Dostum Hasanpaşa'da var. motosikletcim.com
bak istersen. Pazarlık ta edersin.
Yazdırılabilir Görünüm
http://www.youtube.com/watch?v=V5OmrgfRXN4
bu linkte var
Harley Davidson ın çok iyi kopyası diyor.
videoda ki adam abartmış sanki biraz ayrıca COMANCHE dostum istanbuldaki bayilerin hepsini aradım bugun en erken tarih olarak mayıs ın 10 unu veriyorlar
tamm dostum dene bakalım .tavsye edildiği gibi varmı .birde ben 250 likler için mayısta gelecek dedim ylnış anlaşılmasın8)
Evet arkadaşlar. Bu gün REGAL RAPTOR DD 350 E-6 motosikleti aldım. Yaklaşık 20 kilometre kadar test etme imkanı yakaladım. Öncelikle makine görsel olarak fiyatına göre fevkalade iyi. Görsel anlamda büyük motosikletlerin yanında küçük ve gösterişsiz kalmıyor. Harley Davidson ile yan yana koyup baktım sıkıntısız duruyor.
Kullanımı ilk zaman biraz zor olacak gibi. Çünkü uzun maşa manevraları özellikle dar alanda oldukça zorlaştırmakta. Ama uzun yolda keyifli olacaktır. Alışıldıktan sonra sorun olacağını düşünmüyorum.
Yamaha Dragstar motosikletlerdeki gibi selektör için düğme koymuşlar "çok iyi"
Depo kapağına kilit koymamışlar "çok kötü"
Koltuk oldukça sert"kimine göre iyidir kimine göre kötüdür",
Arka amortisör sert "kimine göre iyidir kimine göre kötüdür",
Sessiz bir motor, çekişi sıkıntılı değil, kesinlikle oturaklı, ayrıca uzun süre yattığında aküsü biter diye akünün şarj edilebildiği bir giriş yapmışlar. O aparatıda yanında veriyorlar. O aparatla aküyü sökmeden şarj edebiliyorsunuz "çok iyi"
Racing motosikletlerdeki gibi kalın oringli zinzir koymuşlar "çok iyi"
Kornası "çok kötü"
Fiyatına göre mantıklı bir motor. Diğer taraftan 1 hafta öncesine kadar Honda Shadow 750 makineye biniyordum. Uzunca bir süredir kullandığım motordu ve yine uzunca bir süredir Çin malı motora binmiyordum. Yani bu değerlendirmelere böyle bakınız. İlk etapta az keyif almam daha doğal diye düşünüyorum.
Selam olsun hepinize
Bu arada 350cc makineler Köksallar da var. Bence fiyatlarda diğerlerine göre makul. Yüksel abi var orada. Selamımı iletirseniz faydası olur Adanalı Tanso diye bilir.
Numarası 0 532 2677443
http://www.motosikletcim.com/
Hayırlı Olsun 8)
bu dinoma olayı nedir ben anlamadım biri açıklayabilirmi