Derler ya hamsinin kulağına kar suyu kaçtı diye, bu da öyle bişey![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Derler ya hamsinin kulağına kar suyu kaçtı diye, bu da öyle bişey![]()
"CaRPe DieM"
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)öyle derler. Hamsinin kulağına kar suyu kaçmadan tadı gelmez derler. o yüzden hamsinin asıl mevsimi kar yağıncadır derler :mrgreen:
"CaRPe DieM"
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)kavağa çıkmaktan,kulağına su kaçmaktan yüzemiyor hayvan..ha bide hamsi kafalı diye bir tabir var..şanssız hayvan.
GV 250
istanbul
A Rh (+)Hadi iyi geceler...
Yamaha FZ6 Fazer 2005
Sivas
AB Rh (+)biraz alakasız olabilir ama üstadlar size bir sorum var, 2005 model yamaha fz6 fazerim var fakat üzerindeki akü ilk aküsü. ve bugün motoru garajda çalıştırmak istedim akü bitmiş. yeni mi almalıyım, yoksa şarj mı ettirmeliyim,

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)bendende iyi geceler :mrgreen:
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Ooo kankam gelmiş. Yaşasın Fazer fendiHoşgeldiniz, daimi olun inşallah. Adımız çıktı burda Fazercıya valla. :mrgreen:
Ben de şöyle fikrimi söyliyim. Celil abinin de söylediği gibi fabrikasyon akü olması akünün bu gibi durumlarda daha dayanıksız olmasına yol açar ki takdir edersinki 2005 model diyorsun, üzerinden 8 senesi geçiyor iyi bile dayanmış hani. yine de bir takviye ile kendine getirmeyi dene, daya yiyecek ekmeği varsa biraz daha idare eder. Fakat yine de çok uzun ömrünün kaldığını sanmam...
Sen kal burda gitme bi yere yav, Fazercı kardeşler olalım senleçok sevindim yav :mrgreen:
Regal'den sonra yelpazeyi genişletiyo musun neyakında Fazer'ın da üstadı olursan şaşmam. Artık zırt pırt gelirim sana, "usta şuna bi el atsana be" diye
Ha bu arada, Günaydıııınnlaaarrrrr.. Hayırlı cumalar efenim![]()
"CaRPe DieM"
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)GÜNAYDIN GÜZEL İNSANLAR!!!
Bu hafta da bitti...
Ama bu feyzırcılara bi çözüm bulmak lazım, çoğalmaya başladılar.
Ondan sonra hava atıyolar yok köprüye 2 dakkada girdim, yok Sakarya'dan İstanbul'a 8 dakkada gittim, bi tarafımız şişecek.:mrgreen:
![]()
Şu anda 224 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 224 misafir)