valla süprizlere hazırlıklı olun:mrgreen: yok bitanem ölmezsek akşama mangallar bizden hatta etlerde8)
Yazdırılabilir Görünüm
valla süprizlere hazırlıklı olun:mrgreen: yok bitanem ölmezsek akşama mangallar bizden hatta etlerde8)
ama senle sürekli online olalım tel çekiyo dimi oralarda :cry:
Eğer mangal akşam yapılacaksa buyuk ihtimalle oyle olucak ben mangala kalamıcam dostlar :( 16:30 gibi kıyıköyden çıkıp izmit tarafına bir dostumuzun düğününe katılacam
yahu siz gelin yeter
Bülent abi bari dönüşte beni bağla bea.
Ohh ne hava atarım ama dl650'i geçtim diye...
Yok abim bizler saygılıyız büyüğümüzü geç(e)meyiz. :)
wayy bee...
anassını satıyım memur olmak varmıs su dunyada...
yaw sıtenın yarısı burda...işsiz misiniz memur musunuz bellı degıl...:mrgreen:
neyse bende yarın aksam kı duruma gore bısıler yazarım...
muhtemelen olacak gıbı ama sımdılık pass...
CUMA
1-KIVILCIM + EŞİ + KIZI
2-CARVALHO
3-honey
cumartesi grubu
1-rıza hoşgör
2-bull
3-doğan
4-yeniköylü
5-mojo+rakursi
6-murat eniş
7-dozer
8-deli beygir
9-makas + 1 (araç ile)
10- 50 yaşlarında bir regalci diyelim
11-kaanka +1
evet arkadaşlar lütfen adını yazdırmıyan kalmasın sonra gişelerde bizi niye beklemediiz diye sitem etmiyelim
arkadaşlar ben cumartesi sabah ama körü değil!!! tek tabanca gelirim
gişelerde beni beklemeyin anacııım :p:p:p
Arkadaşlar son durum şumudur? lütfen teyid edelim.
Ben ve Kubilay kampçı ateşi getiriyor ki sabah çaylarımızı ve meşhur melemenimizi yapmak için.Anlaş mangal,kömür ve et getiriyor ki cumartesi akşamı kamp ateşimizin başında soframızı kurmak için.
Bunun dışında gün boyu turnuva etkinliklerimiz için;kim 51 destesi,kim okey takımı,kim tavla getiriyor?
cuma akşam gitme planım iptal oldu c.tesi listesine yazarmısınız beni dostlar
c.tesi sabah hareketi daha erkene alamıyormuyuz ??
SON DURUM
CUMA
1-KIVILCIM + EŞİ + KIZI
2-CARVALHO
3-
cumartesi grubu (06.45)
1-rıza hoşgör
2-doğan
3-yeniköylü
4-mojo+rakursi
5-murat eniş
6-dozer
7-deli beygir
8- 50 yaşlarında bir regalci diyelim tanışana dek :D
9-kaanka +1
10- Honey
CUMARTESİ ÖĞLE SAATLERİNDE YOLA ÇIKACAKLAR
1-Bull
2-Makas+1 (araç)
Bull cuma akşamdan başlarım telefonu çaldırmağa ne demek gelmiyom tek gelecem uyuturmuyum seni zannediyorsun 6:45 te orda ol sürprizlere hazır ol
plastik tabak falan fişman ,
salata için baharat ve yağ bizden olsun.
murat eniş arkadaşımız gitarıyla geliyo 2 gün serenat yapçak bize:p
bizde scruble var isteyen varsa getireyim
kağıtları da bi bakmam lazım akşam.
16:30 gibi çıkıcam kıyıköyden yola
tadı damağımda kalıcak ama kısada olsa amaç dostlarla beraber olmak
BİZİMLE OLMAK İÇİN O KADAR YOLU GELİYOSUN
SANA KOCAMAN TEŞEKKÜR EDİYORUM BÜLENT'ÇİM....
ALKIŞ ALKIŞŞŞŞŞ
http://img149.imageshack.us/img149/1338/yenikydg4.jpg
http://img149.imageshack.us/img149/1...c1971b416f.jpg
arkadaşlar elimden geldigi kadar harita ekledim saraydan sonra 30 km sonra kıyıköy hepinize hayırlı yolculuklar allah kazadan beladan nazarlardan korusun hepimizi süper enerji dolu gelin
bayanlar baylar sabah sıcagına kalmadan akşam serinliginde yolculuk yapmak istiyenler uykuma düşkünüm uykumuda almak istiyorum diyenler sabah denizini sevenler sizi son çagrı cuma grubuna katılıcaklara son uyarı iyi karar verin benden söylemesi
6-dozer
Vayy greyder kardesimde geliyor :)
Bülent abi beni biliyorsun yalnız kovboy eşyaları hazırladım ama son dakikaya kadar bişey demiyorum gelirsem alo derim artık kıvılcım abime veya carvalho'ya...
Bende gelmek isterdim, halen çok acemiyim. Sanırım birdaha ki yaza anca sizle gelebilicem. Önümüzde kış var gezi yapılamaz :(
Bari fotoğraflarla kendimizi eğlendirelim. Ama çok eğlendiniz fotoğrafları koymayın kıskanmayalım.:cheesy:
Tüm gruba keyifli yolculuklar, iyi eğlenceler.
DENİZ , ÇADIR, KAMP , TAVLA, OMLET, DENİZ , GÜREŞ MÜSABAKALARI, BİLUMUM ATRAKSİYON, MANGAL, YOL FOTOGRAFLARINIZ BENDEN ARKADAŞLAR .
FOTO ŞİPŞAK BURADAAAAAA
İSTEK ÜZERİNE BU ZAMANA KADAR OBJEKTİFİME TAKILMAMIŞ ARKADAŞLARA ÖZEL PORTRE ÇEKİMİ DE YAPILIR
KIH KIH KIHHH
:p:p:p
O kişi benim sanırsam... Portremi istiyorum hatta büstüm yapılsın istiyorum ...
Evet ben yola çıkıyorum hadi hayırlısı...
evveeet.tavla ve scruble gülay dan.52 destesi ve okey kimden?aloooo.
sabah 06.45 mahmutbey gişeleri çıkısı kontak açma saatıdır bilginize.telimi yazıyorum.aramak isteyen arasın,cahal kalmasın 533 665 69 93
öf ya yeter kardeşim ya,girmiim dıyom dayanamıyom alla alla,inadına anlatıyosunuz valla billa,cepten konusun adamı hasta etmeyiiin,şiştim yahu,
(küçükken annemiz bişeyı çok ısteyip yapamayınca biyeriniz şişçek derdi ona binayen:)))
İskambilleri ben aldım çift deste çaydanlık ve tava getiriyorum getirebileceğim eksik bişeyler varsa getireyim