olm... akılllı ol.... üzme beni... senin daha önemli işlerin var zati... bak Mevlam böyle uygun gördü, aklın kalmasın diye kimseler gitmiyo... zati hava da patliicakmış... sen missler gibi git ye balığını... başka zaman gideriz inşalah...
Yazdırılabilir Görünüm
olm... akılllı ol.... üzme beni... senin daha önemli işlerin var zati... bak Mevlam böyle uygun gördü, aklın kalmasın diye kimseler gitmiyo... zati hava da patliicakmış... sen missler gibi git ye balığını... başka zaman gideriz inşalah...
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
hiç sorma Kino dede yavvv.. bi türlü denk getiremedik....en sonunda volkanım gelecek samsuna... :mrgreen:Alıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
Allah nasip ederse gelicem inşallah Okanın gardaşım... seni de alıp mersine inicez sonra beraber... arada Ayhan gomtanımnan Emrah gomtanımıda alıcass... mersinden de artık kıbrıs mı olur, alanya mı olur kaş mı olur bakıcass kısmetse, artık Kino babam nereye derse oraya gidicess...
buyrun buyrun hoşgelişleriniz olur inşallah sizleri bekliyorum dostlar...
edirneye kadar gitmişken sınır kapısınıda bir iki metre geçseniz yurt dışı gezi olur 8)
kazasız, belasız gidin gelin
resimleri bekliyoruz
illegal olarak bir zamanlar çok geçiyorduk yunan üzümleri enfes oluyor...Alıntı:
orkun Nickli Üyeden Alıntı
gecen hafta bız uc motorlu gıttık cokda guzel oldu gezı detayı www.motogez.azbuz.com da var gıtmeseydık sıze katılırdım arkadaslar.neyse bı dahakı sefere
insan uzunköprüye gelirde HANDO yu sormaz mı nerde olsa gösterirler...Alıntı:
MKG Nickli Üyeden Alıntı
hando kardesım bızımkı cok hızlı bır gezı oldu sadece selımıyeyı zıyert edebıldık bırde yemek yedık o kadar halbuku edırnede gorulecek o kadar cok yer verdı kı bı dahakı sefer sanada ulasırız ınsallah