arkadaşlar ufak bir yanlışımı düzelteyim :evil:
Ben Bp den değilde PO dan alıyormuşum kartı görünce aklıma geldi :(
Yazdırılabilir Görünüm
arkadaşlar ufak bir yanlışımı düzelteyim :evil:
Ben Bp den değilde PO dan alıyormuşum kartı görünce aklıma geldi :(
Benim benzin göstergesi olmadıgı için ve motoru sık kullandığım için her benzin aldığımda depoyu fulluyorum ve km yi sıfırlıyorum. Onun için bp, shell ve opet karşılaştırmasını rahatlıkla yapabildim. Opet' te en iyi sonucu aldım. Po yu kullandım ama onun sonucunu tam hatırlamıyorum ama opetten daha iyi olsa ordan almaya devam ederdim :) Tır şoförleri falanda hem opeti tercih ediyor diye biliyorum. Bendeki bilgiler bu kadar :)
bende en ıyı sonucu opet ten alıyorum. makına daha bı rahat gıdıyomus gıbı gelıyodu. acaba ben mı yanlıs hıssedıyorum demıstım. yorumları okuyunca anladımki opet farkı varmıs hakkatten
Meraba arkadaşlar,
shell benzini ile , devirli ve sürekli atak kullanarak, (her ışıktan kalkışta tam gaz gibi) yani sabit 90-100km yok....240 km..
kilometrede 225 yakıyor. buji ve yağ yeni degişti.
önümüzdeki günlerde opet ile deniyeceğim :)
Ben de çok farklı yakmıyorum. Sıkıntı varsa ikimizde de sıkıntı vardır. Yoksa ikimizde de normal :p (Tabi yedek depoyla birlikte 240km gidiyor benimki [smilie=greencolorz:)
Tabi neden bu kadar fazla yaktığını da merak etmiyor değilim. elin 650'liği 170krş , 1000'liği 230krş yakarken [smilie=greencolorz:
Cihan neden merak ediyorsun ki egzostlarla oynadın :)