Bülent abi beni biliyorsun yalnız kovboy eşyaları hazırladım ama son dakikaya kadar bişey demiyorum gelirsem alo derim artık kıvılcım abime veya carvalho'ya...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Kanuni Caracal 200
İstanbul
0 Rh (+)Bende gelmek isterdim, halen çok acemiyim. Sanırım birdaha ki yaza anca sizle gelebilicem. Önümüzde kış var gezi yapılamaz :(
Bari fotoğraflarla kendimizi eğlendirelim. Ama çok eğlendiniz fotoğrafları koymayın kıskanmayalım.
Tüm gruba keyifli yolculuklar, iyi eğlenceler.
Live to Ride, Ride to Live
suzuki M800
istanbul
0 Rh (+)DENİZ , ÇADIR, KAMP , TAVLA, OMLET, DENİZ , GÜREŞ MÜSABAKALARI, BİLUMUM ATRAKSİYON, MANGAL, YOL FOTOGRAFLARINIZ BENDEN ARKADAŞLAR .
FOTO ŞİPŞAK BURADAAAAAA
İSTEK ÜZERİNE BU ZAMANA KADAR OBJEKTİFİME TAKILMAMIŞ ARKADAŞLARA ÖZEL PORTRE ÇEKİMİ DE YAPILIR
KIH KIH KIHHH
![]()
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)evveeet.tavla ve scruble gülay dan.52 destesi ve okey kimden?aloooo.
sabah 06.45 mahmutbey gişeleri çıkısı kontak açma saatıdır bilginize.telimi yazıyorum.aramak isteyen arasın,cahal kalmasın 533 665 69 93
Konu RızaHoşgör tarafından (22.August.2008 Saat 21:18 ) değiştirilmiştir.
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
yok
istanbul
0 Rh (+)öf ya yeter kardeşim ya,girmiim dıyom dayanamıyom alla alla,inadına anlatıyosunuz valla billa,cepten konusun adamı hasta etmeyiiin,şiştim yahu,
(küçükken annemiz bişeyı çok ısteyip yapamayınca biyeriniz şişçek derdi ona binayen))
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)İskambilleri ben aldım çift deste çaydanlık ve tava getiriyorum getirebileceğim eksik bişeyler varsa getireyim
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)