xcell Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar, az kaldı BMW R-1150 GS model bir küheylanım oluyordu ama maalesef kısmet olmadı :( 2. kez direkten dönüyorum ve gerçekten çok üzüldüm :(
Hafta sonu gittim el sıkıştım, çok güzel, temiz bakılmış mükemmel bir makinaydı. Tamda istediğim bir renkti. Muaynesi yoktu motorun. Hafta içi yapıp, temiz kağıdı alıp devir işlemini gerçekleştirecektik. Fiyatta anlaştık, muayneye karşıdan geleceği için havanın düzelmesini bekleyecekti.
Derken Pazar günü hayalleri kurmaya başladım. Altın düşük falan ama hiç gözümde değil, borç harç bitirecektim bu işi. Dün akşam gün belirlemek için aradım müsait değildi, saat geç olduğu içinde dönmedi sanırım. Bu sabahta aradığımda motoru başkasına sattığını söyledi.
Kapora istemediği için bende teklif etmemiştim. Oda kapora vermediğim için benim kesin karar verdiğimi anlayamamış. Öyle dedi en azından :x Kusura bakma hakkını helal et dedi. Bende helal olsun ama yaptığın hiç hoş değil demekle kaldım :x :x :x 250 TL fazlasına başkasına gitti güzeller güzeli :(
Her işte bir hayır vardır tabi ki ama v-strom' u kaçırmıştım daha önce para olayından dolayı. Bu seferde bu 2. olunca, çok üzdü gerçekten. İnş. başınıza böyle bir olay gelmez, hayal kırıklığı çok kötü bir şey. Yazın yapacağım Karadeniz turunda dalacağım virajlara kadar hayal kurmayı ilerletmiştim :( Neyse kısmet değilmiş.
Ben işlemleri bitirip size sürpriz yapmayı düşünürken başıma bu olaylar geldi.
Üzüntüm bir nebze olsun hafiflesin diye paylaşmak istedim. İllaki vardır her işte bir hayır.