Haftanın sonuna mı geldik ne; Günaydın uyanmış raptor ridersler. uyuyanlara lafımız yok![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Haftanın sonuna mı geldik ne; Günaydın uyanmış raptor ridersler. uyuyanlara lafımız yok![]()
Yamaha Dragstar XVS 650 Classic
istanbul-Avcılar (Avrupa Yakasi)
A Rh (+)Herkese günaydınnnnnnnnn![]()
r
i
0 Rh (+)Günaydın kardeşler... Haftanın (umuyorum) son yağmurlu gününü yaşıyoruz...
Cuma buluşması hakkında fikrim şudur :
Eğer ayrı buluşulacaksa, Anadolu Yakası'nın mekanı belli, sıkıntı yok, orada olacağım...
Ben tabii ki jeopolitik konumu itibariyle Bostancı buluşmalarından çok memnunum, sahil yolundan sakin sakin geliyoruz, mekan da müsait... Eğer Avrupa Yakasıyla ortak olacaksa Kadıköy'e falan da mızıkçılık yapmadan gelirim, zira başta Celil Başkan olmak üzere yüz yüze tanışamadık Avrupa tayfasıyla... Ama daha motorla e-5 e çıkmamış bir sürücü olarak Beşiktaş'a gelmeyi başarabilir miyim, emin değilim... Hadi geldik, bir de ordan Maltepe'ye dönmesi var. Meselem "uzak mesafe", "çok saat tutar" meselesi değil, umarım anlatabiliyorumdur. Yoğunluğu dünyaca meşhur bir trafik güzergahında, en civcivli saatte deneyimsiz sürücü olarak bulunmak beni biraz geriyor.
Öte yandan böyle ortak buluşmalara, Şile gezisine falan uzaktan kedi gibi bakmak da içimi burkuyor...
En iyisi siz karar verin, ben uymaya çalışayım... Ancak dediğim gibi Cuma akşamımı boşalttım ben her ihtimale karşı...
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Gelirsin gelirsiiiin.![]()
![]()
Panik yok.Sakin,germeden,gerilmeden rahat ol.
Soğukkanlılığı elden bırakmadığın sürece sıkıntı çekmezsin.Otomobille ilk trafiğe katıldığını düşün.
Bu bir yavru kuşun yuvadan ilk uçuşuna benzer.Bir kere ayrıldın mı gerisi gelir.Ha gayret.
Ayrıca anadolu yakasındaki arkadaşlar sana eşlik edeceklerdir zaten.Bizde arkadaşı geride bırakmak yoktur.![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Günaydınlarrr Raptor Riders Ailesi
Anlaşılan cuma buluşma olması talebi var gibi gerçi anadolu yakasından yine ses çıkmıyor Murat anadolu yakasından gelen olursa sana eşlik eder trafikten kısmen kaçmak için kadıköyden vapurla sirkeciye , kabataşa geçersiniz anadolu yakasından gelen olursa bizde 50 km yol yapıp beşiktaşa yanınıza geliriz gelen olmazsa floryada avrupa yakası ekibiyle buluşuruz
Harley Davidson Sportster XL883L
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
AB Rh (+)
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)"Ömer The CIMBIZRIDER"![]()
Şu anda 2171 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2171 misafir)