yavv kubim centilmen mod um ...istanbulu deişin yavv .. valla kırmızı yazamıyom mürekkep bitmiş .. yoksa deişecem çoktan .....:cry:
Yazdırılabilir Görünüm
yavv kubim centilmen mod um ...istanbulu deişin yavv .. valla kırmızı yazamıyom mürekkep bitmiş .. yoksa deişecem çoktan .....:cry:
ayvalık ayvalık güsel yer ama bana uzak bi de cok ters zamana gelmiş :) napsam bende jeepimlemi gelsem napsam offf :))
Bir önerim var:Kozak Yaylası.Burası Ayvalık'a 10-15 km mesafede yüksek çam ağaçları altında yemyeşil çimler üstünde bir yerdir.Birkaç yıl evvel motorsikletli bir grup burada festival yapmıştı.İzmir grubu olarak ayvalık gezisinde bu yolu kullanmıştık geziye katılan arkadaşlar da burayı bilir.Karar sizindir,her türlü yardımı yapabilirim.
hemen hallettik sen iste yeterki
bu nasıl bir sitedir ya, işi gücü bırakıp bir takılıyorum bazen saatler geçiyor:)
eğer bir iki aya kadar alırsam regalimi bende kesin geleceğim artçımla beraber,
siz beni pek tanımıyorsunuz fazla bir şey yazmıyorum, çünkü ne sizler kadar anlıyorum motordan,ne de anım ,tecrübem var,bol bol okuyorum şimdilik yazdıklarınızı, sıksık yazan arkadaşları abileri tanımış kadar oldum:)
az kaldı kısa bir zaman sonra aktif bir üye olacağım...
şimdiden bu sayı süper valla ...
ne yere sığarız artık ne göğe...
Merhaba arkadaşlar,
Çok güzel bir organizasyon olacağını düşünüyoruz.
Ben ve eşimde bu organizasyonda bulunmak isteriz.
Bizleride listeye eklerseniz seviniriz.
Şahane bir organizasyon olacağa benziyor arkadaşlar.Ben de senelerce Edremit Körfezi'nde yaşadım.Elimden geldiğince ev sahipliği yaparım artık size! :p
kino baba nerdesin ??????????
Çadırları tulumları matları hazırlayın şimdide, bakalım benim komuta çadırından büyük çadır kuracak olacakmı :p
:cheesy:yaw bak şimdi çadır kurma deyince canım sıkıldı benim yardımcım denizde askerde ben nasıl kuracam çadırı ya ya denize izin alacam yada koçum tayfun bu işi sen halledecen eee askerlik işte sen deli zabit ben hürgeneral gumanda yine bende :cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
Ya komtanım sen iste ben sana metal baraka bile kurarım istediğin yere, hatta bungalow bile yaparım :p
yaaw bu ayvalık AYVALIK TOSTU ile menşur olan yer değilmi???
ona göre gidelim yaniii :mrgreen::p:cheesy:
oh beee çok şükür bir gezi planı çıktı yazın arkadaşlar benide. Adanadan +1. ölüyom zati gezi için burada çıkıyoruz arkadaşlarla ama harbiden kesmiyo artık.
Tayfun be hazır çıkmışken şu karadenizide çıkaralımmı aradan. ha ne dersin.
biz aytaç kardeşimle bir konuşalım herhalde birlikte geliriz buradan.
yuhh...:evil:
bi tosta sattın memleketi yine...:mrgreen:
ben 2 sene üstüste gittim tatile ayvalık sarımsaklıya. bizim site gibi ayvalık tostu da bağımlılık yapıyor haberiniz olsun. plajda öğleyin karnın acıkınca aklına tek gelen şey ayvalık tostu :)
ADANA
1.haluka28
buarada ben konaklama tercihimi çadırdan yana kullanmak isterim.işin ruhuna uygun olsun dimi ama. şöyle akşam gaz lambası altında muhabbet olsun. olursa bir gitar saz falan bişi olsun. börtü böcek olsun. azcık rezillik olsun. olsun be
Arkadaşlar benim çocuklar oksyi össyi bir atlattımı nereye isterseniz gelirim. Değil ayvalığa tost yemeye, italyaya pizza yemeye bile gidilir sizinle. Başta Müslüm baba olmak üzere tanışmak istediğim çok insan var aranızda. Burdan çıkarım yola Haluka28 hocamı da alıp Ankara kafilesine katılabiliriz. Ama sizden ricam olacak; Gezi planı ve yaklaşık masrafları biran önce çıkarabilirseniz hem siz yardımsever dostların sunduğu birçok seçenek arasında takılıp kalmazsınız hem de biz hesabımızı kitabımızı biliriz, çadır falan ne lazımsa alırız hiç değilse dimi ;) Bu arada en uzak mesafeye plaket fikrine bayıldım(1250km civarı heralde). Eğer ben alırsam plaketimi koynuma alır yatarım :D
Bir diğer husus ise; o zamana kadar yetişirse eğer, slikon anahtarlık, deri yelek, vb... ürünleri getirirseniz hem klube bir destek olur hem de bizler klup amblemli ürünler taşırız...
Biz Aytaç hocam ile konuştuk anlaştık. Adana'da buluşup oradan sahilden ver elini Datça'ya Marmok festivaline katılmayı düşünüyoruz. Oradan Ayvalık'a geleceğiz. Hatta oradan da Emok festivaline geçeceğiz. Çünkü hepsi ard arda. Bakalım. artık yarın ola hayrola. Katılmak isteyen arkadaşlar olursa bekleriz.
http://img440.imageshack.us/img440/8566/47ph9.jpg
Bull Ayvalıkda tatilde Ayvalık tostu yiyor.
:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::c heesy:
sabah sabah bi kahkaha attımki sorma dede... allah razı olsun senden...
Bekarlık sultanlıkdır. 23-26 Haziran Marmaris Marmok, 27-29 Haziran 2. RR toplantısı, 4-6 Temmuz EMOK Bilecik, maşallah tekerinize taş değmesin gezin bakalım hayatın tadını çıkarın. Yalnız kalmayacağınızı düşünüyorum, Tayfun ve brikaç arkadaş daha sizlere eşlik edecektir. Ankara da Lunatic Ahmet var o da gelebilir, izin durumunu hallederse Rommel Bilgehan var o da gelebilir.
Marmok- RR - Emok ardından bulursuak Cmuk toplantısı - Malatya kaysı festivali - Niğdeninn kurtuluşu - ... Nerde festival, şenlik, okuma bayramı varsa gitmeyi düşünüyoruz. Çadırını motoruna atan elime mum diksin... :cheesy::cheesy::cheesy:
Geziyi inceledim. Başarılı bir organizasyona benziyor. Yalnız ilk bakışta İstanbul listesindeki bir eksik dikkatimi çekti. Gözden kaçırmış olmalısınız. (:
Evet, tyler'ı unutmuşum :)
Sen de geliyor musun onunla ?
31 motor 41 kişi. NEfis...
en az 100 motora kadar devam!!!
İstanbul, Ankara bizi geçti geçecek... Olmuyo böyle, yüklenin :)