BEN KÜTÜĞÜM
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
BEN KÜTÜĞÜM
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Genç kardeşim, VİTES DİŞLİSİ olmasın senin dediğin, fides diye birşey yok motorda, yeni arkadaşlar yanılıp fides dişlisi arayacaklar şimdi gündüz gece :D
Türkiyezaten o mıotor ne kadar dısardan jan janlı gözüksede Made in China bunu bilmeyen varmı yoq sen kendini kandırmıssın iyi bişe oldugunu düşünmüssün yani aslında iyi ama diyosunki ani kalkıslar iyide arkadasım 3 viteste zaten kalkamassın seyir hallindeykende onun biraz kırılması zor bunu yapman için tam bi motor kırıcı olman lazım tabi söyle bişe var eger 2 vitesten 3 e çok sert atıyosan olabilr buda bi ihtimal motorunu yagsız bırakma ....sevgiler.
Gözleri Kanlı Vucudu Façalı Çekmiş Cigarayı Yürüyor Bir Delikanlı Bakısları Mahsun ama Belalı Hayat Küsmüs ama Dostlara Sevdalı Çüngü O Bir GAZİ OSMAN PAŞA'lı
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Ukala, istikrar, kendinizi bir tanıtsanız tanışma topiğinde; motora bilahare çamur atarsınız...
yol yapalım yol
caponord
Samsun
B Rh (+)bencede....önce tanışalım kimsiniz nesiniz necisiniz niye geldiniz... :lol: :lol:carvalho Nickli Üyeden Alıntı
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Çin min, benim nası kullandığımı bilirler, lastik yakarım, 4 ten 1 e atarım kayarak dururum , şükür daha "tık" demedi !![]()
![]()
![]()
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Arkadaşlar nekadar para o kadar köfte ben alırken araştırdım neler olabileceğini ve kabullenerek aldım gerçi şu ana kadar tık demedi 2 ayda 5500 km yol yaptım ist-erdek ist-eskişehir ist-edirne bunların içinde bu arada daha evvel vitesli kullanmadığım için acemiligimide bu motorda attım umduğumdan daha dayanıklı oldugunu söyliye bilirim.
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Kubilay, motoru menşei ile yargılamak saçmalığını birçok internet sitesi de yapıyor. Hatta çin malı motor kullanıyor diye sitede yazılan post'lara cevap vermeyen bir dolu hödük lümpen var. GS1200'lerin arasında yakıştıramıyorlar bizim motorları.
Kapıdağ'a giderken yol bozuk, bu yoldan gidemem diye geri dönen GS1200 kullanıcılarını hatırladıkça gülüp geçiyorum gerçi onlara...
Ben gördüğümü bilirim, yaptığım km'leri sorunsuz yapıyorsam olay bitmiştir.
Başlıktaki fides'i de doğrusuyla değiştirelim de rezil olmayalım ele güne...
yol yapalım yol
caponord
Samsun
B Rh (+)olay budur zaten yaa... sorunsuz yapılan km...bravo toprağım ....güzel yazmışın....carvalho Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
![]()
![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Aynen öle kardeşim Onlar yargıya devam etsin biz gezelim ben halimden memnunum.
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)