Derler ya hamsinin kulağına kar suyu kaçtı diye, bu da öyle bişey :p
Yazdırılabilir Görünüm
Derler ya hamsinin kulağına kar suyu kaçtı diye, bu da öyle bişey :p
öyle derler. Hamsinin kulağına kar suyu kaçmadan tadı gelmez derler. o yüzden hamsinin asıl mevsimi kar yağıncadır derler :mrgreen:
kavağa çıkmaktan,kulağına su kaçmaktan yüzemiyor hayvan..ha bide hamsi kafalı diye bir tabir var..şanssız hayvan.
Hadi iyi geceler...
biraz alakasız olabilir ama üstadlar size bir sorum var, 2005 model yamaha fz6 fazerim var fakat üzerindeki akü ilk aküsü. ve bugün motoru garajda çalıştırmak istedim akü bitmiş. yeni mi almalıyım, yoksa şarj mı ettirmeliyim,
bendende iyi geceler :mrgreen:
Ooo kankam gelmiş. Yaşasın Fazer fendi :p Hoşgeldiniz, daimi olun inşallah. Adımız çıktı burda Fazercıya valla. :mrgreen:
Ben de şöyle fikrimi söyliyim. Celil abinin de söylediği gibi fabrikasyon akü olması akünün bu gibi durumlarda daha dayanıksız olmasına yol açar ki takdir edersinki 2005 model diyorsun, üzerinden 8 senesi geçiyor iyi bile dayanmış hani. yine de bir takviye ile kendine getirmeyi dene, daya yiyecek ekmeği varsa biraz daha idare eder. Fakat yine de çok uzun ömrünün kaldığını sanmam...
Sen kal burda gitme bi yere yav, Fazercı kardeşler olalım senle :p çok sevindim yav :mrgreen:
Regal'den sonra yelpazeyi genişletiyo musun ne :x yakında Fazer'ın da üstadı olursan şaşmam. Artık zırt pırt gelirim sana, "usta şuna bi el atsana be" diye :x
Ha bu arada, Günaydıııınnlaaarrrrr.. Hayırlı cumalar efenim :cheesy:
GÜNAYDIN GÜZEL İNSANLAR!!!
Bu hafta da bitti... :cheesy::cheesy:
Ama bu feyzırcılara bi çözüm bulmak lazım, çoğalmaya başladılar. :p
Ondan sonra hava atıyolar yok köprüye 2 dakkada girdim, yok Sakarya'dan İstanbul'a 8 dakkada gittim, bi tarafımız şişecek. :p:mrgreen::p