arkadaşlar ufak bir yanlışımı düzelteyim :evil:
Ben Bp den değilde PO dan alıyormuşum kartı görünce aklıma geldi :(
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Benim benzin göstergesi olmadıgı için ve motoru sık kullandığım için her benzin aldığımda depoyu fulluyorum ve km yi sıfırlıyorum. Onun için bp, shell ve opet karşılaştırmasını rahatlıkla yapabildim. Opet' te en iyi sonucu aldım. Po yu kullandım ama onun sonucunu tam hatırlamıyorum ama opetten daha iyi olsa ordan almaya devam ederdimTır şoförleri falanda hem opeti tercih ediyor diye biliyorum. Bendeki bilgiler bu kadar
![]()
RR DD 350 E6-C
istanbul
A Rh (+)bende en ıyı sonucu opet ten alıyorum. makına daha bı rahat gıdıyomus gıbı gelıyodu. acaba ben mı yanlıs hıssedıyorum demıstım. yorumları okuyunca anladımki opet farkı varmıs hakkatten
insan aklının erdiği karadar değil, deposundaki benzini kadar özgürmüş meğer...
Benzinim bittiğinde anladım
RR 250 E10
Ankara
A Rh (+)Meraba arkadaşlar,
shell benzini ile , devirli ve sürekli atak kullanarak, (her ışıktan kalkışta tam gaz gibi) yani sabit 90-100km yok....240 km..
kilometrede 225 yakıyor. buji ve yağ yeni degişti.
önümüzdeki günlerde opet ile deniyeceğim![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Ben de çok farklı yakmıyorum. Sıkıntı varsa ikimizde de sıkıntı vardır. Yoksa ikimizde de normal(Tabi yedek depoyla birlikte 240km gidiyor benimki [smilie=greencolorz
Tabi neden bu kadar fazla yaktığını da merak etmiyor değilim. elin 650'liği 170krş , 1000'liği 230krş yakarken [smilie=greencolorz:
Konu cihan54 tarafından (23.Temmuz.2012 Saat 12:50 ) değiştirilmiştir.
"CaRPe DieM"
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Cihan neden merak ediyorsun ki egzostlarla oynadın![]()
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)