abicim çok geçmiş olsun :(allah daha beterinden saklasın...
Yazdırılabilir Görünüm
abicim çok geçmiş olsun :(allah daha beterinden saklasın...
İbrahim kardeşim cok geçmiş olsun Allah birdaha kaza yuzu gorstemesin.
Geçmiş olsun allah beterinden korusun.
Çok geçmiş olsun,
Hep korktuğum ve hep beraber yaptığımız bazı hatalar mevcut..
Aralardan derelerden geçmelerde yaptığımız bu hatalar hem kendimizin hemde karşı taraf sürücülerin ama en önemside yayaların canını ciddi anlamda tehlikeye atmakta!...
Bu hataları en aza indirgemek ve belki başka kullanıcılara örnek sürüş şekilleri geliştirebilmek amaçlı bir eğitim başlığı altında tartışılmalı.
Benim bizzat başıma gelen, duraklarken kapıma Motosiklet çarptı ve bir yayaya feci şekilde kuryenin çarptığı durumlar ile karşılaştım.
Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok.Düm dünyada mevcut kurallar zaten var.Sadece uygulamaya çalışmalız..
İbrahim çok geçmiş olsun. Böyle durumlarda forum aracılığıyla oraya en yakın motorcu arkadaşlardan yardım isteyebilirsin. Hatta forumda Acil durumlar için bir yer mi açsak sayın moderatör kardeşlerim.
Geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin...
Gemiş olsun
Geçmiş olsun dilekleri için çok teşekkürler. İnternetim yoktu kaç gündür o yüzden giremedim. Acil durumlarla ulaşmalık telefonlar, dikkatli sürüş için eğitim başlıkları açılsın diye fikirler atılmış ortaya bence de mantıklı bu sitenin büyükleri daha iyi bilir tabii. Celil abi şimdi senin verdiğin linkten fiyat alacağım. Dudullu'dan ses çıkmadı.
Fotoğraf nasıl yükleniyor buraya ?
Resim yükleme için aşağıdaki linke bakabilirisin 8)
http://www.regalraptor.net/forums/sh...616#post103616
Eyvallah Celil abi. Bu gece fotoğrafları yükleyeceğim, durumlara bir bakarız.
Edit: Daha zamanım varmış yüklemeye çalıştım. Görülüyor mu acaba ?