cuma buluşuyoruz dimi bull
Yazdırılabilir Görünüm
cuma buluşuyoruz dimi bull
karadeniz gezisi boyunca bizi telefonla arayan;
honey, vatansever, makas, shopar, deli beygire teşekkürlerimi sunmayı unutmadımmmmmmmmmmm:cheesy:
iyiki varsınız
hoşgeldiniz karadeniz fatihleri :) sağ salim gelmenize çok sevindim. resimlerin bi kısmını gördük. sıra geldi anıları ve maceraları dinlemeye. cuma yı sabırsızlıkla bekliyorum :)
merhaba arkadaşım .öncelikle gezinizi sorunsuz tamamladığınıza sevindim.umarım sizi tekrar bu taraflarda yani trabzon da görmek nasip olur. gönül isterdiki trabzon akçaabattan sizin aranıza katılıp yolda size eşlik etmek.inşallah birdahaki sefere.şimdi siz beni tanımazsınız bile..:) çünkü 10 gün boyunca kimbilir kaç kişiyle tanışmışsınızdır.ben hüseyin yılmaz akçaabat dan dondurmacı.belki böyle hatırlarsınız..sizden sonra hemen siteye girip üye oldum.bu site çok keyifli.herkese selamlar..... görüşmek dileğiyle.
resimlere baktıkça bişey yazamayacak duruma geliyorum bu geziyi kaçırdım diye kahrımdan.geziyi sağlalim kazasız belasız bitirdmenize sevindim hoşgeldiniz çok güzel gezi olmuş süpersinizyaa hhııı bu arada samsunda bizim köye gidip bi kuzu çevirmediniz diye dargınımda kıskançlık kızgınlık :(dostluk kokteyli:D oldum)