Satış işlemini aldım az önce, 3 farklı sigortadan aldığım fiyatlar;
* 525 Tl
* 312 Tl
* 216 Tl
216 TL'ye allianz sigorta yapıyor. Daha düşüğüne bulabilir miyim ? Yoksa hemen yaptırayaım mı ?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR 250E-9 / 2006
İstanbul
A Rh (+)Satış işlemini aldım az önce, 3 farklı sigortadan aldığım fiyatlar;
* 525 Tl
* 312 Tl
* 216 Tl
216 TL'ye allianz sigorta yapıyor. Daha düşüğüne bulabilir miyim ? Yoksa hemen yaptırayaım mı ?
Ben varsam ölüm yok, ölüm varsa ben yokum. O halde üzülecek ne var!
RR 250E-9 / 2006
İstanbul
A Rh (+)7 Aralığa muayene randevusu aldım, ozamana kadar sigorta ve ruhsatı alabilir miyim ? yoksa randevuyu daha mı ileri alayım ?
Edit: Neyse iptal ettim diğer işlemleri hallettiken sonra yaparım 7 aralıkta direksiyon sınavım var.
Konu alemCi tarafından (28.November.2013 Saat 14:36 ) değiştirilmiştir.
RR 250E-9 / 2006
İstanbul
A Rh (+)Yaz celil abi yaz ellerin dert gormesinsigortayi 216 tl ye yaptirdim, 7 aralik muayeneye goturuyorum. Motorda sert yan canta var ruhsata isletmem gerekir mi? Bir cantanin kiliti bozuk sorun olur mu? Isiklandirlamalar sinyaller sorunsuz baska neye bakarlar. Artik motor mars aliyor aku sarj tutuyor
![]()
RR 250E-9 / 2006
İstanbul
A Rh (+)Muayne 82.50 kurus ek bilgi gecikme cezasi soyle hesaplaniyor geciken ay x muayene ucreti (82.5) x 0.05 benim 20 ay x 82.5 x 0.05 = 82.5 cikiyor toplam 165 tl vericem
RR 250E-9 / 2006
İstanbul
A Rh (+)Son sorumu soruyorumNoter satış sözleşmesi var , ruhsatı emniyetten almadan muayene yaptırabilir miyim ? Mantıken olması lazım
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)