böyle birşey varsa şayet gerçekten hoş değiil... bu konuda bir girişimde bulunulmasında fayda var...
Yazdırılabilir Görünüm
böyle birşey varsa şayet gerçekten hoş değiil... bu konuda bir girişimde bulunulmasında fayda var...
atı alan üsküdarı geçmiş gomtanım..makine satılıyo.. ve satın alırken milletin hevesden bişi sormak aklına bilem gelmiyo...ne zaman büyük bi arızaya düşüyor makinası ozamann yandım allah demeye başlıyo..doğru dürüst bi tane servis yok türkiye genelinde.. bütün bisiklet tamircileri otomatikman motosiklet tamircisi oluverdi..
O zaman en şanslı inci hocam onun pusükleti var çünki :P
Ben motoru alırken class modelinde çanta ve koruma demiri olduğu, diğer modelde olmadığı söylenmişti, sonra öğrendim ki diğer modelde de koruma demiri varmış.
hayırlı uğurlu olsun
çok yakışmışsınız maşallah allah nazarlardan saklasın
güle güle iyi günlerde kullanmanı dilerim
Hayırlı uğurlu olsun üstad.
Kazasız belasız sürüşler dileğiyle. Şu çocuklar gibi sevinç olayına bende katılmak üzereyim az kaldı RR ye kavuşmama. :?
sabırsızlık hat safhada :roll:
inşallah sende en kısa zamanda katılırsın. ilk arabamı aldığımda bu kadar heyecanlanmamıştım ben doğrusu.Alıntı:
iakyurek Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşım hayırlı olsun güle güle kazasız belasız günler dilerim.
Çantaların olmaması benimde dikkatimi çekti.Diğer bir hususda egzozların bana eski model gibi geldi.Aldığın yere sordunmu bu stokta uzun süre kalmışmı.Ben 30 martta İzmirden Çetincan Ticaretten aldım benimkinin egzozları yeni tip ayrıca tadilat yapmadan sesini civata çevirerek açabiliyorsun.Ama henüz açmamam gerektiği söylendi 300km sonra deneyeceğim.Millet tadilat için egzozunu kestirmesin diye fabrikasyon böyle bir yenilik yapmışlar.Bir araştır bakalım.
http://upload8.postimage.org/17664/04042007072.jpg
http://upload8.postimage.org/17677/07042007083.jpg
teşekkürler kızılelma. ben hangi modellerin yeni olduğunu anlamadım açıkçası. RR bayisi bir firma ile görüştüm ekzostu seninki gibiydi diğeri eski model dedi. emre ltd ile görüştüm seninki gibi olan egzostu eski model dedi. herkes farklı bişey söylüyor. bana emre ltd daha güvenilir bir şirket gibi göründüğü için onu tercih ettim.
ben b9 ithal etmiyene ne deyim kardeşim baksana emre b9 yok diyor kask vermiyor
sağlık paketi vermiyor
kaç tane servisi var bilinmiyor
kardeşim geniş boğazlı eksostlar yeni modelmiş