| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yok
Muğla - fethiye
0 Rh (-)alın size çözüm yarın akşam saat:20:00'de biz yeni kapıda olacağız sizde oraya gelip bizi yolcu edersiniz sonrada kendinize güzel bir yer bulup cuma toplantısını yaparsınız
BİR KÖR İÇİN ELMASTA BİRDİR CAMDA SANA BAKAN KÖRSE SEN DEĞERİNDEN BİŞEY KAYBETMEZSİN !!!!!!!
HAYAT ASLINDA BASİTTİR,ZOR GELİRSE BAS İTTİR, BAKTIN OLMUYO HA...TİR !!!
BU DÜNYADAKİ TEK 18 BEYGİR REGALİN SAHİBİDELİBEYGİR !!!
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)literatürde foreman...
halk arasında formen...
dostlar arasında FATİH....
Yamaha Fz6 Fazer
İstanbul
0 Rh (+)Ben arkanızdan su dökmeye gelicem... ama erken buluşalım orada muhabbet ederik...
Yok
Muğla - fethiye
0 Rh (-)en geç saat 20:00 de orada olacağız feribot 20:30'da kalıkıyo ben tahminen 19:30 gibi orada olurum erkenden gelecek arkadaşlar olursa 2 muhabbetin belini kırarız :mrgreen:
BİR KÖR İÇİN ELMASTA BİRDİR CAMDA SANA BAKAN KÖRSE SEN DEĞERİNDEN BİŞEY KAYBETMEZSİN !!!!!!!
HAYAT ASLINDA BASİTTİR,ZOR GELİRSE BAS İTTİR, BAKTIN OLMUYO HA...TİR !!!
BU DÜNYADAKİ TEK 18 BEYGİR REGALİN SAHİBİDELİBEYGİR !!!
Yamaha Fz6 Fazer
İstanbul
0 Rh (+)Ben gelicem inşallah ..:|
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Arkadaşlar, 30 Mayıs Cuma, yani önümüzdeki hafta Anadoluhisarı Öğretmenevi'ndeyiz. Boğaza sıfır süper mekanda süper ucuz tarifeyle (çay 50 krş, hamburger 2.5 ytl) akşam serinliğinde püfür püfür sohbetimizi edeceğiz.
Hem Sakarya gezisini de konuşuruz...
Topiği erken açtım farkındayım ama önümüzdeki hafta gündem muhtemelen Ayvalık olacak; Cuma güme gitmesin...
Mekana gidiş: İkinci köprü çıkışı Anadolu Hisarı sapağından sapılıp sahile kadar inilip sağa doğru devam ediliyor. 100 metre ileride solda...
Önemle rica ediyorum, lütfen yeni arkadaşlar bu toplantımıza katılsın. Biz hepinizi tanımak istiyoruz arkadaşlar. Böyle toplantılar sayesinde biz birbirimizi tanıdık. Yeni arkadaşlar emin olsunlar 15 dakikada 40 yıllık dostumuzmuş gibi sohbetin içine girecekler...
Yeni yüzler de görmek dileğiyle ben listeyi başlatıyorum:
1-Carvalho
2-Aidikurt
3-Yeniköylü_UA
4-Bull
5-Tayfun
6-Crazyhorse
.
.
Konu carvalho tarafından (23.May.2008 Saat 11:51 ) değiştirilmiştir.
yol yapalım yol
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)BÖÖÖ genemi aynı suratlar
sıkıldım artık sizden
gene buluşucaz, gene neşe dolu sohbetler edicez, gene yicez, gene iççez,
gene kopacaz, gene süper vakit geçiricez...
ooffff hep aynı, hep neşeli, hep kopuk
neyse geliyim barii...![]()
haydi çocuklar motora

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)evet arkadaslar artık sezo acıldı aramıza yeni katılan ve butun raptorriders üyelerini ***30 Mayıs Cuma Anadolu Hisarı Öğretmenevine*** bekliyoruz.
1-Carvalho
2-Aidikurt
3-Yeniköylü_UA
4-Bull
5-Tayfun
6-Crazyhorse
7-gençer
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)