Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci 12345 SonuncuSonuncu
Toplam 50 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Nymphe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Pınar Hacıömeroğlu
    Mimar
     YOK
     İzmir-Göztepe
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Aslında benim hikayeye başlamam için önce Barış'ın (Draven) anlatması lazım. Ben onun sayesinde dahil oldum olaya.

Barış ve benim dahil olduğumuz köklü bir arkadaş grubumuz var. (Benim biraz sonradan dahil olduğum gerçi) Orada sohbet ederken Barış böyle bir oluşumdan bahsetti. Kahvaltı var isterseniz gelin diyerek beni ve eşimi bir de benim en yakın arkadaşım olan Gülce'yi davet etti. Eşim o gün rahatsızlanınca Gülce ve ben sabah Göztepe iskelede bulduk kendimizi =)

Beni yine bir motor sever arkadaşım Özgü bıraktı, onun yedek kaskını ödünç alacaktım çünkü o günlük, sana eşlik edeyim dedi.

Gittik iskeleye, gelen giden yok... Bir ara ümidi keser gibi oldum. Sonra ne göreyim bir grup demir at bize doğru geliyor. İzmirin yazdan kalma son günlerini yaşayan bahar sabahında pazar güneşiyle parıl parıl parlıyorlar... Tuğrul yanıma geldi kendini tanıttı ve tanıştık. O zamandan kanım ısınmıştı bu çocuğa, sonra anladım nedenini; aynı delikan ikimizde de var. Karadenizliyi gördüm mü anlarım =))

Gülce'yi İbrahim'e emanet edip, Barış'ın arkasına geçtim çıktık yola.

Kahvaltı çok zevkliydi, daha yeni tanıştığım insanlarla bu kadar güzel kaynaşmış olmak beni de çok şaşırtmıştı itiraf etmeliyim. Aklımda o zaman böyle bir topluluğa üye olmak var mıydı bende çok emin değilim... Ama gelin görün ki, tanıdıkça içinde yer aldıkça içine çekti beni bu oluşum.

İyi ki tanımışım sizleri...

Hakan Tekin
    Lojistik
     Daytona
     İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
    Beğenmiş
    366
    Beğenilmiş
    317
    Alıntı Nymphe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında benim hikayeye başlamam için önce Barış'ın (Draven) anlatması lazım. Ben onun sayesinde dahil oldum olaya.

Barış ve benim dahil olduğumuz köklü bir arkadaş grubumuz var. (Benim biraz sonradan dahil olduğum gerçi) Orada sohbet ederken Barış böyle bir oluşumdan bahsetti. Kahvaltı var isterseniz gelin diyerek beni ve eşimi bir de benim en yakın arkadaşım olan Gülce'yi davet etti. Eşim o gün rahatsızlanınca Gülce ve ben sabah Göztepe iskelede bulduk kendimizi =)

Beni yine bir motor sever arkadaşım Özgü bıraktı, onun yedek kaskını ödünç alacaktım çünkü o günlük, sana eşlik edeyim dedi.

Gittik iskeleye, gelen giden yok... Bir ara ümidi keser gibi oldum. Sonra ne göreyim bir grup demir at bize doğru geliyor. İzmirin yazdan kalma son günlerini yaşayan bahar sabahında pazar güneşiyle parıl parıl parlıyorlar... Tuğrul yanıma geldi kendini tanıttı ve tanıştık. O zamandan kanım ısınmıştı bu çocuğa, sonra anladım nedenini; aynı delikan ikimizde de var. Karadenizliyi gördüm mü anlarım =))

Gülce'yi İbrahim'e emanet edip, Barış'ın arkasına geçtim çıktık yola.

Kahvaltı çok zevkliydi, daha yeni tanıştığım insanlarla bu kadar güzel kaynaşmış olmak beni de çok şaşırtmıştı itiraf etmeliyim. Aklımda o zaman böyle bir topluluğa üye olmak var mıydı bende çok emin değilim... Ama gelin görün ki, tanıdıkça içinde yer aldıkça içine çekti beni bu oluşum.

İyi ki tanımışım sizleri...
    Güzel bir anı elinize sağlık. Barış (Draven)'den de dinlemek isterim doğrusu

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Eskişehirde olduğum için yazamamıştım.Şimdiye kısmetmiş
    NOT:Bu olayı ilk defa herkesin içinde anlatıyorum

Kendimi bildim bileli yada ilk chopper motorları gördüğümden beri kendime hep ''Ah be... Büyüyünce bir işe gireceğim ve kendime bir chopper motor alacağım.Arkasında Türk bayrağı olacak.'' dedim durdum.Yaşım ilerledikçe chopper kullananların yeleklerinin arkasında klüp yaması diye birşey olduğunu farkettim.Üçlü dörtlü gruplar halinde sürüş yapanları gördükçe içimdeki tutku daha fazla alevlendi.Mecidiyeköydeki TT Custom ve Harley Davidson mağazalarının önünden geçerken otobüsün sağ tarafına oturup hasretle birkaç saniyeliğine camdan motorlara bakardım.
    Ve büyümüştüm.Artık motor için para biriktirmeye ve internetten araştırmalara başlamıştım.Tabi ailem bu konuda çok korkuyordu.Hatta babam beni ilanlara bakarken görünce ''motor alırsan onu yakarım'' diye tehdit etmişti.Ama beni durdurmaya yetmedi.
    İlk motorum olan Regal Raptor dd150 yi habersizce alıp eve geldim bir akşam.Tabi babam bastı küfürü
    Motora alıştıktan sonra klüp arayışlarına girdim.Bildiğim çok fazla klüp yoktu.Kadıköyde gezerken 3 tane Türk Chopper Üyesi gördüm ve onlara şartlarını sordum.Bana en az 500cc motorumun olması gerektiğini söylediklerinde bütün hevesim sönmüştü.150 cc motoru olan birine kimse patch vermez diye düşündüm.
    2013 kasım ayında bu forumu gördüm internette.Üye oldum.Ama hiç yazmadım.Zaten sezon da bitmişti.
    2014 mart ayında Daytona 350 aldım.Foruma daha çok girmeye başladım.Patch başlığı gördüm ve hemen sipariş verdim.Belki tanışma mesajı bile atmamış olabilirim emin değilim
    Nisan ayında sezon açılışı için Şile gezisi düzenleniyordu.Hemen katılıp tanışmak istedim buradaki insanlarla.Evden çıkarken babamla şöyle saçma ama komik bir diyalog yaşadım :
    Ben:Baba ben şileye geziye gidiyorum.
    Babam:Kiminle?
    Ben:Motosiklet klübüyle
    Babam:Ha ibnelerle yani!
    Ben:Ya baba ne alakası var?Ben de mi ibne oldum şimdi?
    Babam:....(Ses yok)

Ben çıktıktan sonra arkamdan anneme biraz daha ağıza alınmayacak önyargılarından bahsetmiş.Hepinizden onun adına özür dilerim

Çıktım ve gittim buluşma noktasına.20 küsur motorcu vardı.Herkes gayet normal insandı.İlk başlarda yabancılık çeksemde zamanla daha çok eğlenmeye başlamıştım.Hele uzun süre tek başıma sürdükten sonra Şile yollarında grupla sürüş yaparken çok keyif almıştım.Ve şunu farkettim:Babam kesinlikle yanılıyor

Hakan Tekin
    Lojistik
     Daytona
    Beğenmiş
    366
    Beğenilmiş
    317
    Alıntı Bahadır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eskişehirde olduğum için yazamamıştım.Şimdiye kısmetmiş
    NOT:Bu olayı ilk defa herkesin içinde anlatıyorum

Kendimi bildim bileli yada ilk chopper motorları gördüğümden beri kendime hep ''Ah be... Büyüyünce bir işe gireceğim ve kendime bir chopper motor alacağım.Arkasında Türk bayrağı olacak.'' dedim durdum.Yaşım ilerledikçe chopper kullananların yeleklerinin arkasında klüp yaması diye birşey olduğunu farkettim.Üçlü dörtlü gruplar halinde sürüş yapanları gördükçe içimdeki tutku daha fazla alevlendi.Mecidiyeköydeki TT Custom ve Harley Davidson mağazalarının önünden geçerken otobüsün sağ tarafına oturup hasretle birkaç saniyeliğine camdan motorlara bakardım.
    Ve büyümüştüm.Artık motor için para biriktirmeye ve internetten araştırmalara başlamıştım.Tabi ailem bu konuda çok korkuyordu.Hatta babam beni ilanlara bakarken görünce ''motor alırsan onu yakarım'' diye tehdit etmişti.Ama beni durdurmaya yetmedi.
    İlk motorum olan Regal Raptor dd150 yi habersizce alıp eve geldim bir akşam.Tabi babam bastı küfürü
    Motora alıştıktan sonra klüp arayışlarına girdim.Bildiğim çok fazla klüp yoktu.Kadıköyde gezerken 3 tane Türk Chopper Üyesi gördüm ve onlara şartlarını sordum.Bana en az 500cc motorumun olması gerektiğini söylediklerinde bütün hevesim sönmüştü.150 cc motoru olan birine kimse patch vermez diye düşündüm.
    2013 kasım ayında bu forumu gördüm internette.Üye oldum.Ama hiç yazmadım.Zaten sezon da bitmişti.
    2014 mart ayında Daytona 350 aldım.Foruma daha çok girmeye başladım.Patch başlığı gördüm ve hemen sipariş verdim.Belki tanışma mesajı bile atmamış olabilirim emin değilim
    Nisan ayında sezon açılışı için Şile gezisi düzenleniyordu.Hemen katılıp tanışmak istedim buradaki insanlarla.Evden çıkarken babamla şöyle saçma ama komik bir diyalog yaşadım :
    Ben:Baba ben şileye geziye gidiyorum.
    Babam:Kiminle?
    Ben:Motosiklet klübüyle
    Babam:Ha ibnelerle yani!
    Ben:Ya baba ne alakası var?Ben de mi ibne oldum şimdi?
    Babam:....(Ses yok)

Ben çıktıktan sonra arkamdan anneme biraz daha ağıza alınmayacak önyargılarından bahsetmiş.Hepinizden onun adına özür dilerim

Çıktım ve gittim buluşma noktasına.20 küsur motorcu vardı.Herkes gayet normal insandı.İlk başlarda yabancılık çeksemde zamanla daha çok eğlenmeye başlamıştım.Hele uzun süre tek başıma sürdükten sonra Şile yollarında grupla sürüş yaparken çok keyif almıştım.Ve şunu farkettim:Babam kesinlikle yanılıyor
    Eminim ki söz konusu motosiklet olunca herkes bir çok ön yargı ile karşılaşmıştır. Önemli olan bu ön yargıları yenip motora binebilmek

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Herkesin hikayesi birbirinden güzel. Herkesten bekliyoruz. Biraz nesenelim)))

Hakan Tekin
    Lojistik
     Daytona
    Beğenmiş
    366
    Beğenilmiş
    317
    Alıntı 2_rock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkesin hikayesi birbirinden güzel. Herkesten bekliyoruz. Biraz nesenelim)))
    Dinlemek beni motive ediyor şahsen. Herkesten bekliyorum güzel anılar biriksin burada

penguennoktanet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kerem
    Bilgisayar Mühendisi
     Spyder
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı Bahadır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hatta babam beni ilanlara bakarken görünce ''motor alırsan onu yakarım'' diye tehdit etmişti.Ama beni durdurmaya yetmedi.
    Ben çıktıktan sonra arkamdan anneme biraz daha ağıza alınmayacak önyargılarından bahsetmiş.Hepinizden onun adına özür dilerim:
    Birebir kendi babamı gördüm nedense. (Bu arada 78 doğumluyum) Hatta benimki benim şehir dılında olduğum anda motorumu satmak için pazarlık bile yapmış

Ama benim motorla işe gidip geldiğimi gördükçe yavaşça oda sardı. Zaten tatillerde bisiklete binmeyi seviyor, ara ara yanaşıp, "vitesi nerede?" "Debriyaj nasıl" falan diye soruyor. Yarın öbür gün benim motoru kaçırırsa şaşırmam
    Yrd. Doç. Dr. Kerem Erzurumlu
    RR Sypder 250 (DD250e-10)
    http://www.penguen.net

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı penguennoktanet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birebir kendi babamı gördüm nedense. (Bu arada 78 doğumluyum) Hatta benimki benim şehir dılında olduğum anda motorumu satmak için pazarlık bile yapmış

Ama benim motorla işe gidip geldiğimi gördükçe yavaşça oda sardı. Zaten tatillerde bisiklete binmeyi seviyor, ara ara yanaşıp, "vitesi nerede?" "Debriyaj nasıl" falan diye soruyor. Yarın öbür gün benim motoru kaçırırsa şaşırmam

Kerem abi bende senin satırlarında annemi hatırladım. Motor aldığımı söylemedim. Çok kısa bir zaman içerisinde öğrendi ve başladı türkiyede bu olmaz yok öle yok böle sonrasında aynı senin babanın hesabı. Kaç vites kav beygir vitesi nerde hangisi sinyal şeklinde

Hakan Tekin
    Lojistik
     Daytona
    Beğenmiş
    366
    Beğenilmiş
    317

Umarım ailesi izin vermeyen yada sorun yaşayan kardeşlerimizde sizin gibi güzel sonuçlara ererler

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359

Ben de motoru aldıktan 1-2 ay sonra babam ben evde yokken dolabımdan anahtarı alıp markete gitmeye çalışmış.Siteden çıkamadan ufak bi kaza yapmıştı.Neyseki kötü birşey olmadı

Sayfa 3 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci 12345 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)