cuma buluşuyoruz dimi bull
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yok
Türkiye
0 Rh (+)cuma buluşuyoruz dimi bull
suzuki M800
istanbul
0 Rh (+)karadeniz gezisi boyunca bizi telefonla arayan;
honey, vatansever, makas, shopar, deli beygire teşekkürlerimi sunmayı unutmadımmmmmmmmmmm
iyiki varsınız
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)hoşgeldiniz karadeniz fatihlerisağ salim gelmenize çok sevindim. resimlerin bi kısmını gördük. sıra geldi anıları ve maceraları dinlemeye. cuma yı sabırsızlıkla bekliyorum
![]()
foam party
:mrgreen:
Honda cbf
TRABZON
A Rh (+)merhaba arkadaşım .öncelikle gezinizi sorunsuz tamamladığınıza sevindim.umarım sizi tekrar bu taraflarda yani trabzon da görmek nasip olur. gönül isterdiki trabzon akçaabattan sizin aranıza katılıp yolda size eşlik etmek.inşallah birdahaki sefere.şimdi siz beni tanımazsınız bile..çünkü 10 gün boyunca kimbilir kaç kişiyle tanışmışsınızdır.ben hüseyin yılmaz akçaabat dan dondurmacı.belki böyle hatırlarsınız..sizden sonra hemen siteye girip üye oldum.bu site çok keyifli.herkese selamlar..... görüşmek dileğiyle.
en iyi motorcu,torununu gezdirecek kadar yaşayabilen dir...
hyosung GV250
istanbul
0 Rh (+)resimlere baktıkça bişey yazamayacak duruma geliyorum bu geziyi kaçırdım diye kahrımdan.geziyi sağlalim kazasız belasız bitirdmenize sevindim hoşgeldiniz çok güzel gezi olmuş süpersinizyaa hhııı bu arada samsunda bizim köye gidip bi kuzu çevirmediniz diye dargınımda kıskançlık kızgınlık :(dostluk kokteyli:D oldum)
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)