Haftanın sonuna mı geldik ne; Günaydın uyanmış raptor ridersler. uyuyanlara lafımız yok :)
Yazdırılabilir Görünüm
Haftanın sonuna mı geldik ne; Günaydın uyanmış raptor ridersler. uyuyanlara lafımız yok :)
Herkese günaydınnnnnnnnn :uyuyorum
Günaydın kardeşler... Haftanın (umuyorum) son yağmurlu gününü yaşıyoruz...
Cuma buluşması hakkında fikrim şudur :
Eğer ayrı buluşulacaksa, Anadolu Yakası'nın mekanı belli, sıkıntı yok, orada olacağım...
Ben tabii ki jeopolitik konumu itibariyle Bostancı buluşmalarından çok memnunum, sahil yolundan sakin sakin geliyoruz, mekan da müsait... Eğer Avrupa Yakasıyla ortak olacaksa Kadıköy'e falan da mızıkçılık yapmadan gelirim, zira başta Celil Başkan olmak üzere yüz yüze tanışamadık Avrupa tayfasıyla... Ama daha motorla e-5 e çıkmamış bir sürücü olarak Beşiktaş'a gelmeyi başarabilir miyim, emin değilim... Hadi geldik, bir de ordan Maltepe'ye dönmesi var. Meselem "uzak mesafe", "çok saat tutar" meselesi değil, umarım anlatabiliyorumdur. Yoğunluğu dünyaca meşhur bir trafik güzergahında, en civcivli saatte deneyimsiz sürücü olarak bulunmak beni biraz geriyor.
Öte yandan böyle ortak buluşmalara, Şile gezisine falan uzaktan kedi gibi bakmak da içimi burkuyor...
En iyisi siz karar verin, ben uymaya çalışayım... Ancak dediğim gibi Cuma akşamımı boşalttım ben her ihtimale karşı...
Gelirsin gelirsiiiin.:) :)
Panik yok.Sakin,germeden,gerilmeden rahat ol.:+1:
Soğukkanlılığı elden bırakmadığın sürece sıkıntı çekmezsin.Otomobille ilk trafiğe katıldığını düşün.
Bu bir yavru kuşun yuvadan ilk uçuşuna benzer.Bir kere ayrıldın mı gerisi gelir.Ha gayret.:alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:: alkis:
Ayrıca anadolu yakasındaki arkadaşlar sana eşlik edeceklerdir zaten.Bizde arkadaşı geride bırakmak yoktur. 8)
Günaydınlarrr Raptor Riders Ailesi nazar
Anlaşılan cuma buluşma olması talebi var gibi gerçi anadolu yakasından yine ses çıkmıyor Murat anadolu yakasından gelen olursa sana eşlik eder trafikten kısmen kaçmak için kadıköyden vapurla sirkeciye , kabataşa geçersiniz anadolu yakasından gelen olursa bizde 50 km yol yapıp beşiktaşa yanınıza geliriz gelen olmazsa floryada avrupa yakası ekibiyle buluşuruz
"Ömer The CIMBIZRIDER":cheesy::cheesy::cheesy:
Peki madem gazı veriyorsunuz bana, o zaman sorularıma da katlanacaksınız...
Diyelim ki geldim:
1-) Bende HGS yok, dönüşte köprünün ayağında sticker alacağım, ücret ondan otomatik olarak düşecek değil mi? Başka bir şey yapmama gerek var mı... Dönüşte alamasam da 1 hafta içinde alırım 20 tl lik falan bi sticker...
2-) Daha önce Sirkeci-Harem feribotuna birkaç kez arabayla bindim, ancak istisnasız hepsinde 1 saat sıra bekledim. Motorlarda sıra bekliyor mu araba gibi kuyruğa girip? Eğer bekleyeceksek köprüden gelmek daha mantıklı değil mi?
3-) Muhtemelen köprü yolunda trafiğin kilit olacağını tahmin ediyorum, hatta Cuma akşamı e-5 bile yoğundur. Böyle bir durumda emniyet şeridine çıkıp 20 km ile devam etsem polis durdurup ceza yazıyor mu?
Daha önce denemediğim için soru bile bulamadım aslında, varsa bilmem gereken siz yazın. Bir de bana Ümraniye'de buluşalım falan demeyin, oraları da hiç bilmiyorum zira :artiz:
Aşağı yukarı 40 km bir yolum var gelişte Yakacık'tan... Ortalama 20 km hızla, 2 saatte gelirim artık :Rockn Roll:
1- Dönüşte veya 1 hafta içinde alacağın hgs den geçiş yaptığın kadar miktar düşer.
2- Feribotta motosikletler öncelikli sıra beklemiyorsun.Sıranın en önüne geçip kapakların inmesini beklemen yeterli.
3- Emniyet şeridi kullanımı normalde yasak fakat motosikletler için tolerans gösteriliyor.Yeter ki o gün iribaşlardan biri rahatsız olup şikayet etmemiş olsun. :cheesy: :cheesy: :cheesy:
eyvallah...
Tünaydın millet bugün ki ve bu haftanın son durağı olan Gaziantepten herkese selam. Buluşma konuları kaynıyor bu gece istanbula dönüyorum eğer c.tesi işe gelmemek için yarın akşam mesaiye kalırsam gelemem ama onun dışında her yol raptorriders..:Rockn Roll:8)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...00885393/detay
motorun sahibini tanıyan varmıdır ?
Egzoz boyasına güvenmeyin zamanla atabilir ve çirkin bir görüntü oluşturabilir.8)
Evet Arkadaşlar cuma akşam toplantı başlığı açılmıştır herkesi bekliyoruz gelenler listeye ismini eklesin
http://www.raptorriders.com.tr/forum...ad.php?t=10421
herkese merhaba iyi akşamlar REGAL RAPTOR DD 150 E -2 motorum var ilk motorum bi kaç saat önce fatihe giderken arka tekerlerleğim kilitlenir gibi oldu biraz yol aldıktan sonra tamamen kitlendi ve durmak zorunda kaldım vitesdeyken hiç ilerlemedi el yardımıyla bi motorcuya bırakmak zorunda kaldım motorcu da bana debriyaj balatasını yemişşin dedi sorun sizce ne olabilir sabaha kadar sizlerden cevap bekliyorum herkese tekrar iyi akşamlar.
Merhaba Emre aramıza hoş geldin kendini tanışma başlığında tanıtırsan seviniriz
http://www.raptorriders.com.tr/forum...newthread&f=27
Sorunun acil olduğu için yardımcı olmaya çalışayım
Motoru vitese takıp debriyajı bırakıp gaz verdiğinde motor bağırıyor ama gitmiyorsa debriyaj balatası gitmiş olabilir
Ama motor boştayken motoru ittiğinde tekerler sıkışıyor dönmüyorsa frenler kitlemiş olabilir veya şanzumanda sıkıtı olabilir geçmiş olsun kolay gelsin
aynen tarif ettiğiniz gibi debriyaj sorunu var yeni olduğum için tarifte bile zorlandım sanırım sorun bu .Yorumlarınız için çok teşekkür ederim . İyi geceler.
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi bu akşamki toplantıya gelmeyi unutmayın :)
Emre selam,
Hoş geldin foruma... forumda "Rainmaker'dan Merhaba" başlıklı bir mesaj var, benim tanışma mesajım. Orda detaylı şekilde nasıl debriyaj balatasının bittiği ve beni ne hallere soktuğu yazıyor. Sen şanslıymışsın, ben çekici çağırmak zorunda kalmıştım. Bu belki de acemilik+ debriyaj ayarı iyi yapılmamış 150 liğin bir serisinin birleşimi sonucu ortaya çıkıyor olabilir, çünkü benimki de 40 km de aynı sorunu yaptı...
Bittiyse değişecek kardeşim, yapacak bir şey yok. Servis değiştirir, ayarını da yapar, eskisinden canavar olur, merak etme, moralini de bozma. 100 tl den fazla para vermemeye çalış. 200 liraya Honda'nınkini takalım falan diyebilirler, o da Çin malı ve bizimkinden iyi değil, haybeye fazla para verme...
Geçmiş olsun, en büyük sorunun bu olsun...
Herkese günaydın kardeşlerim...
Sabah gözümü motor tepesinde açtım, akşama da buluşma var. Bundan daha güzel bir gün ne olabilir? Çoook keyifliyim, herkese selamlar, kucaklar ve de sakin ama kahve gibi akan bir şarkı yolluyorum...
https://www.youtube.com/watch?v=Gys7gKMcIng
herkese günaydın hayırlı cumalar...
yarın festival günü hazırlıklar başladı bekle beni BURSA:Rockn Roll::Rockn Roll::Rockn Roll:
Günaydın millet güzelim istanbuluma döndüm sonunda ve işimin başında çürümeye devam ediyorum :yorgun::yorgun:
Eklenti 76
[emoji1] [emoji1] [emoji1]
Merhabayııın hayırlı Cumalar.
Fatih beya titretecen mi beyaaa....Dön aramıza uyma sen o gidenlere.:cheesy:
http://s10.postimg.org/pg82u5but/Dum...ls_665x385.jpg
Hayır li cumalar millet
Antalya-Merkez
Akşam buluşmadan sonra biraz motor sürüp Bursa dolaylarına gitsek mi?
Oğlak kokusu geliyor burnuma mmmmmmmmmmmmmmmm missssss
Misafirler olmasa akşam tası tarağı toplar gelirdim örümcekle amma velakin ağır misafirler var
tüm RaptorRiders ailesine selamlar saygılar ...