Tam da anlatmak istediğim buydu. Arar Celil abiyi 3g goruntulu bağlanır ortamı gorur akşamında da resim ister iyi eğlenceler der sonra yatar. O yolu gelmez Aldora. Yapmaz o kadar uzun yol
General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdırılabilir Görünüm
Ahbe şimdi sizin yaşınızda olacaktım kim tutardı beni hiçbirşeyi iplemez atlar motoruma sizinle tanışıp o mangalı yer aynı gece izmire dönerdim tabi herşey gençlikte var 😂😁
Aldora bayadır sessiz bir sorun yoktur inşallah :soru?
Hooop Hooop neler oluyor orada .vay arkadaş nası gaza getiriyorsunuz adamı. Geleceksemde söylemem bu saatten sonra supriz yaparım .motor eğer isyan etmezse bakalım ama isyan ederse bir çözüm bulunur diye dusunuyorum. Tuğrulum sen motorla mi gidiyorsun?
Eyvallah kardeşim. Sağol varol8)
Kısmetse abi. Bi ikitane buldum. Arabasızda olmuyo alıcam inşallah. Motor için Valla öle bişeyler vardı ama y.m.h h.nd bi 2015 daytona olamaz dedim. O arkadaşlar mature severler :::::::::: ABBAS'la yola dewam abi.8) daha çok yolumuz var yapılacak birbirimize doyacak.8):Rockn Roll:
Sağol abicim. Çözdüm gibi araba işini.tatlıya gelince Ayıpsın abi. Valla haftaya tatlı yoksa zaten getircektim arkadaşlar ortamı yadırgamasın diye:cheesy::cheesy:
Haber vermesende inanıyorum geleceğine kardeşim. Bildiğim aldora gelir. Tanımamışsınız siz daha onu millet. Uçan ukraynalı o8):):artiz:
Noldu 5 çayı molanızmı bitti ahâli ses kesildi:soru?:cheesy::Rockn Roll::artiz: