Günaydın.
Geçmiş olsun marlox. Bak iyi ki sürerek gelmeye kalkmamışsın. Bir de ehliyetsizlikten basacaktı cezayı. Tam anlamıyla olabilir dediğim şeyler olmuş. Umarım kısa zamanda kavuşursun motoruna.
Yazdırılabilir Görünüm
Günaydın.
Geçmiş olsun marlox. Bak iyi ki sürerek gelmeye kalkmamışsın. Bir de ehliyetsizlikten basacaktı cezayı. Tam anlamıyla olabilir dediğim şeyler olmuş. Umarım kısa zamanda kavuşursun motoruna.
evet geçmiş olsun izmir rider8)nazar.polis arkadaş biraz fazla hassas davranıp insiyatif kullanmamış..buradaki bir polis hastama sordum.işlem doğru ancak %95 uygulanmaz ben yapmazdım dedi..neyseki süren sen değildin o zaman işler kötüydü işte[smilie=greencolorz:..daha soğukkanlı olup başkasına ve kendine zarar vermeden hareket et bence..olan sana oldu sonunda yapan rahat uyudu..kendini düşünürsen eşini de düşünmüş olursun çocuklarını da..naçizane tavsiyemdir..nazarnazarnazar
GÜNAYDINLAR HERKESE.
Engin geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın demek lazım. :D
Dakka bir gol bir durumu olmuş ama olsun. Neticede motorunu almışsın.
Yeni motorun hayırlı uğurlu olsun; bu olay da nazar olsun. :cheesy: Kazasız belasız iyi günlerde kullan motorunu.
İzmir RR görsün arkadaş!!! :cheesy::mrgreen::cheesy:
Geçmiş olsun Engin, çok sinir bozucu bir durum farkındayım ama bu da nazar boncuğu olsun yeni motoruna. Güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah. Hayırlı olsun tekrardan motorun 8)
GÜNAYDINLAR HERKESE 8)
Engin herşeyde bir hayır vardır takma kafana sonuçta işlemler bitti gıcır gıcır RR u aldın kısa süre sonrada bol bol keyfini çıkaracaksın sen işin keyif tarafına yoğunlaş geçmiş olsun nazar8)
günaydın herkeze.. evet engin çok üzüldüm talihsiz olaya olsun seni bu zevkten mahrum edemicekler ha 3 ha 4 yada 1 ay sonra çılgınlar gibi gezicez sen bunları düşün okul çocuklarını bırak onlar bizden yedikleri leblebilerii düşünsünler herşeyin hayırlısı .....
Günaydın Güzel İnsanlar...Engin Çok Geçmiş Olsun...Unutulacak İnşallah Bu Günler...Allah Kaza Bela Vermesin Nazarı Böyle Çıksın...nazar
Reptırraydırs uyudu. :p:mrgreen::p
Ben görüştüm bu sefer de İzmir TŞOF plaka basım atölyesini dağıtmış.
"Küçük yapın plakayı; fontu da afilli olsun" demiş; "olmaz hemşehrim bunlar standart" cevabını alınca da Allah yarattı demeden girişmiş hepsine; Taş üstünde taş komamış. :p
Şaka bi tarafa bu bahtsızlıkla her an her şey olabilir. Kazasız belasız kavuşur inşallah motoruna. nazar