Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 4 Toplam 7 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu
Toplam 63 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    51,487
    Beğenilmiş
    6,866
    Alıntı Emix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    düşünmedim değil komşum ferforje demir ustası 2 tane ikiz çocuğu var ikiside citroen subarı servisinde 5 sene çalıştılar şimdide üni makina mühendisliği okuyorlar sağolsunlar beraber söktük parçaladık motoru 3 tane ustam var ileride nasip olursa sağlam bir custom yapabilirim :D ama şu sıralar imkansız.

düşünmedim değil 150 cc bir motor aliyim çıkma takiyim dolaniyim filanda uğraşmak istemedim ki bu saatten sonra geçti şase çıplak vaziyette ana parçaların hepsini sattım
    müthiş bir komşu avantajına sahipsin ileride olur belki

Merhaba motorunuzun ğag soğutma radyatörü için ne kadar istiyorsunuz ? Ayrıca ön jant'ı sattınız mı ?
    bunakkaptan@gmail.com
    0535 705 0989

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı bunakkaptan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba motorunuzun ğag soğutma radyatörü için ne kadar istiyorsunuz ? Ayrıca ön jant'ı sattınız mı ?
    bunakkaptan@gmail.com
    0535 705 0989
    PM Kontrol
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Telefon numaram değişmiştir eski hattım yalan oldu açık hat olduğu için yenisini çıkartmıyorum yeni numaramı ilk sayfada güncelledim oradan iletişime geçiniz lütfen

eski hattımdaki numaraların hepsi gitti 2 kişi parça bekliyordu benden ancak numaraları olmadığı için yalan oldu.. iletişim kuırunuz
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

parca arıyorum...

aranıza yeni katıldım herkeze merhaba ...tahlisiz bir kaza gecirdim ve acil ikinci el parca sıkıntım var ön jant,ön maşa , ve ön camurluk bu parcalara ihtiyacım var . bana bu konuda yardım edersiniz cok sevinirim ...yönlendirmenize fikirlerinize ihtiyacım var .2.el olursa cok makbul e gecer...herkeze şimdiden teşekkürler

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    51,487
    Beğenilmiş
    6,866
    Alıntı skngnc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aranıza yeni katıldım herkeze merhaba ...tahlisiz bir kaza gecirdim ve acil ikinci el parca sıkıntım var ön jant,ön maşa , ve ön camurluk bu parcalara ihtiyacım var . bana bu konuda yardım edersiniz cok sevinirim ...yönlendirmenize fikirlerinize ihtiyacım var .2.el olursa cok makbul e gecer...herkeze şimdiden teşekkürler
    Aramıza hoş geldin öncelikle geçmiş olsun
    sonra üyelik bilgilerine isim soyad ve tel bilğilerini dogru girmeni rica edicem bu bilgiler sadece yöneticiler tarfından görülebilir bir sorun olmaz
    ihtiyacın olan parçalar işallah emix arkadaşımızın elinde kalmıştır o sana cevap yazacaktır onun dışında internette işine yarabilecek bir ilan var alta linkini koyuyorum bunun dışında sıfır parça almak zorunda kalırsan sayfanın üstünde linki bulunan Emre ltd ve Ali demirtaş ustadan güvenli ve hızlı bir şekilde parça temin edebilirsin tekrar geçmiş olsun üyelik bilgilerini düzeltmeyi unutma
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2752549/detay/

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı skngnc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhabalar Ön maşa mevcut elimde ancak ön jant ve ön çamurluk elimde mevcut değil ihtiyacınız var ise arka çamurluk mevcut

ön maşa için ilgilenirseniz iletişim bilgilerimi pm'den gönderiyorum.

Celil abi varmış demekki benim gibi başka satış yapan arkadaşda :D

elimde kalanları kısaca özet geçiyorum.

Tertemiz çiziksiz Şase(devri verilir halen trafiğe kayıtlıdır)
    arka çamurluk
    elektrik tesisatı
    mekanik olarak
    radyatör set olarak mevcut kusursuzdur.
    su bloğu satıldı,şanzuman ve sağ sol bloklar dışında motor durmaktadır. kusursuzdur. üst silindir kapağı vsvs
    yağ pompası
    devir daim vsvs
    armode yan çantalar
    rialli ön cam

vsvs diye gidiyor şuanda aklıma gelmiyor birsürü ufaklu büyükli parçalar mevcut

yani nasıl desem dış aksam olarak neredeyse tamamının satışı yapıldı.
    genel olarak mekanik mevcut.

dokin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğukan K.
    öğrenci
     Honda Shadow
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Emix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhabalar Ön maşa mevcut elimde ancak ön jant ve ön çamurluk elimde mevcut değil ihtiyacınız var ise arka çamurluk mevcut

ön maşa için ilgilenirseniz iletişim bilgilerimi pm'den gönderiyorum.

Celil abi varmış demekki benim gibi başka satış yapan arkadaşda :D

elimde kalanları kısaca özet geçiyorum.

Tertemiz çiziksiz Şase(devri verilir halen trafiğe kayıtlıdır)
    arka çamurluk
    elektrik tesisatı
    mekanik olarak
    radyatör set olarak mevcut kusursuzdur.
    su bloğu satıldı,şanzuman ve sağ sol bloklar dışında motor durmaktadır. kusursuzdur. üst silindir kapağı vsvs
    yağ pompası
    devir daim vsvs
    armode yan çantalar
    rialli ön cam

vsvs diye gidiyor şuanda aklıma gelmiyor birsürü ufaklu büyükli parçalar mevcut

yani nasıl desem dış aksam olarak neredeyse tamamının satışı yapıldı.
    genel olarak mekanik mevcut.
    EMİX, elinde sis lambası, x enon far ya da alarm tarzı bir şeyler var mı? Bir de ön camın fotorafını ekler misin buraya bakalım?

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı dokin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    EMİX, elinde sis lambası, x enon far ya da alarm tarzı bir şeyler var mı? Bir de ön camın fotorafını ekler misin buraya bakalım?

far set
    ve sis farlarını motor koruma demiri ile birlikte göndermiştim motorun camını birazdan yüklüyorum koyarım buraya ;)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    aydan tam kafa hizasında büyük gibi gözüküyor ama büyük değil motoru kalıplı gösteriyor universel her model her marka motora uyuyor kışın çok kullanışlı rüzgarı yağmuru kesiyor

not resimdeki kuzenimdir :D
    Konu Emix tarafından (21.Temmuz.2011 Saat 21:52 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 4 Toplam 7 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)