Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 32 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: r.r. spyder

COMANCHE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tansu Savatlı
    Müşteri İlişkileri Yetkilisi
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen piyasada 250 lik kalmamış bende 350 lilklerden alıcam ama 7 bucuk fiyat cekiyorlar sıfırına ikinci elide pek piyada yok napıcamı bilemedim şimdi
    Dostum Hasanpaşa'da var. motosikletcim.com
    bak istersen. Pazarlık ta edersin.

Tansu Savatlı
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    söylüyorlar bende merak ediyorum dinamoya bağlıyacağım bakalım verdiğin paraya değer bence malzeme kalitesi gayet güzel Spider'in youtube ta ingiliz tv sinde yayınlanmış tanıtım programı var motoru test eden kişi motor hakkında epey olumlu şeyler söylüyor aynı zamanda birçok ülkeden tanıtımlara rastlayabilirsin pişman olmazsın bence
    http://www.youtube.com/watch?v=V5OmrgfRXN4
    bu linkte var
    Harley Davidson ın çok iyi kopyası diyor.

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    videoda ki adam abartmış sanki biraz ayrıca COMANCHE dostum istanbuldaki bayilerin hepsini aradım bugun en erken tarih olarak mayıs ın 10 unu veriyorlar

Tansu Savatlı
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    videoda ki adam abartmış sanki biraz ayrıca COMANCHE dostum istanbuldaki bayilerin hepsini aradım bugun en erken tarih olarak mayıs ın 10 unu veriyorlar
    Dostum ben Cumartesi öğleden sonra cihazın parasını vermeye gittiğimde Yüksel abinin elinde 2 tane 350cc vardı.
    Adamın abartıp abartmadığını bilmem ama yarın deneyince söylerim

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    tamm dostum dene bakalım .tavsye edildiği gibi varmı .birde ben 250 likler için mayısta gelecek dedim ylnış anlaşılmasın

Tansu Savatlı
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Evet arkadaşlar. Bu gün REGAL RAPTOR DD 350 E-6 motosikleti aldım. Yaklaşık 20 kilometre kadar test etme imkanı yakaladım. Öncelikle makine görsel olarak fiyatına göre fevkalade iyi. Görsel anlamda büyük motosikletlerin yanında küçük ve gösterişsiz kalmıyor. Harley Davidson ile yan yana koyup baktım sıkıntısız duruyor.

Kullanımı ilk zaman biraz zor olacak gibi. Çünkü uzun maşa manevraları özellikle dar alanda oldukça zorlaştırmakta. Ama uzun yolda keyifli olacaktır. Alışıldıktan sonra sorun olacağını düşünmüyorum.

Yamaha Dragstar motosikletlerdeki gibi selektör için düğme koymuşlar "çok iyi"
    Depo kapağına kilit koymamışlar "çok kötü"
    Koltuk oldukça sert"kimine göre iyidir kimine göre kötüdür",
    Arka amortisör sert "kimine göre iyidir kimine göre kötüdür",
    Sessiz bir motor, çekişi sıkıntılı değil, kesinlikle oturaklı, ayrıca uzun süre yattığında aküsü biter diye akünün şarj edilebildiği bir giriş yapmışlar. O aparatıda yanında veriyorlar. O aparatla aküyü sökmeden şarj edebiliyorsunuz "çok iyi"
    Racing motosikletlerdeki gibi kalın oringli zinzir koymuşlar "çok iyi"
    Kornası "çok kötü"
    Fiyatına göre mantıklı bir motor. Diğer taraftan 1 hafta öncesine kadar Honda Shadow 750 makineye biniyordum. Uzunca bir süredir kullandığım motordu ve yine uzunca bir süredir Çin malı motora binmiyordum. Yani bu değerlendirmelere böyle bakınız. İlk etapta az keyif almam daha doğal diye düşünüyorum.
    Selam olsun hepinize

Tansu Savatlı
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı COMANCHE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaşlar. Bu gün REGAL RAPTOR DD 350 E-6 motosikleti aldım. Yaklaşık 20 kilometre kadar test etme imkanı yakaladım. Öncelikle makine görsel olarak fiyatına göre fevkalade iyi. Görsel anlamda büyük motosikletlerin yanında küçük ve gösterişsiz kalmıyor. Harley Davidson ile yan yana koyup baktım sıkıntısız duruyor.

Kullanımı ilk zaman biraz zor olacak gibi. Çünkü uzun maşa manevraları özellikle dar alanda oldukça zorlaştırmakta. Ama uzun yolda keyifli olacaktır. Alışıldıktan sonra sorun olacağını düşünmüyorum.

Sessiz bir motor, çekişi sıkıntılı değil, kesinlikle oturaklı, ayrıca uzun süre yattığında aküsü biter diye akünün şarj edilebildiği bir giriş yapmışlar. O aparatıda yanında veriyorlar. O aparatla aküyü sökmeden şarj edebiliyorsunuz "çok iyi"
    Kornası "çok kötü"
    Fiyatına göre mantıklı bir motor. Diğer taraftan 1 hafta öncesine kadar Honda Shadow 750 makineye biniyordum. Uzunca bir süredir kullandığım motordu ve yine uzunca bir süredir Çin malı motora binmiyordum. Yani bu değerlendirmelere böyle bakınız. İlk etapta az keyif almam daha doğal diye düşünüyorum.
    Selam olsun hepinize
    Bu arada 350cc makineler Köksallar da var. Bence fiyatlarda diğerlerine göre makul. Yüksel abi var orada. Selamımı iletirseniz faydası olur Adanalı Tanso diye bilir.
    Numarası 0 532 2677443

http://www.motosikletcim.com/

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı COMANCHE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Kornası "çok kötü"
    Selam olsun hepinize
    Hayırlı olsun Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin

Bende 2 gün önce Daytona yı teslim aldım senin kinden tek farkı dönüşler de fazla sıkıntı yaşatmaması daha iyi dönüş yapabiliyorum

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,899
    Beğenilmiş
    7,144
    Hayırlı Olsun

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    bu dinoma olayı nedir ben anlamadım biri açıklayabilirmi

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)