Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 5 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci ... 345
Toplam 50 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 50 arasi kadar sonuc gösteriliyor

ereneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erenacikgoz
    antrenör
     250 spyder
     Ankara/Mamak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    yakın bi arkadasım regal raptor dd 150 e2 almıştı bende motor bakıyodum onun motorda biraz öğrendim bende ondan almaya karar vermiştim motoru arastırırken forumu bulduk kaydolduk 2013 yılında herkesin samimi yaklasımı sorularıma anında istekle sıcak kanlılıkla cevap vermeleri cok hosuma gitmişti sonradan motoruda aldım ozamanlar ankara ekibi vardı ama tam kavga cıkıp dagılma zamanıydı onlarla görüşmedim hiç ben tek basıma forumda kalmaya devam ettim cok mesaj atamasamda takip ediyodum konuları bi sorun oldugunda motorda falan soruyodum sonra aldora ankaradan yokmu kimse falan diye msajını görünce kardeşim iki kişide olsak görüşelim artarız zamanla diye yazmıstım hemen sonra bu güzel ekibimiz oluştu

Hakan Tekin
    Lojistik
     Daytona
     İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
    Beğenmiş
    366
    Beğenilmiş
    317
    O kadar güzel anılar okuyorum ki yüzümdeki gülümseme ifadesini değiştiremiyorum. Bu başlığı açmak kendimle gurur duyduğum nadide şeylerden biri. Çok güzel anlatımlara şahit oldum, soluksuz okudum. Devamını da büyük bir heyecan ve şevk ile bekliyorum. Yazan anlatan herkese teşekkür ederim

Ali Alp
    özel güvenlik
     Hyosung GV 250
     Antalya
    Beğenmiş
    4,161
    Beğenilmiş
    1,148
    Uzun yolda kullanabileceğim birazcık şık görünen motosiklet arayışına giriştim.

ilk olarak cbr 125 ve yamaha yzf r125 gözüme güzel gözüktüler. daha sonra bu motosikletleri yakından inceledim ve denedim. süper suport hoş gözüksede kullanış oldukça rahatsız ayrıca hız merakım hiç olmadı yani bunlar benim kullanım tarzıma uymaz dedim ve başka motor aramaya başladım.

Chopper motorlara hep ilgim vardı ancak tipini beğendiklerimden fiyatları bütçemin yakınına bile yaklaşanı yoktu. Bunlardan bir tek Daytona gözüme hoş gözüküyordu. biraz araştırayım bu daytonayı derken kafama takılan her sorunun cevabının burada olduğunu gördüm.

Önce bunlar şirket anlaşmalıdır sponsorluk prim vs çıkarları vardır diye düşüdüm ancak forumu eski konulardan itibaren okuyunca olayın bambaşka olduğunu gördüm.
    Adamlar bildiğin amme hizmeti yapıyor, hiç tanımadığı insanlara yardım için uğraşıyorlar helal olsun dedim.
    eski konuları okudukça işin marka fanatikliği değil dayanışmaya bağlı olduğunu gördüm.
    Bu tarz forumlarda genellikle pasif okuyucuyumdur. Ancak buradaki samimiyeti görünce hoşuma gitti. Yöneticilerin çıkar peşinde olmamaları, yardımlaşma için herkezin uğraşması hoşuma gitti.

Bu sebeple ben de foruma üye olup bu ortamın küçük bir parçası olmak istedim.

Ben çocukluğumdan beri Chopper tarzı motosikletlerin o sesine duruşuna aşığım(Babadan gelen bir şey). Her zaman bir chopper tarzı motorum olmasını ve bir motosiklet kulübünün yeleğini sırtımda taşıyıp onlarla yol yapmayı hayal etmişimdir. ilk motosiklet sürmeye arkadaşlarım sayesinde ilk başta scooter sonra cg125 le başladım ve chopper almaya karar verdim. İnternette neler alabileceğimin araştırmasını yaptım ve çoğu yerde regalin motorlarını çin markası olduğu için kötüleyenleri gördüm. Regal raptor markasını araştırmaya başladım ve bu forumu buldum. Siz değerli abilerim sayesinde hem o kötüleyenlerin birşey bilmeden konuştuklarını anladım, motorlar hakkında bilmediğim şeyleri öğrendim ve Daytona ya aşık oldum. Bu forum da insanların birbirlerine ellerinden geldiğince yardım ettiklerini, bi aile olduklarını gördüm. İnşallah bir kaç aya sizin sayenizde aklımda soru işareti kalmadan Daytona250 mi alıcam ve aldıktan sonra eğer beni aranıza kabul ederseniz buluşmalara katılmama izin verirseniz beni çok mutlu edersiniz. Siz değerli abilerimden öğrenicek daha çok şeyim var

Hakan Tekin
    Lojistik
     Daytona
     İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
    Beğenmiş
    366
    Beğenilmiş
    317
    Alıntı ufukunluu1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben çocukluğumdan beri Chopper tarzı motosikletlerin o sesine duruşuna aşığım(Babadan gelen bir şey). Her zaman bir chopper tarzı motorum olmasını ve bir motosiklet kulübünün yeleğini sırtımda taşıyıp onlarla yol yapmayı hayal etmişimdir. ilk motosiklet sürmeye arkadaşlarım sayesinde ilk başta scooter sonra cg125 le başladım ve chopper almaya karar verdim. İnternette neler alabileceğimin araştırmasını yaptım ve çoğu yerde regalin motorlarını çin markası olduğu için kötüleyenleri gördüm. Regal raptor markasını araştırmaya başladım ve bu forumu buldum. Siz değerli abilerim sayesinde hem o kötüleyenlerin birşey bilmeden konuştuklarını anladım, motorlar hakkında bilmediğim şeyleri öğrendim ve Daytona ya aşık oldum. Bu forum da insanların birbirlerine ellerinden geldiğince yardım ettiklerini, bi aile olduklarını gördüm. İnşallah bir kaç aya sizin sayenizde aklımda soru işareti kalmadan Daytona250 mi alıcam ve aldıktan sonra eğer beni aranıza kabul ederseniz buluşmalara katılmama izin verirseniz beni çok mutlu edersiniz. Siz değerli abilerimden öğrenicek daha çok şeyim var
    Sevgili kardeşim motorun olmadan da bize eşlik edebilir, buluşmalara katılabilirsin. Senin gibi genç hevesli motor tutkunu kardeşlerimizi aramızda görmek bizleri mutlu eder

Oğulcan Baysal
    Öğrenci
     Vn800
     Ankara/Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Gerçekten herkesin hikayesi ayrı güzel hepsini okudum biraz daha olsa okurum yine

benim sürecim de herkesin ki gibi ayrı bir hikaye küçüklüğümden beri sağolsun babamın teşvikleriyle hep bisiklet üstündeydim. babam da motorsiklet tutkunudur, amcam kendine harley alınca oda kendine bir vn800 aldı. bir takım sorunlar ve sıkıntılı olaylar sonucu 2004 de motorunu satmak zorunda kaldı. Bense internetten bulduğum bisiklet gezi gruplarıyla yıllarca dağ tepe gezdim ama ne zaman bir yokuş görsem düz yol görsem ''ah ulen bir motoru olsa da şu bisikletin gazlasam gitsem'' demekten kendimi alamadım yıl oldu 2014 lise bitti üniversite ye başladım kyk nın verdiği aylık 300 liralık krediyi boşa harcamak istemiyordum motor almaya karar verdim aylarca ne alıcağıma karar veremedim ktm baktım cross baktım hiçbiri beni cezbetmedi sonra babamın motoru sattığı kişiyi bulma kararı aldım adamı buldum ama oda başkasına satmıştı yılmadım aramaya devam ettim en son bir garajda yatmakta olan o motoru gördüm adam binmiyordu bir heves almış yatırmış motoru hemen kredi çekip motoru aldım noterden ama ehliyetim yoktu :D babama bir güzel nostalji oldu ilk birkaç ay o bindi motoruna ehliyetimi alınca başladım yollara düşmeye. Birkaç psikolojik rahatsızlıkla da boğuşuyordum o zamanlar gerçekten o motora binip marşa basıp gaz elciğini çektiğiniz an hiçbir psikolojik engeliniz kalmıyor bu 2 yılı aşan süreçte hep yalnız başıma kullanmıştım motoru.
    Erhan abiyle yakın bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştım çok yardımları dokundu sağolsun, yalnız sürdüğümü söyelyince Ankara il sorumlumuz Aldora'yla tanıştırdı birkaç samimi sohbetten sonra o akşam Ankara buluşması olduğunu söyleyip davet ettiler. Kardeşlikleri bağları beni o akşam o toplantıya çekti.. herkesle tanıştım enerji gerçekten mükemmeldi akşama hemen foruma kayıt oldum ve buluşmaları takip etmeye başladım güzel sıkı bağları olan bir ekip gördüm beni aralarına aldılar hepsine tek tek teşekkür ediyorum.En son Yalova da forum üzerinden gördüğüm çoğu kişiyle tanıştım mükemmel bir aile ortamı, kardeşlik bağları süper, tam bir takım gördüm herkesle tanıştığım için ayrı ayrı memnun oldum bu ailenin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum nice birlikte güzel ve açık yollara
    Never ride faster than your angel can fly

coni-blaze55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fırat Karga
    Müzisyen-Öğrenci
     Yok- Yakinda..
     Samsun - İlkadım
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    biricik kuzenim burak danacı sayesinde (realferman55)
    *Herkesten hızlı sürmen,yalnız süreceğinin garantisidir.

RAPTOR RİDERS SAMSUN

coni-blaze55 (Fırat KARGA)

Oguz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Oğuzhan Türkmen
    Maden Mühendisi
     Regal Raptor DD250-E9
     Muğla - Milas
    Beğenmiş
    5
    Beğenilmiş
    19
    Motoru aldıktan sonra sorunlar için araştırma yaparken üye oldum ve üye olur olmaz hiç unutmuyorum spordaydım ozan abi aradı. Ve biz hiç tanışmayan iki kişi yarım saatten fazla sohbet ettik. Bana aileyi çok güzel tanıttı. Onun haricinde gerçekten bi abim olabileceği hissini verdi. Ondan sonra da gördüğünüz gibi burdayım ve ailemizle çok mutluyum

İskender Özçelik
    Memur
     Regal Raptor Daytona 350
     İzmir-Menderes
    Beğenmiş
    289
    Beğenilmiş
    73
    Yanlış hatırlamıyosam sene 1991 ben 8 yaşındaydım.O sene bazılarınız dünyada bile yoktu ya neyse.Babamda planet vardı.Bandırmadan çıkar 40 km civarı köye giderdik. Ben önde depo üstünde giderdim.Babam gazete mont ne varsa giydirirdi.Rengi sarı yeşildi.Arada evin bahçesinde dağıtır toplardı( ben zevkine yapıyo sanırdım ama heralde arızadan dolayı idi) Neyse içimize işlemiş heralde rüzgar hep bi motor isterdim.İlk motora 12 yaşında abimin beyaz 103 ü ile başladım.Abim öğlen yemeklerine gelince motoru kaçırır tın tın sokak aralarında gezerdim.14 yaşında askeri okula gidince pek motor düşünecek fırsatımız olmadı tabi. Sonra 6 yıl doğu görevi, K.K.T.C. derken 2013 te İzmir e geldim.Rüzgar kendini hissettirdi.2014 te ybr aldım 3 ay sonra aile baskısıyla ve supersport motorların egsozu yüzünden sattırıldı.Aile baskısını 2 yılda anca kırdım.Clasik bi regal aldım.Aldığım gün google a regal raptor yazdım raptorriders ı gördüm inceledim, başka chooper külüplerinide inceledim fakat RR ın bana daha uygun olduğunu düşünerek kayıt oldum.5 dk geçmedi telefon, çaldı arayan genç kızların rüyası(sonradan öğrendim) bi arkadaş (o kendini biliyo) çok samimi konuştu.İlk buluşmaya gittiğimde şans bu ya Alper başkan ziyarete gelmiş bu da bi artı oldu tabi tanıştık sohbet ettik.Hakikaten samimi bi ortam varmış.Şimdi buluşmaya gittiğimde kırk yıllık dost gibi herkes.
    Gurbette en büyük eksiklik ailedir bunu en iyi gurbette olan anlar, askerlik yapanlar,öğrenci olanlar beni azda olsa anlar.Yaşım 33 , 14 yaşından beri yalnızım yani 19 yıldır.Telefon da bir yere kadar yetiyo. Bazen dertleşecek bir bakışta moralinin bozuk olduğunu anlayacak insan ararsınız. Böyle durumlarda hiç tanımadığınız insanlara güvenmek durumunda kalırsınız bazen sağlam kazık ta yersiniz.Ama gördüm ki özellikle gurbettekiler bu eksikliği daha az yaşayacaklar.Çünkü ikinci bir ailesi var.
    Yalnızlık Allah a mahsustur, her insan ait olmak ait olunmak ister. Platonik olmayan, karşılıklı saygı sevgi kardeşlik ve dayanışmanın olduğu bir topluluğun parçası olduğum için mutluyum.Hepinize teşekkür ederim.

Gezgindelikanlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serkan Uğur
    Şöför
     Regal raptor DD250E 9B
     İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    2,015
    Beğenilmiş
    457
    Benimde yakın bir arkadaşım gv 250 aldı o zamana kadar hep scoter kullaniyodum vitesli tecrübem yoktu onun motorunu kullandım ve cok begendim ve araştırmaya başladım internet üzerinden çoğu yol regal raptor çıkıyordu sonra formu buldum yazismalari okudum içimi bi heyecan kapladı ve ilk motorumu aldım raptor dd250e 9 Foruma üye oldum önce alper başkan sonrada süleyman abi aradı gerek ilgileri ve alakali davranışlarıyla beni gururlandirdilar ilk buluşmaya gittiğimde neyle karsilacagimi bilmiyordum beni anadolu yakası sorumlusu süleyman abi karşıladı hemde ne karşılama ilk kez gördüğüm birisi olarak bana sarılması çok hoşuma gitti ve diğer ekip arkadaşlarıyla tanışmaya gittik inanamadım ilkkez gördüğüm bu insanlar beni öyle bi karşıladılar ki gurur duydum sohbet muhabbet tanışma mükemmeldi böylelikle 3 üncü buluşmayida gerçekleştirdim isim hafızam kötü olduğu için beni affedin hepinize tek tek teşekkür ediyorum

Sayfa 5 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci ... 345

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)