ufukunluu1 Nickli Üyeden Alıntı
Ben çocukluğumdan beri Chopper tarzı motosikletlerin o sesine duruşuna aşığım(Babadan gelen bir şey). Her zaman bir chopper tarzı motorum olmasını ve bir motosiklet kulübünün yeleğini sırtımda taşıyıp onlarla yol yapmayı hayal etmişimdir. ilk motosiklet sürmeye arkadaşlarım sayesinde ilk başta scooter sonra cg125 le başladım ve chopper almaya karar verdim. İnternette neler alabileceğimin araştırmasını yaptım ve çoğu yerde regalin motorlarını çin markası olduğu için kötüleyenleri gördüm. Regal raptor markasını araştırmaya başladım ve bu forumu buldum. Siz değerli abilerim sayesinde hem o kötüleyenlerin birşey bilmeden konuştuklarını anladım, motorlar hakkında bilmediğim şeyleri öğrendim ve Daytona ya aşık oldum. Bu forum da insanların birbirlerine ellerinden geldiğince yardım ettiklerini, bi aile olduklarını gördüm. İnşallah bir kaç aya sizin sayenizde aklımda soru işareti kalmadan Daytona250 mi alıcam ve aldıktan sonra eğer beni aranıza kabul ederseniz buluşmalara katılmama izin verirseniz beni çok mutlu edersiniz. Siz değerli abilerimden öğrenicek daha çok şeyim var :)