Eren hiç fiyat araştırması yaptın mı demir sigortayı öneriyorlar ankarada 3 yerde var birtanesini hosderede bir bak istersen yada doğa
Yazdırılabilir Görünüm
Eren hiç fiyat araştırması yaptın mı demir sigortayı öneriyorlar ankarada 3 yerde var birtanesini hosderede bir bak istersen yada doğa
Aynen arkadaşlar ben söleyim gülmeyin 110 tl ağostosta yaptırdım:)
abi sen yaştan falan kurtarıyon :) arastırma yapmadım kardeşimde zaten sistemden bakıyolar en uygun fiyatı hangi sirket veriyosa onu yapıyolar genelde axa allianz falan cıkıyodu
Merhabalar ismin Yagız Az once Kayıt oldum sıteye 5yıl once regal raptor dd250 e9 um wardı satmıstım 2gun once tekrar aynısını aldım 2010 model benım yasım 23 zorunlu trafık sıgortası ıcın sıgortam.net en uygun fıyatı sızın ıcın soyleyım deyıp aapardından 799tl dedı keske daha buyuk yazabılsem de 800 TL onerebılecegınız bısey varsa yardım lutfen plaka 55 ama ankaradayım yardım yoksa tapa gaz duvara vurmayı dusunuyorum :)
Merhaba Yağız aramıza hoş geldin kendin için tanışma başlığı açarsan oradan hoş geldin diyelim 8)
Sorununa gelince malesef siğorta fiyatları felaket derecede arttı sana verilen rakam bile ucuz kalmış ama her firmadan tek tek fiyat al her firma birbirinden çok farklı fiyatlar veriyor kolay gelsin
Abi 18-25 yaş arası büyük risk grubu oluyormuş iyiden o kadar fazla çıkıyor hatta çoğu sigorta firması bu yaş grubuna sigorta bile yaptırmıyor banada 1,347tl gibi bir rakam çıkmıştı. Babama devrettim 375tl ye yatırdık. Ben 21 yaşındayım babam 45 yaşında. Yaş ne kadar artarsa sigorta fiyatı o kadar düşüyor.
HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben sırf bu yüzden kendi üstüme almadım motoru babamın üstüne aldım babamın üstüne 1 araba 1 motor olmasına rağmen benim motora ergo sigortadan 455 lira teklif geldi mecburen yaptırdık bizde seneye sompo japan ne kadar vericek bir ona bakıcam bakalım..