HONEY'E
SELÇUK İNTİKAMINI BİZİM YANIMIZDA ALMAZ SENDEN ,
ONUN DAHA ZEKİCE PLANLARI VARDIR
ÖNCE UNUTMANI SAĞLAR,
SONRA BOMBAYI PATLATIR
SEN PAŞA PAŞA GEL HİİİÇ KORKMAAAA:cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
HONEY'E
SELÇUK İNTİKAMINI BİZİM YANIMIZDA ALMAZ SENDEN ,
ONUN DAHA ZEKİCE PLANLARI VARDIR
ÖNCE UNUTMANI SAĞLAR,
SONRA BOMBAYI PATLATIR
SEN PAŞA PAŞA GEL HİİİÇ KORKMAAAA:cheesy:
Ya Bu Ne Eziyettir Arkadaşlar:?: Aç Var Tok Var Gelemiyoz Diye Canli Bağlantimi Yapalim Illa:(
Ah Bu Melemen Var Ya8)hala Kokusu Burnumda Bu Adam Yapacaksa Yemeyen Arkadaşlar :?: Kaçirmayin Ve O Lezzeti Mutlaka Tadin..benden Söylemesi
bülent selçuk benim kadar insaflı digildir benden söylemesi sadece yakalamakla kalmaz:x:x:x
CUMA
1-KIVILCIM + EŞİ + KIZI
2-CARVALHO
3-honey
cumartesi grubu
1-rıza hoşgör
2-bull
3-doğan
4-yeniköylü
5-mojo+rakursi
6-murat eniş
7-dozer
8-deli beygir
son durum....
11 motor vay beeeeeee etkinlliğe bak :x:p
daha sonradan fotograflara bakıp üzülenler olmasın
şansınızı zorlayın derim ey ahaliiiiiiii8)
İÇTENLİĞİNİZDEN ŞÜPHEM YOK GELMEYİ EN AZ SİZLER KADAR İSTİYORUM AMA ANNEMİN AMELİYATI SÖZKONUSU:(AMA GENEDE ALLAH BÜYÜK:D KISMET SON DAK.SÜPRİZ YAPABİLİRİM TABİ ÖNCELİKLE BENİ ARTÇI OLARAK KABUL EDECEK BİRİLERİNİ BULMAM GEREKEBİLİR:cry:
ilk önce annenize çok geçmiş olsun inşallah umdugunuzdan çok iyi geçer arçı işi sorun olmaz okadar motorda mutlaka birilerini ayarlarız sizimi kırıcaz
yakın yerde pansiyon varmı cadırı olmayanlar nerde kalıcak
hemen arkasında pansiyonlar var kardeşim kafanı yorma buluruz sana bir yer
ARKADAŞLAR ZATEN GELEBİLİRSEM Kİ AZ ÖNCE ARKADAŞIMLA KONUŞTUM ONUN DA GELEBİLME DURUMU VAR ARÇLA GELİRİZ BÜYÜK İHTİMAL BÖYLELİKLE TAŞINABİLİR ŞEYLERİDE BAGAJA ATARIZ:cheesy: AYRICA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİZ İÇİN DE ÇOK TEŞEKKÜREDERİM:)
sen kendini sıkma niyetin olsun bir şekilde götürürüz sizi bizim ailenin gönlü geniştir
ONA NE ŞÜPHE:cheesy:
süper çay yapıcakmış sana
neyle ÇAYDANLIKLAMI:?:cheesy:
Bülentçim, sana çadır getireyim istersen, iki kişilik, derede yüzen cinsten :x
Babalar, gelin i,mkanı olanlar bizimle akşam yol yapsın, serin serin... Sabah güneş doğunca kahvaltımızı yapar, denize girer bir güzel serinleriz. Yolda terlemekten iyidir, ne dersiniz???
MAksat birlikte olalım, birlikte yol yapalım...
anlaş yazıyom adını listeye vaaaaalllllaaaaaa
yazzzdımmmmmm
CUMA
1-KIVILCIM + EŞİ + KIZI
2-CARVALHO
3-honey
cumartesi grubu
1-rıza hoşgör
2-bull
3-doğan
4-yeniköylü
5-mojo+rakursi
6-murat eniş
7-dozer
8-deli beygir
9-makas + 1 (araç ile)
10- 50 yaşlarında bir regalci diyelim tanışana dek :D
yeni arkadaşımız murat eniş ile yazıştık. avcılarda 50 yaşlarında bir regalci ile tanışmış bizden bahsetmiş.internet ile arası olmadığı için bize ulaşamıyormuş.
ama geziye gelme ihtimali yüksek :cheesy:
yılın olayıdır istanbul tayfasıııııı
kaçıranlar üzülsün:p:p:p
tatlım dur hele kesin değil :lol: sonra yan çizdiye çıkacak adımız
gülaycımm benim ki anca cuma akşamına kesinleşecek o zamana kadar kesin bişey diyemiyorum ne yazık ki:cry:
son son eğlencenin dibine vuralım arkadaşlar. motor camiası eğlence görsün:cheesy:
İzmit'ten Tatar (Merter) kardeşimiz de yeni virago'suyla geliyor arkadaşlar. Cumartesi sabah ekibine katılıyor o da...
Yolunuz açık olsun bir hayli kalabalık gidiyorsunuz walla. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum. En kısa sürede benide aranızda göreceksiniz...
Unutmadan o menemenden bende isterimmm....
millet ne alıyoruz ne yapıyoruz burdan ne götürüyoruz şu yemek işini bir haledelim
Beni çekiyor cuma ekibi gidince hemen uyumayın 125'lik biraz yavaş gelebilir...
Bülent abi süpriz yapabilirim...
arkadaşlar dönüş için saat verebilir misiniz? akşamı bulur mu?
kıvılcım haklı,evet arkadaşlar elimizde 2 tamgün var.konaklayacaksak planlı olalım.gıda ihtiyacı kıyıköyden karşılanır o kolay.araçla geleceklerdan biri mangal getirebilirmi?kamp tüpü bir tane bende var.haldunda da var sanırım.Haldun-Gülay çifti ,ok?
bu konuda detaylandırmayı kıvılcım daha iyi yapacaktır sanırım.kıvılcım yap organizasyonu .nede olsa bu gezide ev sahibi sensin :)
bu arada ben araçla gelemiyorum arkadaşlar büyük ihtimalde gelip gelemiycem yarın belli olcak kesinleşirse artçısı olmamı isteyen arkadaşlar müracata lütfen:mrgreen:
CUMA
1-KIVILCIM + EŞİ + KIZI
2-CARVALHO
3-honey
cumartesi grubu
1-rıza hoşgör
2-bull
3-doğan
4-yeniköylü
5-mojo+rakursi
6-murat eniş
7-dozer
8-deli beygir
9-makas + 1 (araç ile)
10- 50 yaşlarında bir regalci diyelim tanışana dek :D
11-kaanka +1
evet başka yokmu elleri görelim.
Bende tüp olacak birazdan Rızabey hani senin şu ufak sprey gibi olanlardan ben getiririm
arkadaşlar sorun tek mangal kaldı onuda tedarik ettikmi sorun kalmıyor
şimdi mangalı kim getiyor parmak kaldırsın hadi eleri görelim benim kız gelecegi için benim hiç yeri olmıyacak yok mangal size feda olsun
arkadaşlar durum benim tarafımda sürekli değişsede diyebilirim ki cumts sabahı size katılamasak ta akşamına arabayla ordayız ve şimdiden mangal ve daha gerekli olan şeyleri bize ısmarlayabilirsiniz:) tabi akşama kadar mangal yapmayacaksanız
anlaşçım kesin geliyomusunuz cmt akşamına
eğer mangal siz de olur, siz de gelmezseniz AÇ KALIRIZ KIZZZ:cheesy: