müthiş bir komşu avantajına sahipsin ileride olur belki 8)
Yazdırılabilir Görünüm
Merhaba motorunuzun ğag soğutma radyatörü için ne kadar istiyorsunuz ? Ayrıca ön jant'ı sattınız mı ?
bunakkaptan@gmail.com
0535 705 0989
Telefon numaram değişmiştir eski hattım yalan oldu açık hat olduğu için yenisini çıkartmıyorum yeni numaramı ilk sayfada güncelledim oradan iletişime geçiniz lütfen
eski hattımdaki numaraların hepsi gitti 2 kişi parça bekliyordu benden ancak numaraları olmadığı için yalan oldu.. iletişim kuırunuz
aranıza yeni katıldım herkeze merhaba ...tahlisiz bir kaza gecirdim ve acil ikinci el parca sıkıntım var ön jant,ön maşa , ve ön camurluk bu parcalara ihtiyacım var . bana bu konuda yardım edersiniz cok sevinirim ...yönlendirmenize fikirlerinize ihtiyacım var .2.el olursa cok makbul e gecer...herkeze şimdiden teşekkürler
Aramıza hoş geldin öncelikle geçmiş olsun
sonra üyelik bilgilerine isim soyad ve tel bilğilerini dogru girmeni rica edicem bu bilgiler sadece yöneticiler tarfından görülebilir bir sorun olmaz
ihtiyacın olan parçalar işallah emix arkadaşımızın elinde kalmıştır o sana cevap yazacaktır onun dışında internette işine yarabilecek bir ilan var alta linkini koyuyorum bunun dışında sıfır parça almak zorunda kalırsan sayfanın üstünde linki bulunan Emre ltd ve Ali demirtaş ustadan güvenli ve hızlı bir şekilde parça temin edebilirsin tekrar geçmiş olsun üyelik bilgilerini düzeltmeyi unutma 8)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2752549/detay/
merhabalar Ön maşa mevcut elimde ancak ön jant ve ön çamurluk elimde mevcut değil ihtiyacınız var ise arka çamurluk mevcut
ön maşa için ilgilenirseniz iletişim bilgilerimi pm'den gönderiyorum.
Celil abi varmış demekki benim gibi başka satış yapan arkadaşda :D
elimde kalanları kısaca özet geçiyorum.
Tertemiz çiziksiz Şase(devri verilir halen trafiğe kayıtlıdır)
arka çamurluk
elektrik tesisatı
mekanik olarak
radyatör set olarak mevcut kusursuzdur.
su bloğu satıldı,şanzuman ve sağ sol bloklar dışında motor durmaktadır. kusursuzdur. üst silindir kapağı vsvs
yağ pompası
devir daim vsvs
armode yan çantalar
rialli ön cam
vsvs diye gidiyor şuanda aklıma gelmiyor birsürü ufaklu büyükli parçalar mevcut
yani nasıl desem dış aksam olarak neredeyse tamamının satışı yapıldı.
genel olarak mekanik mevcut.
aydan tam kafa hizasında büyük gibi gözüküyor ama büyük değil motoru kalıplı gösteriyor universel her model her marka motora uyuyor kışın çok kullanışlı rüzgarı yağmuru kesiyor
http://img593.imageshack.us/img593/6291/mg0856.jpg
not resimdeki kuzenimdir :D