Beni çekiyor cuma ekibi gidince hemen uyumayın 125'lik biraz yavaş gelebilir...
Bülent abi süpriz yapabilirim...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
şimdilik yok
istanbul
A Rh (+)arkadaşlar dönüş için saat verebilir misiniz? akşamı bulur mu?
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)kıvılcım haklı,evet arkadaşlar elimizde 2 tamgün var.konaklayacaksak planlı olalım.gıda ihtiyacı kıyıköyden karşılanır o kolay.araçla geleceklerdan biri mangal getirebilirmi?kamp tüpü bir tane bende var.haldunda da var sanırım.Haldun-Gülay çifti ,ok?
bu konuda detaylandırmayı kıvılcım daha iyi yapacaktır sanırım.kıvılcım yap organizasyonu .nede olsa bu gezide ev sahibi sensin![]()
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
şimdilik yok
istanbul
A Rh (+)bu arada ben araçla gelemiyorum arkadaşlar büyük ihtimalde gelip gelemiycem yarın belli olcak kesinleşirse artçısı olmamı isteyen arkadaşlar müracata lütfen:mrgreen:
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)CUMA
1-KIVILCIM + EŞİ + KIZI
2-CARVALHO
3-honey
cumartesi grubu
1-rıza hoşgör
2-bull
3-doğan
4-yeniköylü
5-mojo+rakursi
6-murat eniş
7-dozer
8-deli beygir
9-makas + 1 (araç ile)
10- 50 yaşlarında bir regalci diyelim tanışana dek :D
11-kaanka +1
evet başka yokmu elleri görelim.
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Bende tüp olacak birazdan Rızabey hani senin şu ufak sprey gibi olanlardan ben getiririm
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)arkadaşlar sorun tek mangal kaldı onuda tedarik ettikmi sorun kalmıyor
şimdi mangalı kim getiyor parmak kaldırsın hadi eleri görelim benim kız gelecegi için benim hiç yeri olmıyacak yok mangal size feda olsun
Konu kıvılcım tarafından (21.August.2008 Saat 14:06 ) değiştirilmiştir.
şimdilik yok
istanbul
A Rh (+)arkadaşlar durum benim tarafımda sürekli değişsede diyebilirim ki cumts sabahı size katılamasak ta akşamına arabayla ordayız ve şimdiden mangal ve daha gerekli olan şeyleri bize ısmarlayabilirsiniztabi akşama kadar mangal yapmayacaksanız
suzuki M800
istanbul
0 Rh (+)anlaşçım kesin geliyomusunuz cmt akşamına
eğer mangal siz de olur, siz de gelmezseniz AÇ KALIRIZ KIZZZ![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)