Abi çok teşekkürler...:cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
alperim son motorsiklet alan ve satan olarak şu an senden iyi bu işi bilen yoktur şu alım satım işlemleri ve ücretleri hakında ayrıntılı bir bilgi verirmisin saygılar
Abi Regal'in noter masrafı 145YTL. civarında.
Benim aldığım motorun noter masrafı da 187YTL. ayrıca zorunlu Trafik sigortası yaptırıyorsun oda 50YTL. Pazartesi günü de Emniyet müdürlüğüne gidip ruhsatı yenilicem orada ödeyeceğim parayıda Pazartesi akşam yazarım...
Hayırlı olsun çok güzel motor, yaw bende garip bi iştah belirdi; Şoyle anlatiim:
bütün motorları kullanasım var, seninki çikolata gibi (binme istegi konusunda) cruiser motorlarda rakının yanında balık gibi :D ara sıra racing bile çekiyo canım :D iyice aç gözlü oldum ben :p
Alperim yeni makinan çok güzelmiş .hayırlı günlerde ve gezilerde,kazasız sürüşler nasip etsin RABBİM..
kardeşim hayırlı olsun umarım motorum uğurlu gelmişdir sana yani eski motorum yeni motorunda çok çok güzel güle güle kullan :)
hayırlı olsun kazasız belasız yolculuklar dilerim maliyeti hakında bilgi veririsen bende almak istiyorum görüşmek üzere
Güle Güle Kullanman Ve Iyi Günlerde Kazasiz Belasiz Sürüşler Dileğiyle.. Benimde O Telaştan Başladi şimdi..sattiğim Andan Itibaren Yeni Bir Makine Bulucam Umarim Senin şansin Bendede Olur... Keyifle Kullan...
Hayırlı,uğurlu olsun!Gerçekten güzel görünüyor,kazasız keyifli sürüşler diliyorum...
Alper hayırlı olsun V-strom un... sonunda huzuru bulmuşsun sende...ii makine ,yolda da zevklidir....allah kaza bela vermesin...
abicim hayırlı uğurlu olsun Allah kazadan beladan korusun yeni :) ya RR satan ennduroya gecior ne güselya :)