| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)1 hafta sömestr izni aldım ama bodrumdayım..çoluk çocuk birlikteyiz..acillere çağırıyorlar hastaneden..anlıyacağınız izinden çok çocuklarla birliktelik benimki..ptesi işbaşı..bu arada çocukları 10 gün sonra izmire bırakıcam engin;aynı akşam dönecem ve bu arada vaktim olursa tanışır görüşürüz seninle..tlf yaz bana ararım seni..belki muayenede ederiz di mi![]()
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)EMRE..110271705 nolu sahibinden com ilanına bak..bu şahıs kbb doktoru ve benim çok yakın arkadaşım..ben düşündüm ancak ev olayına girince çıtayı epey düşürdüm..bak bu motora gözüm kapalı kefilim haberin olsun..düşünürsen fiyatınıda konuşurum kırmaz beni..ailecek görüşüyoruz..geçen hafta bizdeydiler..müthiş titiz bir adamdır..alırsan üzülmezsin kardeşim![]()
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)GS abi, Adventure değil. Anlattıklarını çok düşündüm ama bu model öyle bir model ki hiç arıza yapmıyor. 2003 model son üretimi için anlatıyorum bunları, 2002' si böyle değilmiş mesala. Optimum makineyi son üretimde bulmuşlar yani
Allah kaza bela vermezse servisle hiç işin olmuyor. Aynı motor dayımda var oradan biliyoruz. Bakımı falanda onla yapacaktık, onun için çok bir masrafı olmayacaktı. Çok temiz bir motor olduğu için 2007 model v-strom' a 16.000 - 17.000 verene kadar buna 17.000 vermek mantıklı geldi. Yakıtıda v-strom 650' likle neredeyse aynı. Yani bunu aldın mı evradiyelik olacaktı, v-strom' u satıp BMW alayım sürecininide yaşamayacaktık. Yenileme ihtiyacı duymayacaktım yani.
Yakıt olayı önemli abi şehir içide kullanacağım için. Varadero' yu bir inceleyeyim. Bu arada imamın abs problemi varya o gözümü korkuttu. Sence halledilebilir bir şey midir? Eğer öyleyse neden halletmemiştir gibi sorular geliyor aklıma. Forumda biri sormuş onun cevabını bekliyorum bir yandanda![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Günaydın güzel insanlar![]()
"CaRPe DieM"

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)GÜNAYDINLARRRRR![]()
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)günaydın güzel bir gün güzel bir sabah güzel insanlar güzel sohbetler
bugün çok relaxım internetim hızlı işlerim hafif kahvaltım önümde oooohhhh
çok yakında beklediğim iş transferi haberini de aldım bu sabah ben mutlu olmayayım da kim mutlu olsun...
Şu anda 115 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 115 misafir)