Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 9 Toplam 10 Sayfadan BirinciBirinci ... 78910 SonuncuSonuncu
Toplam 94 adet sonuctan sayfa basi 81 ile 90 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Eray Aksoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,535
    Beğenilmiş
    1,544
    Offf bugün yaşadıklarımı nasıl anlatsam nerden başlasam bilemedim ? Neyse şöyle başlayayım bari...

Locomotor dan Kadir Usta ile öğlen görüştük."Kadıköy de müthiş bir sağanak var.Dışarıya çıkma şansım yok" dedi."Ya Ustam sen götürme.Ver bir Taksi ye yolla.Parasını ben vereyim." dedim.Akşam saat 19:30 a kadar iki kere "Durum nedir ?" diye sordum ancak cevap alamadım.Akşam 19:30 da kendi Ustamın yanına gittim.Arka fren balatası için "Var" diyen yedek parçacı şimdi "Stokta kalmamış" demiş.Söver misin çoğaltır mısın ??? Neyse Kadir Usta yı balata için aradım.Bulacağını ve benim Rüzgar siperliği bağlantı ayaklarıipalet basamak ve sis farları ile birlikte yarın yollayacağını söyledi sağolsun.Bu arada arka tel jantların ellerinde set olarak hazır bulunduğunu da söyledi.Ön tel jantları değiştirmememizi önerdi.Sağlıklı olmazmış orjinalleri gibi.Kendi Ustamı telefona verdim ve iki usta görüştü.Sonuç olarak ön tekerin jant tellerini korozyon ve pastan mümkün mertebe temizleyip aynı orjinalleri ile devam etmeye karar verdik.Celil Başkanımın başından beri söylediği ve benim Ustama anlatmaya çalıştığım yere geldik yine.Boşu boşuna bunca zaman kaybettim.Neyse,her şeyde bir hayır vardır.Yarın yollasa ürünler ancak cumartesi gelecek ve kargo şirketleri o gün yarım gün çalıştıklarından iş pazartesiye kalacaktı.Allah'tan kafam biraz çalışıyor."Ustam otobüs ile yolla" dedim.Yarın otobüs şirketine parçaları teslim edecekler ve biz de cuma sabahı malzemeyi teslim alacağız.Kısmet olursa Cuma akşamı tertemiz bir şekilde motoru teslim alma ihtimalim doğdu.Moralim biraz yerine geldi.Üç gündür inanılmaz bir yoğunlukta telefon trafiği yaşayıp durdum.Kendim ilgilenmesem iş daha iki haftaya bitmeyecekmiş anlaşılan.
    CELİL (25.July.2019), endroad (25.July.2019), erkopaşa (24.July.2019), Ömer (26.July.2019) Bunu beğendi.
    Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.

Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,535
    Beğenilmiş
    1,544
    Bu akşam son kalan malzemeler de otobüs ile İstanbul dan yollanıyor.Palet,orjinal jant telleri,cam bağlantı ayakları ve sis farları.Cumartesi akşama bütün işimiz bitmiş olacak inşallah.Sadece ön cam elimde olmadığından dolayı onu bekleyeceğiz.Onun da bir aciliyeti yok zaten.Jant tellerini orjinal Suzuki bulduk.Arka takım 400 lira.Motor işi A dan Z ye bitince sanırım beni uğraştıran,bekleten bu adamların kulağını çınlatırım.Üstüne düşmesem gerçekten en az 2 hafta daha motoru kullanamayacaktım.Herkes ehli keyif.Kimsede iş ahlakı,sözünün arkasında durma diye bir şey yok.Yazdıkça tekrar gerilmeye başlıyorum.Neyse artık olan oldu.

SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    CELİL (25.July.2019), endroad (25.July.2019), erkopaşa (25.July.2019), Ömer (26.July.2019), Zafer (25.July.2019) Bunu beğendi.

Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,535
    Beğenilmiş
    1,544
    Elcikler ve fren hidrolik kutu kapağı geldi ve yerlerine takıldı.Özellikle elcikler çok çok iyi çıktı.Krom ve tam avuç içini dolduruyor.Gerçekten çok şık durdu.Gözüm orjinallerine alıştığından dolayı bu yeniler bana biraz kısa geldi.Orjinallerinde koruma topuzu olduğundan daha uzun duruyordu.Aşağıda resimlerini ekliyorum.

Jant telleri,uzun yol palet ayak basamakları,sis farları ve ön cam bağlantı ayakları yarın sabah saat 09:30 - 10:00 arası geliyor çok şükür.Yarın akşama motoru teslim alacağım çok büyük bir aksilik çıkmazsa.Çok büyük bir sabırsızlıkla o anın gelmesini bekliyorum.Cam hariç tüm eksiklerini tamamlamış olacağız inşallah.Jant telleri konusu bayağı bir strese soktu beni ama sonunda hallettik çok şükür.

Yalnız sormak istediğim bir konu var.Ön tarafta aydınlatma,iki sis farı ve iki angel eyes led sis farı olacak.Yani aydınlatma ve görünürlük gayet yeterli.Ama arkada stop lambası hariç hiç bir aydınlatma yok.Fark edilebilirlik açısından sizlerin uyguladığı bir şey var mı orası için ?

IMG-20190726-WA0015.jpg

IMG-20190726-WA0017.jpg

IMG-20190726-WA0019.jpg
    CELİL (27.July.2019), endroad (27.July.2019), newmoon06tr (26.July.2019), Raci06 (26.July.2019), TuruncuBuji (27.July.2019) Bunu beğendi.

TuruncuBuji - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bayram Cihan CAMGÖZ
    Bilgisayar Müh.
     YAMAHA XVS950a
     Antalya-Finike
    Beğenmiş
    335
    Beğenilmiş
    414
    Alıntı Eray Aksoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yalnız sormak istediğim bir konu var.Ön tarafta aydınlatma,iki sis farı ve iki angel eyes led sis farı olacak.Yani aydınlatma ve görünürlük gayet yeterli.Ama arkada stop lambası hariç hiç bir aydınlatma yok.Fark edilebilirlik açısından sizlerin uyguladığı bir şey var mı orası için ?

Eray abi arkaya bana göre herhangi bir masraf yapmana gerek yok. Gece arkadan gelicek aracın dikkatini çekmek istiyorsan yan çantaların arka kısmına veya Sissy barın arkasına çanta koyacaksan, o çantanın arkasına ne kadar fark edilmek istiyorsan o kadar reflektör bant yapıştır geç. Yada yapıştırmalı ikaz reflektörlerinden al. Bunun yanında sissy barın arkasında çanta olmayacaksa giyeceğin koruma kıyafetinin üstüne fosforlu yelek giyebilirsin. Hatta ankara festivalinde bir şey dikkatimi çekmişti Celil Başkan ile Ömer Abinin deri yeleklerinin içi fosforlu. Geceleri ters giyiyorlar galiba.
    CELİL (27.July.2019), Eray Aksoy (27.July.2019), newmoon06tr (27.July.2019), Zafer (27.July.2019) Bunu beğendi.
    Konu TuruncuBuji tarafından (27.July.2019 Saat 00:31 ) değiştirilmiştir.

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,535
    Beğenilmiş
    1,544
    Alıntı TuruncuBuji Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eray abi arkaya bana göre herhangi bir masraf yapmana gerek yok. Gece arkadan gelicek aracın dikkatini çekmek istiyorsan yan çantaların arka kısmına veya Sissy barın arkasına çanta koyacaksan, o çantanın arkasına ne kadar fark edilmek istiyorsan o kadar reflektör bant yapıştır geç. Yada yapıştırmalı ikaz reflektörlerinden al. Bunun yanında sissy barın arkasında çanta olmayacaksa giyeceğin koruma kıyafetinin üstüne fosforlu yelek giyebilirsin. Hatta ankara festivalinde bir şey dikkatimi çekmişti Celil Başkan ile Ömer Abinin deri yeleklerinin içi fosforlu. Geceleri ters giyiyorlar galiba.

Çantaların arkasına reflektör yapıştırmak benim de aklıma geldi ama o da işin tüm büyüsünü,görselliğini alıp götürür.Yani çok alakasız olacak gibime geldi ? Oraya ufak ta olsa bir şey yapmak istiyorum.
    CELİL (27.July.2019) Bunu beğendi.

Bayram Cihan CAMGÖZ
    Bilgisayar Müh.
     YAMAHA XVS950a
     Antalya-Finike
    Beğenmiş
    335
    Beğenilmiş
    414
    Çantaların arkasına reflektör yapıştırmak benim de aklıma geldi ama o da işin tüm büyüsünü,görselliğini alıp götürür.Yani çok alakasız olacak gibime geldi ? Oraya ufak ta olsa bir şey yapmak istiyorum.
    Kişiden kişiye değişebilir ama böyle bir reflektör classic bir motosikletde pek sırıtmaz (Fosforlu yuvarlak reflektör diye geçiyor.)
    reflektör.jpg
    CELİL (27.July.2019), Eray Aksoy (27.July.2019), newmoon06tr (27.July.2019) Bunu beğendi.

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,535
    Beğenilmiş
    1,544
    Kişiden kişiye değişebilir ama böyle bir reflektör classic bir motosikletde pek sırıtmaz (Fosforlu yuvarlak reflektör diye geçiyor.)
    reflektör.jpg
    Ben bant gibi olan şerit reflektörleri anlafım.Bu resimdeki gibi bir şey olabilir.

CELİL (27.July.2019) Bunu beğendi.

newmoon06tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ali YENİAY
    R CMSGT.
     Suzuki Intruder M-800 (Thunderbolt)
     Ankara
    Beğenmiş
    23,902
    Beğenilmiş
    3,682
    Cihan, geceleri yelekleri ters giyme fikri güzel düşünce

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    CELİL (27.July.2019), Eray Aksoy (27.July.2019), TuruncuBuji (27.July.2019), Zafer (27.July.2019) Bunu beğendi.
    OF COURSE, AIR FORCE

Bayram Cihan CAMGÖZ
    Bilgisayar Müh.
     YAMAHA XVS950a
     Antalya-Finike
    Beğenmiş
    335
    Beğenilmiş
    414
    Ben bant gibi olan şerit reflektörleri anlafım.Bu resimdeki gibi bir şey olabilir.

Bende ilk seferde reflektör bantdan bahsetmiştim. Doğru anlamışsın abi. Sen görünüş deyince aklıma bu ürün geldi.
    CELİL (27.July.2019), Eray Aksoy (27.July.2019) Bunu beğendi.

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    Allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullan . Yolun ve farın hep açık olsun.
    Raci06 (27.July.2019), Zafer (27.July.2019) Bunu beğendi.
    RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

Sayfa 9 Toplam 10 Sayfadan BirinciBirinci ... 78910 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)