Toplam 3 Eklenti bulunuyor.
Elcikler ve fren hidrolik kutu kapağı geldi ve yerlerine takıldı.Özellikle elcikler çok çok iyi çıktı.Krom ve tam avuç içini dolduruyor.Gerçekten çok şık durdu.Gözüm orjinallerine alıştığından dolayı bu yeniler bana biraz kısa geldi.Orjinallerinde koruma topuzu olduğundan daha uzun duruyordu.Aşağıda resimlerini ekliyorum.
Jant telleri,uzun yol palet ayak basamakları,sis farları ve ön cam bağlantı ayakları yarın sabah saat 09:30 - 10:00 arası geliyor çok şükür.Yarın akşama motoru teslim alacağım çok büyük bir aksilik çıkmazsa.Çok büyük bir sabırsızlıkla o anın gelmesini bekliyorum.Cam hariç tüm eksiklerini tamamlamış olacağız inşallah.Jant telleri konusu bayağı bir strese soktu beni ama sonunda hallettik çok şükür.
Yalnız sormak istediğim bir konu var.Ön tarafta aydınlatma,iki sis farı ve iki angel eyes led sis farı olacak.Yani aydınlatma ve görünürlük gayet yeterli.Ama arkada stop lambası hariç hiç bir aydınlatma yok.Fark edilebilirlik açısından sizlerin uyguladığı bir şey var mı orası için ?
Eklenti 2518
Eklenti 2519
Eklenti 2520
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Alıntı:
Eray Aksoy Nickli Üyeden Alıntı
Çantaların arkasına reflektör yapıştırmak benim de aklıma geldi ama o da işin tüm büyüsünü,görselliğini alıp götürür.Yani çok alakasız olacak gibime geldi ? Oraya ufak ta olsa bir şey yapmak istiyorum.
Kişiden kişiye değişebilir ama böyle bir reflektör classic bir motosikletde pek sırıtmaz (Fosforlu yuvarlak reflektör diye geçiyor.)
Eklenti 2521