Offf bugün yaşadıklarımı nasıl anlatsam nerden başlasam bilemedim ? Neyse şöyle başlayayım bari...
Locomotor dan Kadir Usta ile öğlen görüştük."Kadıköy de müthiş bir sağanak var.Dışarıya çıkma şansım yok" dedi."Ya Ustam sen götürme.Ver bir Taksi ye yolla.Parasını ben vereyim." dedim.Akşam saat 19:30 a kadar iki kere "Durum nedir ?" diye sordum ancak cevap alamadım.Akşam 19:30 da kendi Ustamın yanına gittim.Arka fren balatası için "Var" diyen yedek parçacı şimdi "Stokta kalmamış" demiş.Söver misin çoğaltır mısın ??? Neyse Kadir Usta yı balata için aradım.Bulacağını ve benim Rüzgar siperliği bağlantı ayaklarıipalet basamak ve sis farları ile birlikte yarın yollayacağını söyledi sağolsun.Bu arada arka tel jantların ellerinde set olarak hazır bulunduğunu da söyledi.Ön tel jantları değiştirmememizi önerdi.Sağlıklı olmazmış orjinalleri gibi.Kendi Ustamı telefona verdim ve iki usta görüştü.Sonuç olarak ön tekerin jant tellerini korozyon ve pastan mümkün mertebe temizleyip aynı orjinalleri ile devam etmeye karar verdik.Celil Başkanımın başından beri söylediği ve benim Ustama anlatmaya çalıştığım yere geldik yine.Boşu boşuna bunca zaman kaybettim.Neyse,her şeyde bir hayır vardır.Yarın yollasa ürünler ancak cumartesi gelecek ve kargo şirketleri o gün yarım gün çalıştıklarından iş pazartesiye kalacaktı.Allah'tan kafam biraz çalışıyor."Ustam otobüs ile yolla" dedim.Yarın otobüs şirketine parçaları teslim edecekler ve biz de cuma sabahı malzemeyi teslim alacağız.Kısmet olursa Cuma akşamı tertemiz bir şekilde motoru teslim alma ihtimalim doğdu.Moralim biraz yerine geldi.Üç gündür inanılmaz bir yoğunlukta telefon trafiği yaşayıp durdum.Kendim ilgilenmesem iş daha iki haftaya bitmeyecekmiş anlaşılan.

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)