Korkut usta kurnaz cıkmıs ne oldu 150 ye anlasabıldın mı bende arıcam yarın bakalm bana ne dicek :D 150 den fazla derse yaptırmam fazla verırırm gıder baska bı yerde yaptırırm
Yazdırılabilir Görünüm
Bir Süre bu şekilde sürün
daha sonra eski egzosa dönme şansınız varsa veya kapalı bir egzoslu bir motoru sürün açık egzosun performansı nasıl düşürdüğü öyle bir anlaşılıyor ki anlatamam..
fiyata göre güzel işçilik çıkmış güle güle kullanın
katalizörünü iptal ettiren arkadaşlar vardı aramızda bunların hem performansı düşer hemde yakıt sarfiyatı yükselir. ama bende yada anılda katalizör iptali söz konusu değil. inanırmısınız bilmem ama 350 cc lik motorum 140 km ye zoraki çıkarken şu an çok rahat 150 km hıza kadar çıkabiliyor.
korkut usta 200 liradan yapıyor normalde 200 lira üzerinden ne kadar pazarlık yapabilirseniz size o kadar indirim sağlar.
kredi kartı geçmiyor mafelez :D
evet katalizörden sonraki kısımda renk değişimi oluyor ısıdan kaynaklı,komple sararmıyor sadece katolizörden sonraki kısımda oluyor.
egsozun sesi seni mutlu ettimi ?
benim spyderin egzosları full acık bide açma kapama düğmesi yaptırdım istediğin gibi kapat ya da yarım ac yada tam ac aynı şahinciler gibi dediğiniz sararma benim egzosda yok cok şükür 4-5 aydır biniyom yakıtta düştü cekişi yükseldi manyak oldu tavsiye ederim