Günaydın.
Geçmiş olsun marlox. Bak iyi ki sürerek gelmeye kalkmamışsın. Bir de ehliyetsizlikten basacaktı cezayı. Tam anlamıyla olabilir dediğim şeyler olmuş. Umarım kısa zamanda kavuşursun motoruna.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yk
yk
B Rh (+)Günaydın.
Geçmiş olsun marlox. Bak iyi ki sürerek gelmeye kalkmamışsın. Bir de ehliyetsizlikten basacaktı cezayı. Tam anlamıyla olabilir dediğim şeyler olmuş. Umarım kısa zamanda kavuşursun motoruna.
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)evet geçmiş olsun izmir rider.polis arkadaş biraz fazla hassas davranıp insiyatif kullanmamış..buradaki bir polis hastama sordum.işlem doğru ancak %95 uygulanmaz ben yapmazdım dedi..neyseki süren sen değildin o zaman işler kötüydü işte[smilie=greencolorz:..daha soğukkanlı olup başkasına ve kendine zarar vermeden hareket et bence..olan sana oldu sonunda yapan rahat uyudu..kendini düşünürsen eşini de düşünmüş olursun çocuklarını da..naçizane tavsiyemdir..
![]()
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)GÜNAYDINLAR HERKESE.
Engin geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın demek lazım. :D
Dakka bir gol bir durumu olmuş ama olsun. Neticede motorunu almışsın.
Yeni motorun hayırlı uğurlu olsun; bu olay daolsun.
Kazasız belasız iyi günlerde kullan motorunu.
İzmir RR görsün arkadaş!!!:mrgreen:
![]()
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Geçmiş olsun Engin, çok sinir bozucu bir durum farkındayım ama bu daboncuğu olsun yeni motoruna. Güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah. Hayırlı olsun tekrardan motorun
![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)GÜNAYDINLAR HERKESE
Engin herşeyde bir hayır vardır takma kafana sonuçta işlemler bitti gıcır gıcır RR u aldın kısa süre sonrada bol bol keyfini çıkaracaksın sen işin keyif tarafına yoğunlaş geçmiş olsun![]()
Asya Pars 250
istanbul
0 Rh (+)günaydın herkeze.. evet engin çok üzüldüm talihsiz olaya olsun seni bu zevkten mahrum edemicekler ha 3 ha 4 yada 1 ay sonra çılgınlar gibi gezicez sen bunları düşün okul çocuklarını bırak onlar bizden yedikleri leblebilerii düşünsünler herşeyin hayırlısı .....
!BENİM BİR HAYALİM VAR ! :? hayalimin olması !
Şu Sıra Yok :(
İstanbul
A Rh (-)Günaydın Güzel İnsanlar...Engin Çok Geçmiş Olsun...Unutulacak İnşallah Bu Günler...Allah Kaza Bela Vermesin Nazarı Böyle Çıksın...![]()
İlk Göz Ağrım
Keeway Superlight 150
İkinci Demir Atım
Hyosung GV250
Şu An Yok :(
TEL; 0536 317 60 57
Just Ride....!!!
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Reptırraydırs uyudu.:mrgreen:
![]()
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Ben görüştüm bu sefer de İzmir TŞOF plaka basım atölyesini dağıtmış.
"Küçük yapın plakayı; fontu da afilli olsun" demiş; "olmaz hemşehrim bunlar standart" cevabını alınca da Allah yarattı demeden girişmiş hepsine; Taş üstünde taş komamış.
Şaka bi tarafa bu bahtsızlıkla her an her şey olabilir. Kazasız belasız kavuşur inşallah motoruna.![]()
Şu anda 26 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 26 misafir)