.jpg
Son hali motorun :)
Yavuz motorun km si ile oynayanlardan nefret ediyorum bunlar şerefsiz :x
senin makina temiz bakımlı bir makina yıpranmamış pek sorun çıkaracağını sanmam dediğin gibi neyseki uygun fiyata aldın sağlık olsun
bu arada resimde makina güzel duruyor 8)
Geçenlerde motorla işe gidicem kaskımı eldivenimi taktım hanımıda aldım e-5 'e cıktım havalı havalı en soldan gidiyorum. Motor pırr pırrr etmeye başladı dedim bunun benzini bitiyor giderken musluğu çeviremedim hemen sağa şeride geçtim motor durdu vanayı Aşağıya çevirdim marş yapıyorum öksürüyor motor tık yok :)
Bu forumda ana yedek kapalı konumlarına baktım U ana depo yukarıyı gösteriyor motorumda korktum yakıtla alakalı değil diye düşünmeye başladım. Neyse gittim benzinliğe bi bidon aldım doldurduk geldim boşalttım depoya marş yaptım çalıştı. İyi çalısıyor ya dedim kapadım konuyu.
Daha sonra Ali Ustanın yanına gittim direkt gozune benzin musluğu çarptı aa yedekte duruyor dedi. Bende geçen başıma ne geldi dememe kalmadı ali usta yolda kaldın dimi, dedi. Evet dedim :)
Demem o ki; Bu modellerde böyle diğerlerinde nasıl bilemiyorum Aşağı = Ana Depo , Yukarı=Yedek Depo , Orta= Kapalı.
:)
Bence sen musluğun duruş pozizyonunu yanlış anlamışsın tüm modellerde aynı musluk var benzin musluğunun kuyruk kısmı aşağı doğru ise ana depoda demek 8)
http://www.regalraptor.net/forums/sh...nzin+muslu%F0u
Celil abi kabul etmiyorum orda sema verilmis 3 ana unsur var ana depo turuncu ok ile tarif edilmis ve yukari oku turuncu yapmislar semaya bakarsan yanlis anlamam normal :)
Motorumu fulledim km sayacını sıfırladım. Dün aksam 270 Km ana depo bitti. 14 Lt ana depo, 2,7 'si sanırım yedek depo benzin 4,8 hesaplarsak Km 0,200088 tl yakmısım. Bunun 100 km susturucuları yoktu. Yağı filtresi falan değişmemişti. 50 km yakını artçı ile bindim. Arada motorla yüksek devirlerde sürüş yaptım. Celil abi senin söylemlerine göre 0,20 kuruş beklenen düzeydi :) Tekrar depoyu fulleyip, ölçüm yapıcam susturucu ile fark edecekmi bakalım :)
Sevgilerimle,