yuhh...:evil:
bi tosta sattın memleketi yine...:mrgreen:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
caponord
Samsun
B Rh (+)yuhh...:evil:
bi tosta sattın memleketi yine...:mrgreen:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)ben 2 sene üstüste gittim tatile ayvalık sarımsaklıya. bizim site gibi ayvalık tostu da bağımlılık yapıyor haberiniz olsun. plajda öğleyin karnın acıkınca aklına tek gelen şey ayvalık tostu![]()
foam party
:mrgreen:
RR 250-9
Adana
0 Rh (+)ADANA
1.haluka28
buarada ben konaklama tercihimi çadırdan yana kullanmak isterim.işin ruhuna uygun olsun dimi ama. şöyle akşam gaz lambası altında muhabbet olsun. olursa bir gitar saz falan bişi olsun. börtü böcek olsun. azcık rezillik olsun. olsun be
DON'T RUN YOUR FINGERS OVER MY BIKE AND I WON'T RUN OVER YOUR FINGERS
RR DD250 E9
şanlıurfa
B Rh (+)Arkadaşlar benim çocuklar oksyi össyi bir atlattımı nereye isterseniz gelirim. Değil ayvalığa tost yemeye, italyaya pizza yemeye bile gidilir sizinle. Başta Müslüm baba olmak üzere tanışmak istediğim çok insan var aranızda. Burdan çıkarım yola Haluka28 hocamı da alıp Ankara kafilesine katılabiliriz. Ama sizden ricam olacak; Gezi planı ve yaklaşık masrafları biran önce çıkarabilirseniz hem siz yardımsever dostların sunduğu birçok seçenek arasında takılıp kalmazsınız hem de biz hesabımızı kitabımızı biliriz, çadır falan ne lazımsa alırız hiç değilse dimi ;) Bu arada en uzak mesafeye plaket fikrine bayıldım(1250km civarı heralde). Eğer ben alırsam plaketimi koynuma alır yatarım :D
Bir diğer husus ise; o zamana kadar yetişirse eğer, slikon anahtarlık, deri yelek, vb... ürünleri getirirseniz hem klube bir destek olur hem de bizler klup amblemli ürünler taşırız...
RR 250-9
Adana
0 Rh (+)Biz Aytaç hocam ile konuştuk anlaştık. Adana'da buluşup oradan sahilden ver elini Datça'ya Marmok festivaline katılmayı düşünüyoruz. Oradan Ayvalık'a geleceğiz. Hatta oradan da Emok festivaline geçeceğiz. Çünkü hepsi ard arda. Bakalım. artık yarın ola hayrola. Katılmak isteyen arkadaşlar olursa bekleriz.
DON'T RUN YOUR FINGERS OVER MY BIKE AND I WON'T RUN OVER YOUR FINGERS
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)
caponord
Samsun
B Rh (+)
sabah sabah bi kahkaha attımki sorma dede... allah razı olsun senden...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Bekarlık sultanlıkdır. 23-26 Haziran Marmaris Marmok, 27-29 Haziran 2. RR toplantısı, 4-6 Temmuz EMOK Bilecik, maşallah tekerinize taş değmesin gezin bakalım hayatın tadını çıkarın. Yalnız kalmayacağınızı düşünüyorum, Tayfun ve brikaç arkadaş daha sizlere eşlik edecektir. Ankara da Lunatic Ahmet var o da gelebilir, izin durumunu hallederse Rommel Bilgehan var o da gelebilir.
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)