| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor 250
İzmir
A Rh (+)
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Bence güzel olmuş. Elciklerin arası gidon mesafesinin artması chopper'a yakışıyor... Yüksek olması uzun yolda da sürüşü rahatlatır.
Aynalar da yakıyor hani![]()
![]()
regal raptor 250
İzmir
A Rh (+)sağol moderatörüm, yanlız biraz tuzlu kaçtı 170 kaada maloldu baya uğraştılar ama, ilk sürüşte afallıo insan ama alışınca okadar rahat ki, eski haliyle belim ağrıodu şimdi yatarak motor kullanıorum çok keyifli ve konforlu tavsiye ederim
the wind determines the way of falling leaf
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)Valla benim de çok hoşuma gitti... Geniş olması güzel görünüyor peki aralardan geçerken minibüs aynaları sorun yaratmıyor mu?
Krom aşkı ile parlak yarınlara ...
regal raptor 250
İzmir
A Rh (+)işte o sorun oluyo valla ama değer ya çok hoş bir görüntü oluyor... araları kullanmamaya çalışıorum![]()
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)Korktuğum cevabı aldım :-(
Ben de böyle bir gidon stiyorum ama benim ahayatım aralarda geçiyor. Hergün Sarıyer'den Maslak'a çıkıyorum. Trafik malum. Benim gidon bile sıkıntı yaratıyor. Kuryelerin rahatça geçtiği yerden geçemiyorum.
Kromaj nasıl peki. Benim ilave yaptırdığım herşey paslanmaya başladı. sissy bar ve çanta demiri... Yaza bakır üstü krom yaptıracağım.
regal raptor 250
İzmir
A Rh (+)valla çok tavsiye edilen bir ustadan yaptırdım zaten direksiyonu kromaj ii gibi duruyo umarım bi paslanma bişi çıkarmaz ilerde....ama görüğntü olrak gerçekten çok ii oldu gelip fıtığraf çektirenlerden para alsam masrafları çıkartırım valla![]()
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+):-) güle güle kullan hayırlı olsun :-)
Gerçekten çok şık duruyor.
Fren, debriyaj ve gaz telleri işininasıl hallettin peki? Uzatmak gerekti herhalde değil mi?
regal raptor 250
İzmir
A Rh (+)kesinlikle ve çok uzun iş oldu baya uğraştıalr yani...kabloların yetmesi imkasnız baya yüksek çünkü[quote]
Şahane olmuş bence , iyi günlerde kullan.![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)