vallaha getto on numara bir modifiye olmuş gerçekten ii seçim yapmışsın sen bir süre kullan bakalım bir sorun çıkmaz ise banadayaparız okey.
Yazdırılabilir Görünüm
vallaha getto on numara bir modifiye olmuş gerçekten ii seçim yapmışsın sen bir süre kullan bakalım bir sorun çıkmaz ise banadayaparız okey.
Gidon değişikliği bir sorun çıkarmaz, tek sorun gidonun boyuna bağlı olaraktan kol yorgunluğu olur o kadar ;)
kesinlikle bir yorgunluk olmuyor tam tersi okadar rahat olamazdı heralde...yapalım sanada deepimpact gayet güzel bir görüntü oluyor farklı resimleride ekleyince görüceksiniz
Kısa sürüşlerde anlamazsın onu, şöyle ayağını yere koymadan 1,5 saat kadar sür bakalım motoru o zaman anlaşılır ağrı sızı karıncalanma durumları 8)Alıntı:
getto Nickli Üyeden Alıntı
dorudur...bakalım ozaman nasıl olucak yarım saat falan kullandım gayet rahat geldi arkama yaslana yaslana gittim
ben anladım.. okanım modum eski hazineleri garajdan çıkarmaya hazırlanıyor galiba.. haksızmıyım.. bildiğim kadarıyla sende 2 tane yaşlı tay olmalı? gerçi yaşlılarına beygir denir ya neyse :::))))Alıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
bence gidon biraz çıplak kalmış
oralara bişeyler yapmak lazım
amma ney???
ne gibi
Alıntı:
BULL Nickli Üyeden Alıntı
Seni koyalım ortasına bülo, düğün arabası bebeği gibi durursun orda, yevmiye olarak günde 5 iskender sana :P
Bu gidonlardan bende arıyorum..Sanırım kanuni mtc gidonu o...Çok güzel bi görüntüsü var....Bulabilirsem benim orjinali çıkartır takarım yerinee :D