:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
alın size çözüm yarın akşam saat:20:00'de biz yeni kapıda olacağız sizde oraya gelip bizi yolcu edersiniz sonrada kendinize güzel bir yer bulup cuma toplantısını yaparsınız
20/00 de otobus mu kalkıyor...
yoksa 20/00 de sız orda olacaksınızda otobus 21/00 de mı kalkacak...
oraya gelıpte 5 dakıka goruseceksek daha erken bulusmanın planıı yapılsın...
benım ıcın uygun olabılır...
o gun fazla mesaı yapmazsam sızlerı yolcu etmeye gelebılım...
Ben arkanızdan su dökmeye gelicem... ama erken buluşalım orada muhabbet ederik...
en geç saat 20:00 de orada olacağız feribot 20:30'da kalıkıyo ben tahminen 19:30 gibi orada olurum erkenden gelecek arkadaşlar olursa 2 muhabbetin belini kırarız :mrgreen:
Ben gelicem inşallah ..:|
Arkadaşlar, 30 Mayıs Cuma, yani önümüzdeki hafta Anadoluhisarı Öğretmenevi'ndeyiz. Boğaza sıfır süper mekanda süper ucuz tarifeyle (çay 50 krş, hamburger 2.5 ytl) akşam serinliğinde püfür püfür sohbetimizi edeceğiz.
Hem Sakarya gezisini de konuşuruz...
Topiği erken açtım farkındayım ama önümüzdeki hafta gündem muhtemelen Ayvalık olacak; Cuma güme gitmesin...
Mekana gidiş: İkinci köprü çıkışı Anadolu Hisarı sapağından sapılıp sahile kadar inilip sağa doğru devam ediliyor. 100 metre ileride solda...
Önemle rica ediyorum, lütfen yeni arkadaşlar bu toplantımıza katılsın. Biz hepinizi tanımak istiyoruz arkadaşlar. Böyle toplantılar sayesinde biz birbirimizi tanıdık. Yeni arkadaşlar emin olsunlar 15 dakikada 40 yıllık dostumuzmuş gibi sohbetin içine girecekler...
Yeni yüzler de görmek dileğiyle ben listeyi başlatıyorum:
1-Carvalho
2-Aidikurt
3-Yeniköylü_UA
4-Bull
5-Tayfun
6-Crazyhorse
.
.
BÖÖÖ genemi aynı suratlar :x
sıkıldım artık sizden :x
gene buluşucaz, gene neşe dolu sohbetler edicez, gene yicez, gene iççez,
gene kopacaz, gene süper vakit geçiricez...
ooffff hep aynı, hep neşeli, hep kopuk :cheesy:
neyse geliyim barii... :p:p:p
evet arkadaslar artık sezo acıldı aramıza yeni katılan ve butun raptorriders üyelerini ***30 Mayıs Cuma Anadolu Hisarı Öğretmenevine*** bekliyoruz.
1-Carvalho
2-Aidikurt
3-Yeniköylü_UA
4-Bull
5-Tayfun
6-Crazyhorse
7-gençer