bir dostum jınlun motoru ile şuan 50.000 kmde.
KALDERA'da örnek verdi.
Yazdırılabilir Görünüm
bir dostum jınlun motoru ile şuan 50.000 kmde.
KALDERA'da örnek verdi.
iyi hoş eleştiriyoruz ama bence seviyeyi korursak daha güzel olur.Alıntı:
polat Nickli Üyeden Alıntı
Bence de niyet belli... 1 günde bu kadar olur yaniiii...
Admin bişeyler yapsın... BAN BAN BAN BAN
Kişisel görüşlere saygım var ama bunlar görüş değil...
motor kullanmasını bilmeyen insana hondada verseniz harleyde verseniz fides dişlilerini bir yerine kaçırabilir.
motorun :evil:
BEN PUŞTUM
hey .ordaki.adın istikrarmı her ne karın ağrısıysa.Alıntı:
istikrar Nickli Üyeden Alıntı
regal i tabiki eleştirme hakkın var.senin elştirdiğin konuları zaten tüm dostlar biliyor.
amaaaaaaaaaaaaa
asla bu site sakinleriyle alay edici uslupta yazamazsın.herkes haddiini bilecek
hadi hayırlı traşlar
kardeşim üslubuna biraz dikkat edermisin....Alıntı:
istikrar Nickli Üyeden Alıntı
anlattığın konular bu sitede çok önceleri tartışıldı konuşuldu...bilinmeyen bişi kalmadı artık motorla ilgili.. ,
ayrıca bu sitenin amacı yeni arkadaşlar yeni kardeşlikler kurmaktır.. ticari kaygısı olmayan bi sitedir....
hiçbir tanışma topiği açmadan direkt karalama kampanyasına giriyorsun.. senin regal kullanıcısı olduğuna bile inanmıyorum....
bence sen tam manasıyla ortalık karıştırmak için girmişsin bu siteye...bu saatden sonra seni ciddiye almak dahi istemiyorum...
tamammmmmmmmmmm arkadaşlar fazla üstüne gitmeyin bu kardeşimizin
saten koruma demirlerinede bir yazı yazmıştı bende son olarak bir iki kelam yazdım orayıda okur inşallah bu kardeşimiz anladığım kadarıyla yanlız kalmış ve bu yanlızlığın altındada çırpınışlara başlamış tabii bu çırpınışlarda hem bizi hem kendini kıracak buna son verelim kucak açalım (eğer isterse ) gelir gerekli toplantılara ve organizazyonlara bu meselelerin hiç bu kadar problem olmaması gerektiğini anlar..... her ne kadar motorunu sevmesede ortamı ,durumu sever sonrada kendi aramızdaki dayanışma ve arkadaşlığı görerek ister motorunu değiştirir ister zevkle biner....
bu APACHE (İSTİKRAR)...
engin bilgisi ve motor sürüşü ile farklı olduğunu anlatıyor dostlar...
takdir edilmek, saygı duyulmak, el üstünde tutulmak istiyor...
verin arkadaşa ünvanını, şanını, apoletlerini ve madalyaların
RAPTOR kabilesine REİS yapalım heryere resimlerini asalım
totemini yapıp altına hediyeler sunalım...
HANDO söylüyor bütün bunları... :x ı
yaşar baba .. biz traşmı yapıyoruz.. arkadaş hayırlı olsun diyo.. ii sabır var sendede baba yaaaa...Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı