Nymphe Nickli Üyeden Alıntı
Aslında benim hikayeye başlamam için önce Barış'ın (Draven) anlatması lazım. Ben onun sayesinde dahil oldum olaya.
Barış ve benim dahil olduğumuz köklü bir arkadaş grubumuz var. (Benim biraz sonradan dahil olduğum gerçi) Orada sohbet ederken Barış böyle bir oluşumdan bahsetti. Kahvaltı var isterseniz gelin diyerek beni ve eşimi bir de benim en yakın arkadaşım olan Gülce'yi davet etti. Eşim o gün rahatsızlanınca Gülce ve ben sabah Göztepe iskelede bulduk kendimizi =)
Beni yine bir motor sever arkadaşım Özgü bıraktı, onun yedek kaskını ödünç alacaktım çünkü o günlük, sana eşlik edeyim dedi.
Gittik iskeleye, gelen giden yok... Bir ara ümidi keser gibi oldum. Sonra ne göreyim bir grup demir at bize doğru geliyor. İzmirin yazdan kalma son günlerini yaşayan bahar sabahında pazar güneşiyle parıl parıl parlıyorlar... Tuğrul yanıma geldi kendini tanıttı ve tanıştık. O zamandan kanım ısınmıştı bu çocuğa, sonra anladım nedenini; aynı delikan ikimizde de var. Karadenizliyi gördüm mü anlarım =))
Gülce'yi İbrahim'e emanet edip, Barış'ın arkasına geçtim çıktık yola.
Kahvaltı çok zevkliydi, daha yeni tanıştığım insanlarla bu kadar güzel kaynaşmış olmak beni de çok şaşırtmıştı itiraf etmeliyim. Aklımda o zaman böyle bir topluluğa üye olmak var mıydı bende çok emin değilim... Ama gelin görün ki, tanıdıkça içinde yer aldıkça içine çekti beni bu oluşum.
İyi ki tanımışım sizleri...